Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

bu yamyaların fotolarını yüklediğim için kusura bakmayın ama bu tip ürünler bizde yok satmaz mı havlum terliğim oyum buyum herşey TS li olsun istiyorum ama ürün yok
    bunu ilk realmadrid urunlerinde gormustum cok hos bisi bu
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Arkadaşlar tsclub'ın internet sitesinden yaklaşık 10 gün önce alışveriş yaptım... Aldığım ürünler hala adresime ulaşmadı... sitedeki müşteri hizmetlerini arıyorum telefona bakanda yok... Bunlara ulaşabileceğim bir numara veya bu yazımı görüp cevap verecek tsclub yetkilisi varmı buralarda!!!
      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar tsclub'ın internet sitesinden yaklaşık 10 gün önce alışveriş yaptım... Aldığım ürünler hala adresime ulaşmadı... sitedeki müşteri hizmetlerini arıyorum telefona bakanda yok... Bunlara ulaşabileceğim bir numara veya bu yazımı görüp cevap verecek tsclub yetkilisi varmı buralarda!!!
        Ayni durumdan bende muzdaribim
        Odemeyi cekiyorlar ama urun hala kargoya teslim bekliyor diye yaziyor..

Yorum

• giriyosun ts cluba '' beden stokta yok '' . o ne demek ya esnaf olsan dükkanına uğramam !
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• ts club internette beden yok denilen ürünü forum avm de buldurdum.genel stok takibi yapılmıyor galiba.her mağaza kendi stoğundan sorumlu gibi.nihayet 2 yıldır alamadığım eşorfman takımına sahip oldum.(yeni sezon).ancak bu sefer de kargoya takıldım.15inde sipariş verdim.kargoya hazırlanıyor diyor.eşorfman altı sitede yoktu kardeşime mağazadan aldırttım.dün kargoya verdiler bugün geldi.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor formalarının sadece Trabzon'da satıldığı günlerden, buralara geldik fakat gelirsen hiç mi hiç bir şey öğrenmeyerek geldik.

Türkiye'nin en amatör işletmesi Ts Clup'tur, Profosyonel bir işletmeciye verilse rastgele alır başını gider ama Trabzonspor klübünde ki garip insanlar tarafından saçma bir şekilde yönetiliyor.

Bu kurum her sene Haziran ile temmuz ayı arasında sezon formalarını stoklarında tüketir, bunu kasti olarak yapar, çünkü forma satmak istemez, evet bu kurum para kazanmak istemiyor, forma satmak istemiyor, sebep ne diye sormayın istemiyorlar işte onlarda böyle insanlar. Gurbetçiler akın akına ülkemize gelmiş çeşit çeşit forma alacakken forma stokları tüketilmiş olarak çıkılıyor bu insanların karşısına bu kasten yapılyor.

Her yaz tişörtler yaz bitmek üzereyken çıkıyor, her kış kışlık ürünler kış biterken. Buda kasti yapılıyor sebebi yok işte böyle istiyor o adamlar.

Sürümden kazanılacak bir çok ürün faiş fiyatlarla çıkıyor, bu o ürünün satımını azaltıyor, kazanç yerine kayıp oluyor, bunu biliyorlar bunu da kasten yapıyorlar.

Formaların armaları asla dikişli olmayacak kararı alınmış kim almış belli değil, binlerce taraftarın arması düşüyor, futbolcuların düşüyor rezillik diz boyu, bunu biliyorlar ama yapmıyorlar işte bilerek yapmıyorlar.

Ts Clup adında bir mağazanın kurumsallaşma gibi bir imkanı bu yer yüzünde olamaz bunu da biliyorlar ama adını değiştirmiyorlar. Değiştirmiyorlar işte Allah'ın emriymiş gibi Ts Clup gibi saçma bir isimden devam ediyorlar.

Tüm mağazalarda aynı raf sistemi gibi bir olay getirip örnek mağazalarda ki gibi kurumsal bir kimliğe bürünemiyorlar, bu konuda başarılı olan klüpler böyle yapıyor bu yüzden bizim yönetimimiz böyle yapmıyor çünkü başarılı olmak istemiyor bu konuda.

Türkiye'nin en geri spor ürünü satış mağazalarından birisidir Ts Clup. Başında ki bu insanlar olduğu sürece değişmeyecektir.
              Hay ağzına sağlık
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Forma siparişi vereceğim. Müşteri hizmetlerinden bir allahın kulu telefona bakmıyor. Klüp her kademede amatör maalesef.

Yorum

• internetten ürün alacağım ama bedenlerin büyük gelme korkusu var. Öneriniz nedir ? Normal large giyiniyorum ama medium söylesem daha mı iyi olur ? Çok bol olunca ürün daha kötü gözüküyor da.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    internetten ürün alacağım ama bedenlerin büyük gelme korkusu var. Öneriniz nedir ? Normal large giyiniyorum ama medium söylesem daha mı iyi olur ? Çok bol olunca ürün daha kötü gözüküyor da.
                    Boy-kilo ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Boy-kilo ?
                      boy:1,82 kilo:94

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        boy:1,82 kilo:94
                        M büyük ihtimalle olmaz L alın bence..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          M büyük ihtimalle olmaz L alın bence..
                          dediğin gibi yapalım sepeti değiştirelim teşekkürler

Yorum

• bayanlara özel yeni değişik ürünler yok ya yeni ürünler istiyorummm
                            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• 25 gün evvel yaptığım alışveriş ancak bugun geldi, bu konuda da tebrik ederim!!!!!
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yazin TS Club'dan ayni anda bir TSCLub sortu, uzun paca, pijama niyetine, birde Nike Efosmasni aldim..

Sonuc.

Aradan 3 ay gecti..

Nike'nin Trabzonspor Logolu Esofman hayraniyim. Mükemmel.

TS Club sortu alt'dan tam ortadan ip atti. 5cm uzunlugunda acik var.

Kisaca..

Gücünüz yetiyorsa, Nike ürünü alin TS Club'dan..

Nike > TS Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim