Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karadeniz kaplanlari olarak bize KAPLAN maskotu yakisacaktir

Yorum

• TRABZONSPOR'UMUN eski maçlarini ansiklopedilerden okudunuz mu??

DALGA DALGA geliyorderler....

Karadeniz'in Hirçin dalgalari gibi

Kanaryayi Kartali aslani önüne katip

Yerler bir edebilecek ortasinda top olan

Kocca bir DALGA fena olmaz sanirim yorum bekliyorum..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• bencede kaplan maskotu en guzeli.

Yorum

• evet dalga da olabilir

Yorum

• evet nasil. buda trabzonspor.org.tr den alinti

Yorum

• dalga,firtina,vs... gibi seyler olmali
              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• kaplan lafina nasil katlaniyorsunuz anlamiyorum....!üzerimize 5 yildir ist. basinin bir bölümü tarafindan bize yakistirilan,ilistirilen kafadan uydurma olan bir benzetmeyi benimsemek trabzonspora karsi yapilan bir ihanetten farksiz degil...!

karadeniz firtinasi...............! ötesi yok.

baska bir sey maskot vb. ye gerek yok derim.

Yorum

• arkadasim karadenizde kaplan gormussen resmini cekte bizde bilelim

demek bu gune kadar karadenizin hircin kaplanlari olarak geldik oylemiiiiiiii???? yoksaaa 4-5 sene once TRABZONSPOR un en kotu sezonlarindan birini gecirdigi bir donemde star gazetesimi yakistirdi bu KARADENIZ KAPLANI hikayesini

Karadeniz kaplani ne kadar evrenseldir onuda istersen tartisiriz
                  KARADENIZ FIRTINASI BIZ KARADENIZ FIRTINASIYIZ

<BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">
                  Ya arkadaslar kaplanlardan rüsvet aldigimiz için kaplan demiyoruz.Baska birseyde anlasalim ok.Ama hamsi falan saçma seyler bunlar açikcasi ben bana kartal,aslan kaplan denmesinden gocunmuyorum fakat hamsi denince nevrim dönüyo dögüse kadar gidiyo is.O yüzden birakin bu balik adam muhabbetini.
                  Ayrica karadeniz de kaplan yok tamam ama istanbulda aslan mi var yada kartal.Hem bu maskotlari da onlara basin yakistirdi neyin kavgasini yapiyosunuzki...Bence güzel bir simge seçilip onun özellestirilmesi lazim(Özel bir adi ve çizimi olacak sekilde).Ingilteredeki gibi....
                  Ben hala kaplan diyorum..Yeni fikirlere açigim..</BLOCKQUOTE>
                  Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                  1-Mahmut Hoca
                  2-TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi

kaplan lafina nasil katlaniyorsunuz anlamiyorum....!üzerimize 5 yildir ist. basinin bir bölümü tarafindan bize yakistirilan,ilistirilen kafadan uydurma olan bir benzetmeyi benimsemek trabzonspora karsi yapilan bir ihanetten farksiz degil...!

karadeniz firtinasi...............! ötesi yok.

baska bir sey maskot vb. ye gerek yok derim.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

TSunami de olabilir en azindan denizimiz var hirçin

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bencede karadeniz firtinasi TSunami güzel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• TSunami yakistirmasi fotomaçta sanirsam baslik olarak kullanildi buradan gördüler sanirsam TSunami güzel olur
                        Osman

Yorum

• dalga güzelde güzel bir sey bulmak laztim su an kaplan dha iyi gibi amma dalganin güzelb bir sekil yabilirrsa dalga dan ynayaim
                          FIRTINA61

Yorum

• arkadaslar marti denizldi hamsi denildi kaplan denildi vs. ama bunlara bi isim veren çikmadi tamam martiyi yaptik kanadinin altina topu koyduk da ismi ne??? ben en çok reis tiplemesini sevdim adi da firtina reis olabilir. eger karadeniz firtinasini kullanmak istiyorsak ismi firtina olmali bence... ama klüp hala bisiy bulamadimi...
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• arkadaslar bir seyleri niye baskalari dedi diye yapiyoruz!

bu kulup kaplan olarak mi basladi bu ise?

biz karadenizin kiyisinda bir kentiz ve bizim isimiz denizledir..

ayrica karadenizin hirçin dalgalarinin sebebide KARADENIZ FIRTINASIDIR!..

BIZIM MASKOTUMUZ KARADENIZ FIRTINASIDIR...

ISMIMIZ KARADENIZ FIRTINASIDIR..

BIZIM KAPLANLA FALAN ISIMIZ YOK..

BUNA SIDDETTLE KARSIYIM

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

arkadaslar bir seyleri niye baskalari dedi diye yapiyoruz!

bu kulup kaplan olarak mi basladi bu ise?

biz karadenizin kiyisinda bir kentiz ve bizim isimiz denizledir..

ayrica karadenizin hirçin dalgalarinin sebebide KARADENIZ FIRTINASIDIR!..

BIZIM MASKOTUMUZ KARADENIZ FIRTINASIDIR...

ISMIMIZ KARADENIZ FIRTINASIDIR..

BIZIM KAPLANLA FALAN ISIMIZ YOK..

BUNA SIDDETTLE KARSIYIM

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

bir de bu reis'e karadenizle ilgili olan seylere olan tepkiyi de anlayamiyorum.tamam herkes trabzonsporlu olabilir yerel bir takim degiliz ama bir takimi takim yapan seyler vardir ve de trabzonspor'un ruhunda Karadeniz vardir.Digerleri dalga geçermis.Küçük düsünmeyelim bence artik digerleri kendi acinacak hallerine baksinlar.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim