İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106893
Videonun 6. saniyesinde bayan arkadaş kullanıyor.
Yorum
-
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
Arkadaşlar ürünlerimiz artık internette başka mecralarda da satılmaya başladı.
www.sporarena.com ve www.sporcum.com bu iki siteden birisi.
Şimdi ben size bu sitelerden nasıl ucuza ürün alabileceğini söyleyeceğim.Benim bahsettiğim bu olay sporcum.com içindir.Alttaki linkte 3 liraya satılan 50 liralık indirim çekleri var.Bunlardan alarak 100 liranın üzerindeki alışverişleriniz için kullanabilirsiniz.Yani 47 liralık bir indiriminiz oluyor böylece.Ayrıca kargo da ücretsiz.Ayıca hiç kupon almadan da indirim kodları mevcut.
Bu kodlarla indirimleri yapabilirsiniz.
100 TL ve üzerine 30 TL indirim için : 3hediye30
200 TL ve üzerine 60 TL indirim için : 3hediye60
300 TL ve üzerine 100 TL indirim için : 3hediye100
Bahsettiğim 3 liralık kupon ise aşağıdaki linkte.
Aradığınız tatil ve turlar, restoran ve yemek mekanları, cafeler, tatlıcılar, eviniz, kendiniz ve bebeğiniz için ürünler, sağlıklı yaşam seçenekleri olağanüstü indirimlerle Grupanya'da!
Trabzonspor ürünleri de burda.
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS beden forma alacaz ama yok bu nasıl iştir ya?
Türkiye çapında 17 tane Ts Clup var bunlar bu amatörlükle nasıl iş yapıyor merak ediyorum.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSCLUB tırı bugun Yalovada gordum bı sevındım bı sevındım anlatamam
en cok almak ıstedıgım urun fıyatı %61 indirime girmiş
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
Yorum