Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar burada maskot sembol degil, firtina dalga vs. tamam bunlar güzel de isin ticari boyutuda çok önemli simdi dalgada nasil bir ürün yapabilirsin çocuk erkek kadin her yastan ilgi çeksin ve ürün alinsin? dalga kostümüyle avnikerde shov yapan birini hayal edermisiniz? maksat sembol bulmaksa kulüp armamiz zaten muhtesem! gerek yok yani buna. maskot dedigin trabzonsporu simgeledigi gibi ticari boyutta uygulanabilir olmali, bu anlamda reis fikri güzel olsa da fazla bir kesime hitap edemeyecegi kanaatindeyim.
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Ben kendim Karadenizli degilim ama yerel degerler evrensel platformlara tasinamaz diye bir kural yok. Yeter ki kullanilacak figurun sembolik anlamda temsil edici gucu olsun.

Tabi ki hamsi vb. bizi birilerinin gozunde kucultecek, gereksiz yere alay konusu yapacak sembollerden uzak durmak lazim.

Son olarak, bazi arkadaslarin maskotla sembolu veya logoyu karistirdigini dusunuyorum. Bu ayrima da dikkat etmek gerekiyor. Maskot olarak kullanilan sey kulubun logosunda kullanilmak zorunda degil.
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• tüm trabzonsporlu arkadaslarima selamlar ben buraya yeni kayit oldum

ve trabzonsporumun istanbuldaki maclarindan birine gitmek istiyorum

böyle bir düzenleme varsa benim haberim olurmu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        oflu sinan

Yorum

• tüm trabzonsporlulara selamlar

bence de kapklan olmasi yanlis

karadeniz firtinasi olsun diye düsünüyorum en güzeli budur
          oflu sinan

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
            <T>
            <TR>
            <TD =bold>TS_ilverTS_wan Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
            <T>
            <TR>
            <TD>
            <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
            <T>
            <TR>
            <TD =text>

arkadaslar gülmekten gözümden yas geldi süpersiniz valla tam fikra gibi oldu yazismalar çok eglenceliydi sizlerde bastan okursaniz karsilikli atismalar çok hos olmus herkese tesekkürler.

Bu is ilk çiktiginda ben kulübe sunu yazmistim , maskotumuz çizgifilmide olan danver adili dinazor gibi sevimli forma giymis ve ayagiyla topa basarak poz vermis bir dinazor (simdi bu çok komiginize gidecek trabzonda dinazor görenmi var falan diye ama))) sloganda bitiyor hersey, bu istanbul kulüpleri degilmi ilk kurulmalariyla övünen falan oyüzden büyügüz diyen? bu danver tipi sevimli bir dinazorla su slogani atacagiz "TRABZONDA FUTBOL ÇOK ESKIYE DAYANIR" düsünsenize dinazorlar bile trabzonsporlu) süper bence, böylelikle yeni nesil çocuklarinda sempatisi kazanilmaya baslanir bu maskotla birlikte çocuklara satilabilecek ürün sayisini hayal edin neyse benden bukadar, herkesin fikri çok güzel ve eglenceliydi.</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>bende bu fikre katiliyorum ve sonun akadar destekliyorum, slogan da süper olmus.

Yorum

• bence ortaya somut resimler konmali tabii bu da biraz emek ister..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bence akrep olsun... ne o kutup yildizi,mavi deniz üzerindeki bordo taka... ya arkadaslar maskot tasarliyoruz. ama sanirim sizler maskot tasarlamak yerineyeniden logo tasarliyorsunuz..maskotdedigin bizi temsil edecek,ekonomik olarak satisindan gelir saglanabilecek ve maçlarda takimi taraftari çosturacak açilislarda bizi temsil edecek bi nitelige sahip olmali...tüm dünyada takimlar kendilerinebu görev için uygun bir hayvani maskot olarakbelirliyorlar.. ben de hamsiyi severim ama bizim yirticiligimiza , saha içiresindeki hirsimiza ve biztaraftarin yapisina uygun bi sembol olacagini hiçzannetmiyorum... dahakorkutucu, daha çekinilen bimaskot daha çok bize uyar.. önerim akrep olmasi... umarim güzel bi sonuca ulasiriz
                inadina BORDO-MAVI

Yorum

• MARS ,VE MASKOT LAZIM ACIL OLARAK,
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
                    Takasinin Küpestesineayagini atmis, uzaklara sertbakan, boyunda Trabzonspor atkisi olan bir Reis...

Bunu istemiyorsunuz neymis dalga geçerlermis Trabzona sikistirmayalim olayi diyorsunuz iyi de saçma sapan örnekler veriyorsunuz istediklerinize bir bakin ! sariyerin sembolü Marti yada antalyanin akrebi bu mu sizin sembolleriniz !Asil siz saçmalamayin...

Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• trabzonun maskota ihtiyaci varmi arkadaslar hayir yok bence
                      lazkizi

Yorum

• İlk olarak sunay61_67 tarafından gönderildi
                        trabzonun maskota ihtiyaci varmi arkadaslar hayir yok bence
                        arkadasima katiliyorum bencede
                        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Bu olaya ihtiyaci var ya da yok diye bakmayin.Tabiki maskota ihtiyacimiz var.Bu is ayni zamanda ticari gözle bakin.Disardan bir insan Trabzon dendiginde maskotya da seçilmis maskotumuzu gördügünde Trabzon aklina gelecektir.

Size bir soru: Resmi olarak neden bütün olimpiyat oyunlari ,ya da dünya kupalari öncesi maskot veya bir logo yapiliyor?

Türkiyedeki F1 yarislari için bile logo yapilmis vaziyette;neden acaba?
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• abi olay öle degil yaaa ona bakarsan bizimde karadeniz kaplanlari diye biir sözümüz war onu maskot yapsinlar o zaman?????????anlamsiz seyler için tartismayalim))))))))))
                            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Bunu istemiyorsunuz neymis dalga geçerlermis Trabzona sikistirmayalim olayi diyorsunuz iyi de saçma sapan örnekler veriyorsunuz istediklerinize bir bakin ! sariyerin sembolü Marti yada antalyanin akrebi bu mu sizin sembolleriniz !Asil siz saçmalamayin...

Ben marti olsun dedigimi hatirliyorumda hiçkimseye saçmalama dedigimi hatirlamiyorum, kaldiki bana saçmalama denecek kadar bir kabahat isledigimide sanmiyorum, herneyse, her goruse açigim, herkez paylasmakta ozgurdur,ama hakaret etmek bir gorus degildir bence...

Yorum

• ARKADASLAR TEKRAR YAZIYORUM LÜTFEN BU KONUDA KAFA YORALIM!BENIM TERCIHIM ISE YUNUS EVRENSELDIR DENIZLERIN EN SEVIMLI VE EN YARDIMSEVER AYRICA EN HIZLI VE AKROBATIK HAYVANIDIR.BUGÜN YUNUS RESMI GÖREN HERKES SEVIMLILIKLE BAKMAKTADIR.IMSANOGLUNA EN YAKIN HAYVANLARDAN BIRIDIR!AMAÇ ÇOÇUKLARSA YENI TRABZONSPORLULARSA BUNDAN DAHA IYI BIR LOGO VE MASKOT BULUNAMIYACAGI KANAATINDEYIM!HEPIMIZ YUNUS DIZILERIYLE BÜYÜMEDIKMI?LÜTFEN BU KONUDAKI OLUMLU VEYA OLUMSUZ YAZILARINIZI YAZINIZ..SAYGI VE SEVGILERIMLE
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim