Biri photoshopla su kale arkalarini buyutemezmi bakalim nasil gorunuyo[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Avni Aker Stadı
Daraltma
X
-
İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildiBiri photoshopla su kale arkalarini buyutemezmi bakalim nasil gorunuyo[img]smileys/smiley4.gif[/img]
bitane oyle bi foto vardi teki yapmis bi topicde gordum ama nerde simdi bilmiyorum bi bakman gerekPaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]
Yorum
-
Sağol dosyum.Unutmuşum sayfaya bakmayı[img]smileys/smiley2.gif[/img]İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildiİlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildiEvet.Kale arkasi özellikle.
Buda nerden çikti?</font>
Atay Baskan maçlara kimse gelmiyor neden tribünü büyütelim diyordu.</font>
Bizleri bu konu hakkinda bilgilendirirsen sevinirim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]</font>
ben bilgilendiriyim
yaklasik
1 ay önce forum dan bir arkadas (adini çikartamadim) trabzonspor umuzun
kampini ziyaret etti o orada yöneticilerle konusmus onlar da sezon sonu
stad in büyütülecegini söylemis. yani saglam kaynak[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
Stad büyütülsün tabi..Kale arkalari hiçten yere kibrit kutusu kadar kalip stadin karizmasini bozuyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Örnegin yol tarafkale arkasi geriye dogru büyütülüp daha dik ve daha çok insan kapasiteli sekilde büyütülebilir. Kaldirimda tünel seklinde olur..Kisacasi proje çok ama yönetim maça gelmiyor diye girisim yapmaya çekiniyor
Oysa kale arkalarina Trabzondaki Liselerden adamlar toplanir.Genç isi paso bagirir..Maksat destek de destek..Bu fikri ben yerel tvlerde duyuyorum ama nedense faaliyete geçmiyor. Bu yolda önemli olan staddan alinacak olan 2 kurus para degil; bu yolda puan kaybetmemek;bunun içinde destegin önemli yeri var..Sampiyon olduktan sonra zaten elde edilecek kâr stad bilet fiyatlarinin 100 kati bile olur..Ama iste bunlari hayata geçirmeye ortam yok..
Yorum
-
su asamada stadin büyümesi o kadar önemli degil ama stadin bir düzene sokulmasi mutlaka gerekli.bize 25-30 bincivarinda bir kapasitesiyeterli olacagini düsünüyorum. örnegin kale arkalari biraz daha sahaya yaklastirilip bir kat daha atilabilir böylece çok iyi bir atmosfer yakalanmis olunur. yani trübünlerin sahaya yakin olmasi avni akeri tam bir cehenneme çevirir. umarim yönetimin böyle bir düsüncesi vardir.Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
kale arkalarinin düzeltilmesi lazim ama yönetimde hakli stada kimse gitmiyor kimin için yapacaklar stadi eger sene sonuna kadar full çekersek ve disarida adam kalirsa düsünülebilir stadin büyütülmesiSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Guests
Satada giris tam bir iskenceye dönüstü. Degerli baskan Taraftara parali asker diyecegine stada giriste taraftarin çektigi iskenceye bir çare bulsun.Satadin herhalde 10 atne girisi var. Ama bütün giris kapilari dar.Millet stada girebilmek için birbirini eziyor. Bizden baska kimse bu iskenceye katlanamaz herhalde.Trabzonsporu o kadar seviyoruz ki takima destek verebilmek için bu zulme bile katlaniyoruz. Gençler maçinda millet stada girebilmek için birbirini eziyordu.Degerli baskan(!) atay Kapalidan maçlarini seyrettigi için olacak bu rezilligi de sadece seyretmekle yetiniyor
Artik yeter adam gibi giris kapisi yapin stada.Traftardan sikayet edeceginize taraftara hizmet edin.Bu muameleyi hak etmiyroz.
Yorum
-
Guests
İlk olarak tigin tarafından gönderildimaça bir saat kala stada girdik hiçte zor olmadi.ancak kapilarin düzenlenmesi gerektigi konusunda haklisiniz.
Erkenkalkan çok yol alir misali Erken gidersen girebiliyorsun.Ben yarim saat kala stada gittim. Büyük bir itis kakis ve büyük bir mücadele sonucunda maç basladiktan 10 dk. sonra stada girebildim. Zor olmamasi için iki saat önce stada girip beklemek gerekiyor.Ama neden o sogukta beklemek zorunda kalayim ki!Edited by: Galafka
Yorum
-
Yönetim simdi gelecegini düsünürken birde stadla,saha zeminiyle mi ugrasacak?Sizi gidi parali askerler sizi![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] Edited by: halil iboBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Evet....... 15 Basamakli kale arkalari trabzonsporun büyüklügüne yakismiyor.Öyle acayip paralarda gereksiz tek sponsor bu sorunu seve seve çözer.
Sezon sonunda zemin konusu dakesinlikle halledilmeli.
Kusura bakmayinda su iki sorunu çözmek atlan devede degil,2 ayda halledebilecek konular..
Toptan bir yenilik ise..:
1...Maratondaki bloklar
2...Atletizm pistinin kaldirilmasi ve maraton ikinci katindan sahaya yanastirilmali
3...Iki kalele arkasinin yikilip kapasite arttirimi
4...Zeminin komple yenilenmesi(Yamatilmamali)
Yönetim biçakçiya inat süper bir stad yapmali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum