Az önce Yenisahra'daki TsClub yetkilisi ile görüştüm.
Şu meşhur boğazlığı sordum ilk olarak; Elimizde yok cevabını aldım.
Sonra şu yukarıda EmreYavuz kardeşimizin aldım dediği bordo Sweat'i sordum; Şuan L beden varmış, yarın diğer bedenleri de gelecekmiş.
Numarasını aldım mağazanın yarın son kez irtibata geçeceğiz kargoyla gönderecekler ürünü..
Ödeme kapıda + Kargo ücretsiz.
Oh be sonunda TsClub'den alışveriş yapma imkanına sahip oldum, çok güzel bir olay gerçekten.
En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 13.02.2011, 16:02.
uzun zamandır Ts Clup çeşitlerini araştırıyorum ama üzerime doğru dürüst şey bulamadım hatta bir tane buldum oda XL diye alamadım bizde XL bile yokken fenerbahçenin her ürününde 5XL bile var.biz bu durumda nasıl fb ile yarışabiliriz.BENCE ÇEŞİT ARTIRILMALI!!!
geçenlerde Ts Clup' a gittim 3 çeşit formamız vardı.adama dedim neden çeşit bu kadar az adamın bana verdiği cevap:
TAKIMIN BAŞARISIZ SONUÇLAR ALMASI.
allah aşkına bu nasıl bir mazerettir.galatasaray nerdeyse küme düşecek adamların mağzasına bakıyorum yok yok ÇEŞİT ARTTIRILMALI!!!
bu birimi kim yönetiyor nasıl yönetiyor bilmiyorum.
Ama tamamen Amatör gibiler.
resmi site sayfası güncel değil. ürünlerin bi çoğu fason gibi.
korkunç vaiyette mağazalar bence..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
mağazalarımızdaki ürün çeşit yetersizliği ve aşırı fiyatları kulubu arayarak defalarca şikayetimi bildirdim.hatta bu konu hakkında tempo tvde zeki gökçe abiye canlı yayında 2 kere bağlanarak bu konuya eğilmeleri için rica ettim.şimdi pendikte mağazamız var.Allahını seven o mağazaya girdimi forma dışında ne görüyorsunuz?koca bir hiç.
Bir formaya 70-80 lira veririm, parayı verirken de en ufak bir pişmanlık bile duymam, dolabımda da 22 tane formam vardır.Gelelim TS Clup ürünlerine, 15 lira bile etmeyecek ürünlere 60-70 lira etiket basmak hiç de adil değil.O yüzden TS Clup ürünlerine beş para vermem.
Abi 2 aydır forma alamıyorum forma şu manisa maçına en azından formamı alıp gideyim dedim formanın hala bedeni gelecek.Telefonda açtım tınlayan yok.Yazıklar olsun be yazıklar...
8 gün önce aldığım bordo sweat'ın yaka kısmında az yırtık oluştu malesef...Çok kalitesiz...
İpleri yukarı çekmek için şapkayı hiç kasmadan hafif yana doğru çektim ''cartt'' diye bir ses...!!
Resmide koyayım dedim...Durum bu...Önce buraya bi sorayım dedim nasıl çözeceğim bu işi...Telefon mu edeyim...Mail mi atayım..?Yenisiyle değişirler mi...?
Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
faturasıyla/fişiyle beraber aldığın yere git, değiştirmeleri lazım. telefonla, maille uğraşma hiç
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
geçen gördüm bende bunu yeni. ama ebatları yine tatmin etmedi beni.
trabzon forumdaki ts cluptan karabükspor maçı öncesi aldıgım SWEAT 61 GRİ BEYAZ 10-11 modelinin yanında bu bayraktan tam 5 adet hediye ettiler stadyumda dağıtılanlardan farklı saten bayrak ama alışveriş yapanlara istenildiği taktirde! hediye ediyorlar arkadaşlar
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
bulunduğumuz şehirde ts club mağazası olmadığından internetten online alışveriş yapıyorum.
-müşteri hizmetlerine attığım maillerin hiç birine yanıt gelmedi.
-bayanlara yönelik ürün yok. (turuncu bir forma var, çok talep olacağını sanmıyorum, bordo mavi çubuklu forma var birini ben aldım kaldı 2 tane.)
-erkek formalarında da beden yok.
-online alışverişte stokta olmayan ve talep halinde yaptırılmayan ürünler de görünüyor.
bence kulüp için ciddi bir gelir kaynağı ancak iyi şekilde değerlendirilmiyor. ben alışverişimi beğenerek değil lisanslı ürün kullanmak adına yapıyorum. zaten forma olarak tek ürün olduğundan seçme şansım da yok.
Yorum