Fazla maskot aramaya gerek yok. Karadeniz Firtinasini maskot yapilabilir. Firtinali bir denizde gülümseyen bir dalga [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya hala belli olmadi mi bizim maskot? resmi sitemizde vardi böyle bi anket..orda da sordum ne oldu diye...ama kimseden ses çikmadi...
ben marti olsun demistim...bi arkadasimla konustugumda "ewet,hatta en çok avni aker semalarinda uçusurlar...20yillik hasreti onlar da yasiyormusçasina"demisti..."çünkü bir rivayete göre martilar gözyasindan yaratilmistir...ama acini degil mutlulugun gözyasi...20yillik hasret sona erdiginde sevinç çigligi atmak için bekliyor olsa gerekler"demistim ben de ona...sahsen ben çok isterim marti olmasini...Edited by: 61viya"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
İlk olarak prettygirl tarafından gönderildi
Hatirlatirim arkadaslar bizim maskotumuz var.Bahsi geçen tüm özellikleri tasiyo hem de sahil yolunda ayasofya nin orda horon tepen adamlar var ya.Olay budur bu kadar basit.Gerçi klübüm magazalarinda fanus içinde kemençe çalan hamsi satiyolar sanirim klübe göre de maskot o..
evet evet o horon tepen adamlar cuk oturur valla önlerinde de bi futbol topu koydular mi yeme yaninda yat hesabi [img]smileys/smiley1.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Allah rizasi için birakin su yöresel isleri eger yöresel bir maskot bulunursa tüm destegimi çekerim trabzonspordan!!! ne kemeçesi hamsisi findigi tütünü yaa!
Sizler bile trabzonsporun büyüklügünü anlayamamissiniz (bazi arkadaslar için) trabzonspora yöresel takim sifatini yapistirisanbasarini istemeyen istanbulun eline kozvermis olursun! biz tüm dünyada trabzon kentiyle karadenizle alakasi olmayaninsanlarin büyük bir ask ve sevkle baglandigi bir takimiz, bizim maskotumuz ancak ve ancak evrensel olmalidir baska bir seydüsünemembile!azicik olsun mantikli düsünün arkadaslar bu takimi sen yöresllestirirsen disardaki taraftarinin gönlünü nasil oksarsin? tamamiyle onlari dislamak anlamina gelir bu! lütfen daha evrensel birseyler düsünün kimse trabzonspor sevdalisi olmak için trabzonlu yada karadenizli olmak zorunda degil! senden benden daha gönülden bagli yöreden olmayan insanlar var bu takima bunu unutmayin, adimiz trabzonspor bukadar yöresellik ve mana zaten yeterli, biz dünyaya malolacak bir kulüp hayali pesindeyiz,lütfen olaya bu yönüyle yaklasin.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
Kardesim bu kaplana olan antipatiniz nedir anlamiyorum.Yok karadenizde kaplan ne ararmis!!Istanbul kartallarla,aslanlarla dolu sanki(Kafesteki kanaryalara sözüm yok nede olsa ezik).Bence çok güzel, turuncu olan 3.rengimizede uyuyor.fakat ingilteredeki takim maskotlari gibi özel bir çizim(ör:max ) vebir isimle piyasaya sunulup pazarlama araci olarak kullanilmasini istiyorum.hele hamsiyi önerenler yok mu çildiracam.Kendimizi çizgi film maskedeki Balikadam pozisyonuna düsürmeyelim lütfen.Yoksa buradaki maskelere malzeme oluruz...Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
abi kaplana falan karsiyim bu bir
horon eden adam dedik evrensellik diyosunuz.barcelona birakin sehri irk ile bütünlesmis katalan adamlar ama hiç mi yok taraftari.trabzonspor'u sevip horonu martiyi denizi sevmemek nasi bi duygu olur acaba?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
kaplana karsi olan antipatimiz kaplan yakistirmasini ilk olarak fotomaç gazetesinin yapmis olmasidir yoksa kaplan gücü temsil eder niye sevmiyelim ki biraz da geyse nin aslanini andirdigi için kaplan olmamali bence ama bir fikrim de yok aklima bise gelirse buraya yazarim zaten...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
ARKADASLARIM BENIMDE FIKRIM SUDUR SEVIMLI BIR YUNUS EVRENSELDIR SEVKATLIDIR DENIZLERIN EN GÜZEL VE EN HIZLI HAYVANIDIR.ÜSTÜNE LIKRALI BORDO MAVI BIR FORMA ELINEDE BIR BAYRAK BENCE SÜPER OLUR.RICA EDIYORUM BIRAZDA BU KONU ÜSTÜNDE TARTISALIM.Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi
Bu tsunami de iyi slogan olur valla TS si bordo gerisi mavi çok faça bee..
Bu TSUNAMI yakistirmasi hemn gazetelein diline dolanmis. Bugün gazetenin biri "Karadeniz Tsunamisi" diye baslik atmis.
Bu maskot isini bir türlü bir hal yoluna koyamadik, hayirlisi olsun.<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>
<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>
Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildiARKADASLARIM BENIMDE FIKRIM SUDUR SEVIMLI BIR YUNUS EVRENSELDIR SEVKATLIDIR DENIZLERIN EN GÜZEL VE EN HIZLI HAYVANIDIR.ÜSTÜNE LIKRALI BORDO MAVI BIR FORMA ELINEDE BIR BAYRAK BENCE SÜPER OLUR.RICA EDIYORUM BIRAZDA BU KONU ÜSTÜNDE TARTISALIM.
Çok iyi bir fikir.sevimli bir yunus bencede güzel olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
villanin simgesi olan kaplan hos degilmi?
Yorum