Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yunus munus bilmem bu güne kadar KARADENIZIN HIRÇIN KAPLANLARI olarak geldik bundan sonrada öyle gidecegiz bu slogan gayet güzel ve evrenseldir!!!!!!!!!!!!!!!!

ayriyetten TSunami de fene degil zaten
    zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• abi miLLetLe DaLga gezioz burasi Avni aKer Hayvanat bahcesi diiL KartaL asLan Kanarya biLmem ne girmez diye biz kapLan oLArakmi gircez [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak sunay61_67 tarafından gönderildi

trabzonsporun maskota falan ihtiyaci yok ne o kaplan resmi falan yakismadi

TSBÖYLESI DAHA IYI YARISI BORDO YARISI MAVI OLMADIMI [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Kirmizi-Siyah gibi oldu yaw...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak MaCKaLii_61 tarafından gönderildi

yunus munus bilmem bu güne kadar KARADENIZIN HIRÇIN KAPLANLARI olarak geldik bundan sonrada öyle gidecegiz bu slogan gayet güzel ve evrenseldir!!!!!!!!!!!!!!!!

ayriyetten TSunami de fene degil zaten

arkadasim karadenizde kaplan gormussen resmini cekte bizde bilelim

demek bu gune kadar karadenizin hircin kaplanlari olarak geldik oylemiiiiiiii???? yoksaaa 4-5 sene once TRABZONSPOR un en kotu sezonlarindan birini gecirdigi bir donemde star gazetesimi yakistirdi bu KARADENIZ KAPLANI hikayesini

Karadeniz kaplani ne kadar evrenseldir onuda istersen tartisiriz

KARADENIZ FIRTINASI BIZ KARADENIZ FIRTINASIYIZ
          <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• benceMARTI olsun...hem özgür hem masum

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi
              benceMARTI olsun...hem özgür hem masum

ayni fikirde olmamiz çok güzel..tesekkürler..ben de bir önceki sayfada bahsetmistim marti dan...onlara bakinca insan yasadigini hissediyor...
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• horon olur firtina olur.

illa bi hayvana benzeyecekse hamsi olur marti olur.hakkaten kaplan gören var mi trabzon'da.

TSunami'de iyi gider karadeniz firtinasi'nin yanina
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

ya hala belli olmadi mi bizim maskot? resmi sitemizde vardi böyle bi anket..orda da sordum ne oldu diye...ama kimseden ses çikmadi...

ben marti olsun demistim...bi arkadasimla konustugumda "ewet,hatta en çok avni aker semalarinda uçusurlar...20yillik hasreti onlar da yasiyormusçasina"demisti..."çünkü bir rivayete göre martilar gözyasindan yaratilmistir...ama acini degil mutlulugun gözyasi...20yillik hasret sona erdiginde sevinç çigligi atmak için bekliyor olsa gerekler"demistim ben de ona...sahsen ben çok isterim marti olmasini...

hoca çok kaliteli bir açiklama, simdi okudum hepsini, okuyamadim yazmadan once...

Yorum

• sagol[img]smileys/smiley17.gif[/img]..umarim olur..öyle çok isterim ki...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Ben kaplan fikrine ben karsiyim, neden kaplan, neden çita degil, ne alakasi var kaplan ile karadenizin. Biz baskalari gibi oradan buradan niye maskot alalim? Ayrica maskotun illa gücü temsil eden bir yaratik olmasi sart degil.

Yöresel özelliklerimizi barindirmali, yani biz yöresel kimligimizle variz, evrensellesmekle, tekdüzelesmeyi karistirmayalim.

Marti fikri benim çok hosuma gitti. Hem narin bir hayvan, hem de çok uzun ucuslar yapabilir, inatçidir da yani.

Bakin çok sahane bir TS logomuz var. Zaten resmi sayfamiza her girisimde, tekrar tekrar ne güzel bir logomuz var derim hep. Logomuzdaki TS harfleri de karadenizin dalgalarini betimler. Onun üstündeki topun yanina, ya da TS deki S nin kivrimlarinin arasina bir marti çok hos olur gibime geliyor.
                      Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildi

Marti fikri benim çok hosuma gitti. Hem narin bir hayvan, hem de çok uzun ucuslar yapabilir, inatçidir da yani.

Bakin çok sahane bir TS logomuz var. Zaten resmi sayfamiza her girisimde, tekrar tekrar ne güzel bir logomuz var derim hep. Logomuzdaki TS harfleri de karadenizin dalgalarini betimler. Onun üstündeki topun yanina, ya da TS deki S nin kivrimlarinin arasina bir marti çok hos olur gibime geliyor.

süpersin ya..bence de bu fikir gayet hos...umarim degerlendirilir...hem yine bi rivayete göre,,martilar hasretin dilinden anlarmis...hasret bitecegine göre,,,bence süper olur..

Yorum

• atmaca olabilir....

Yorum

• Marti benim hatirladigim kadariyla, Sariyer'in simgesi. Hatta marslarinda bile "Marti gibi uçariz" türünden bir dize vardi.

Yorum

• ewet haklisin..[img]smileys/smiley17.gif[/img]öyle diyorlar ama bunun onla bi alakasi yok ki..yani bi z maskot olarak,temsili bisey seçiyoruz..bence yanlis anlasilacak bisey olmaz erkan abicim[img]smileys/smiley17.gif[/img] Edited by: 61viya

Yorum

• YAANI hem fenerlilere bizim kus sizin kusu dover deriz[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim