ucalim biraz..yok ya neden olmasin trabzonun biraz disinda cok güzel alanlar var.mutlaka cok uygun bi yer bulunur[img]smileys/smiley4.gif[/img] yada bunlari ben baskan olursam yapacagim.gelecek secimde baskan olmayi hedefliyorum bu vaadle[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Avni Aker Stadı
Daraltma
X
-
BIZIM BILDIGIMIZ BIR PROJE YOK.. ZATEN BIR PROJE YAPTIRMAK BILE MILYARCA PARA TUTUYOR...ONUN IÇIN MEVCUT PROJELERDEN ELEME YAPACAKLAR HERHALDE.SU TRANSFER OLAYINI BITIRIP BASALASALAR...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Biz hocamızın istediği ve Trabzon�a uyum sağlayacak iki yıldız
alacağız. Bir de şehri 24 saat canlı tutacak 60 bin kişilik stat
yapacağız. Bunun için, 10 milyon dolarlık bir kaynak hazırladık
diger basligida yazdim bunu[img]smileys/smiley1.gif[/img] sanki 60 bin kisilik stat cok gibi birde 10 mil.hazirlamislar.bununla statin temelini zor yaparlar[img]smileys/smiley4.gif[/img]
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
2 yildizi kendi ceplerinden alicaklardi yanilmiyosam.bir tane ali agaoglu bir tane nuri albayrak.ancak stat içinde 10 miyon dolar yetermi bilmiyorum.aslinda sponsor firmalara yaptirilirsa olabilir neden olmasininadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
ya arkadaslar birde söyle düsünün, yani biz düsünüyoruz bazi seyleride, yönetimde okadar kisi var, onlar düsünemiyormu. diyorsunuzki 10 milyon dolar az bir stad icin, e simdi bunu nuri albayrak düsünmüyormu. hemde adam zaten bu islerin icinde yani....
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildiBiz hocamizin istedigi ve Trabzon�a uyum saglayacak iki yildiz alacagiz. Bir de sehri 24 saat canli tutacak 60 bin kisilik stat yapacagiz. Bunun için, 10 milyon dolarlik bir kaynak hazirladik
diger basligida yazdim bunu[img]smileys/smiley1.gif[/img] sanki 60 bin kisilik stat cok gibi birde 10 mil.hazirlamislar.bununla statin temelini zor yaparlar[img]smileys/smiley4.gif[/img]
eger dogruysa soyle olur
stad yikilmaz kale arkalari yikip yerlerine sahaya yakin buyuk kale arkalari dikilir bukadardir...10^milyon dolara sifir stad yapilamazya!!!İnsan ol evlat!
Yorum
-
» Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /><?
AMESPACE PREFIX = O /><?
AMESPACE PREFIX = O /><?
AMESPACE PREFIX = O /><?
AMESPACE PREFIX = O /><?
AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P>
» Baslikla ayni içerige sahip bir baska baslik bulunmaktadir.( http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=2766& amp;PN=1)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum