Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Avni Aker Stadı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah yapilir ve trabzonspor taraftarinin bir hayali de gerçeklesir..

ben size soruyorum su andaki stada mi giderken yoksa modern bir stada mi giderken daha heyecanli olursunuz? ya da stadinizla övünürsünüz..?

trabzonspora 35,000kisilik üstü tamamen kapali ve her tribun ayni boyda olmak üzere ayrica sahaya sifir bir stat lazim .
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• yönetim secilsede stat projesi baslasa.trabzonuma müthis bir stat yakisir
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Allahima sukurler olsun Avni akerimide gordum. Uc kere maca gittim ama ne yazikki 3undede yuzum gulmedi[img]smileys/smiley4.gif[/img]Erciyes macinda 0-0 kayseri kupa maci 3-0[img]smileys/smiley7.gif[/img]ve gencler macina gittim. Valla ben stadi sevdim ama o beni pek sevmedi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

• sen yeni stada gelirsin insallah.. o zaman daha iyi olacaktir takim..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Tamamen kapali ve sahaya sifir olmasi isin püf noktasi. bir yerde okumustum Tribunlerin arka bölümlerini aluminyum kaplayip ses akustigi sagliyorlarmis, yani 1.000 kisi bagirdiginda10.000 kisilik bir eko veriyormus. Bazi bölümlere bu yapilabilir.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• baskani sectik sira onda bakalim ne olucak
              Bizans Dusmani

Yorum

• yeni stad için israrci olalim..

Yorum

• söz werdi bakalim

Yorum

• basliktada belirtdigim gibi baskan söz werdigi stad projesi; stadi yikip yapacakmis peki yapilana kadar nerde oynayacaz maçlari yoksa akçaabat fatih stadindami

bence olimpiyat???

Yorum

• Stadi bölüm bölüm yikarak kullanimda tutabilir. Tabi bu isin akibeti projenin ne olduguna bagli. Tamamen yenileyip üzerini kapamaya kadar gidebilir, sadece koltuk kapasitesi ve drenaj sistemi gibi acil gereksinimleriyapabilir. Eger stadi tamamen kapatmak durumunda kalirsak nerede oynayacagimiz merak konusu. Trabzondaki taraftarlara yönelik olaraksamsun - rize geliyor akla, fatih stadini saymasak daha iyi, ya da hem baskanin istanbul belediyesiyle olan münasebeti hemde istanbuldaki taraftarlarin fazlaligi nedeniyle burada bir statta oynanabilir..
                      BORDO MAVİ

Yorum

• büyük maçlar olimpiyatta.

diger maçlarda ankara izmir de oynanabilir.

yeterki çalismalara baslansin

AVNIAkerArena

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
                          Tamamen kapali ve sahaya sifir olmasi isin püf noktasi. bir yerde okumustum Tribunlerin arka bölümlerini aluminyum kaplayip ses akustigi sagliyorlarmis, yani 1.000 kisi bagirdiginda10.000 kisilik bir eko veriyormus. Bazi bölümlere bu yapilabilir.

bazi böülümlerine degil heryerine cok süper olur

Yorum

• ACELE ETMEYIN BIRAZ SABIR DAHA DUR ADAM DÜN SECILDI HELE BI KENDINE GELSIN BAKALIM SONRA STAT ISI ÖYLE BASITMI BIRAZ ZAMAN ALIR
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi

büyük maçlar olimpiyatta.

diger maçlarda ankara izmir de oynanabilir.

yeterki çalismalara baslansin

AVNIAkerArena

AVNI AKER ARENAA soylemesi bile çok hosss..inasallah olur nuri baskan verdigi sözü tutar....yanliz kisa vadede zemin düzeltilse bari...

Yorum

• evet avni aker arena güzel bir isim bence tribünler yakin olsa da isim de uysa stada
                                Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim