Yaw borsaya açilacagimiza çok sewinmistim. Hiç degilse stadi yaparlar diye. La o para nerde o zaman?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Avni Aker Stadı
Daraltma
X
-
İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildiYaw borsaya açilacagimiza çok sewinmistim. Hiç degilse stadi yaparlar diye. La o para nerde o zaman?
istanbulda tekstil fabrikasi alindi borclara gitti biraz transfere gerisi de duruyodur heralde<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
saha sonuçlarina aldirmadan derhal stad ziganoylu kardesimin dedigi sekilde -en azindan- yapilmalidir...fener, stadini yaptiktan sonra evinde zor yenilen takim oldu (fenerasyon unsuru da var tabi)..
tartar saha kaldirilarak tribünler yakinlastirimali, maratondaki direkler kaldirilmali, kale arkalara sahaya çok yakin sekilde büyütülmeli...bunlar olmazsa olmazlar...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
ya arkadaslar ilk önce diyim bizim stat çok ama çok pis gençler maçinda yol kale arkasi maraton tarafinin en üst tarafinda ölü bir fare wardi bzizim arkadas az daha onu sahaya atacakti!!!!!![img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
Stadimizin mimarisi de mimari da fenerbahçe stadinin birebir aynisidir.Onlarin stadi su an itibariyle bastan asagi yenilenmisken bizimkinin sadece maraton tribünü kapatildi,koltuklar eklendi ve içinde ufakçapli tadilatlar yapildi.Birkaç yil öncesine kadar futbolcularin bile "oynamaya kiyamadigi"güzellikteki stad zemini de bugün itibariyle köstebek yuvasina dönmüstür. Madem ki bu sezon bütün hedeflerimizden uzaklastik,önümüzdeki sezonkadrove oyun asisindan düsünülen "yeniden yapilanma"anlayisi stadimiza da yansitilmali.Yapilacaklar konusunda yukaridaki yazilara katilmakla birlikte geçtigimiz sezon sonuna dogru sadece tasari asamasinda kalan Avea'nin teklifi gibi önerilere de açik olunmali. Peki bunlari hangi yönetim yapacak derseniz orasi için birsey söyleyemiyorum.En azindan Aralik ayini beklemekte fayda var.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildiStadimizin mimarisi de mimari da fenerbahçe stadinin birebir aynisidir.Onlarin stadi su an itibariyle bastan asagi yenilenmisken bizimkinin sadece maraton tribünü kapatildi,koltuklar eklendi ve içinde ufakçapli tadilatlar yapildi.Birkaç yil öncesine kadar futbolcularin bile "oynamaya kiyamadigi"güzellikteki stad zemini de bugün itibariyle köstebek yuvasina dönmüstür. Madem ki bu sezon bütün hedeflerimizden uzaklastik,önümüzdeki sezonkadrove oyun asisindan düsünülen "yeniden yapilanma"anlayisi stadimiza da yansitilmali.Yapilacaklar konusunda yukaridaki yazilara katilmakla birlikte geçtigimiz sezon sonuna dogru sadece tasari asamasinda kalan Avea'nin teklifi gibi önerilere de açik olunmali. Peki bunlari hangi yönetim yapacak derseniz orasi için birsey söyleyemiyorum.En azindan Aralik ayini beklemekte fayda var.
yani dogru demissinde yani bence aveanin bizim açimizdan bize bir teklif sundugunu ve sunacagini sanmiyorum
Yorum
-
Stad yapacaksak bunlar kesinlikle sart o zaman Avni Aker Cehennemi bir baska olur..İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
Toptan bir yenilik ise..:
1...Maratondaki bloklar
2...Atletizm pistinin kaldirilmasi ve maraton ikinci katindan sahaya yanastirilmali
3...Iki kalele arkasinin yikilip kapasite arttirimi
4...Zeminin komple yenilenmesi(Yamatilmamali)
Yönetim biçakçiya inat süper bir stad yapmalielbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
fazla olmasina gerek yok 35 bin yeter söyle tamami kapali olan ve çatisinda direk olmayan stada ihtiyaç var ama su an yapilamayacak gibi onun için zemini yapsalar daha iyi berbat olmusBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Gerçekti ama o dönem S.Liginedevam edebilmegibi bir durumumuz oldugundan stad yenileme pek düsünülmüyordu önemli olan karari almak onun için sponsor bulunur belirli bir süre isim hakki verilir bir süreligine stada bir kurus para harcanmaz[img]smileys/smiley2.gif[/img]İlk olarak 61 TS 1967 tarafından gönderildi
ya AVEA bi aralar 33.000 kisilik yapacakmis stadi öle bisi yokmuydu ya yoksa yine asparagas bi haber mi duydum..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
düsünsenize o tartan pist yok. tribünler taç çizgisine yaklasmis. kale arkasiyla saha arasinda 50 metre yok. maç izlerken bidirekler yüzünden bi oyana bi buyana gitme derdi yok. negüzel olur ama kim yapacak.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ah forever dedigin gibi olsa ne güzel olur.. Hani sunun surasinda yikla bi kaç kez o da yaz aylarindaki maçlari izleyebiliyoruz ama hiç degilse bi itibarimiz artar.. Bizim de böyle böyle stadimiz var deriz..ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum