Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim Kürşatın jestine jestle karşılık vermek için 3-4 gündür uğraşırım içime sinecek bişi bulamadım.Bir de, bize her yer Trabzon değil de Karadeniz Fırtınası yazan plakalıktan kalmamış,ben çok önemsiyorum şu camlara yapıştırılan şeyler yok keşke olsa.Eğer zeki bir adam olsa bu işin başında ciro 2 ye katlar yeminle.
    Ertan abi camlara yapıştırılan şu şeylerden özellikle istediğin bir şey var mı?
    Yazı Logo yada benzeri bişe..
    Denk gelirsem alırım senin için
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak amets tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor.com.trden siparis vermek istiyorum uye olamiyorum gecerli emailadresi girin diye hata veriyor. Yardim lutfen..
      Bendede aynısı olmuştu Ts Clup Müşteri Hizmetlerini ( İLGİNÇ ) aradım ancak öyle halledebildim.
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan abi camlara yapıştırılan şu şeylerden özellikle istediğin bir şey var mı?
        Yazı Logo yada benzeri bişe..
        Denk gelirsem alırım senin için
        Baba öyle ikrama geçer ki anlatamam,
        arabanın arka cama bir logo zalım olur,
        şöyle 100-200 metre geriden görünecek şekilde(20 ye 25 cm falan)
        otoban da bir tırın yan cam da gördüm içim gitti

yada net okunacak irice bir ''Trabzonspor''
        şu an hem çalıştığım yerin camında hem arabanın arka camda ''bordomavi.net Trabzonspor'' çıkartmaları yapıştırılı ama küçük olduğu için milletin gözüne sokamıyorum.

İmkan var mı sana zor olmaz mı bilmiyorum ama verdiğim siparişin içine atıversen kabul etmezlermiki
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.10.2013, 14:16.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Git gide bir düzelme söz konusu olsa da malesef yeterli değil.
          Nadir sayıda olan güzel denilebilecek ürünleri satın almak imkansız. Çünkü stokta yoklar. veya sık kullanılan s,m,l gibi bedenlerden kalmamış oluyor. Ürün ilgi görüyorsa yeni üretim bu kadar mı zor ?
          Fiyat bakımından Barcelona - Real Madrid'i yetişiyoruz ama kalite bakımından perşembe pazarı detected

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bendede aynısı olmuştu Ts Clup Müşteri Hizmetlerini ( İLGİNÇ ) aradım ancak öyle halledebildim.
            Bende ozaman oyle halledeyim. Tskler Fatih

Yorum

• İlk olarak amets tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende ozaman oyle halledeyim. Tskler Fatih
              Rica ederim.

Bir ara çubuklu nostaljik forma çıkmıştı. O ts clup sitesinde var mı ? Yada istanbulda herhangibir ts clupta bulabilir miyim ?
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kış sezonu hâlâ çıkmadı böyle gitmez bu işler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• bornoz fiyasko...
                  If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                  Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tsclub hiçbir zaman düzelmedi düzelmeside zor Nike ile sözleşmeyi bitirmeden bu işler yürümez..Nike yerine Puma yada kappaya gecilmeli.
                    TS Club ile Nike'ın ne alakası var veya Puma'nın veya Kappa'nın?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TS Club ile Nike'ın ne alakası var veya Puma'nın veya Kappa'nın?
                      Hala anlamıyorlar abi boşver laf olsun torba dolsun
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• bu ürünü alan, memnun kalan var mı?

-

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu ürünü alan, memnun kalan var mı?

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTA1Mg==.aspx
                          Bence çok kötü bir tasarımı var..

Yorum

• ve
                            harbiden bazen diyorum ki bu tshirt tasarımlarını kim yaptı? hani ikea da bilenler bilir ürünün yanında tasarımcısının resmi ismi olur keşke burda da olsa da bilsek bu kadar berbat dalga geçer gibi tasarımları kim yapıyor? Wi-Fi logosu ile trabzonsporun alakası nedir?
                            harbiden birisi dalga geçiyor orada.

bizde kaliteli ürün bekliyoruz. BU kafayla ve bu personelle çok zor dostum!
                            En son calypso tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 16:55.
                            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• süper dahiyane buluş kafe&store için logo şöyle olsa;

en azından Wi-Fi logolu tshirt üreten ekipten daha çakma değil mi
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Bir de 90 liraymış.30'a düşmüş
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X