Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almayın zaten şu kupa t-shirtini... Sipariş vermiştim biraz önce geldi elime.. Baskısı filan çok kötü.. Ve lanet olsun ki sarı top + sarı yıldız var üstünde...
    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupa t-shirtü daha güzel olabilirdi ama yine de idare ederdi de bu kupa atkısının üzerinde yazan Oyun Bitti yi kim nasıl buldu, neyi ifade etmek istedi, açıklasa da biz de aydınlansak..
      Hakikaten bencede çok anlamsız , itici bir cümle..
      Ne alaka ''oyun bitti.''
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mesela üzerinde kocaman Trabzonspor yada Bize Her Yer Trabzon yazan arabada kullanılmak üzere güneşlikler yapılabilir...
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Bakın hiç oydu buydu demeye gerek yok. Arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum benim aklıma gelen, Çok basit sade bir tasarım.
          Sol göğüsde Türkiye Kupası logosu ve Trabzonspor logosu yanyana Birbirine geçmiş halide yapılabilir. Sade ve modern gözü yormayacak şekilde bir kaç ilave de yapılabilir. Kupayı kazanan takım formasına Türk bayrağı ilave edeceği için Türk bayrağı da kullanılabilirdi.

Liyakat ve İstek bir araya gelince neler olmaz...
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlıkla aldım kupa tshirtünü.. en azından hatıra kalsın diye.. en büyük XL dedikleri boy L - M arası birşeydi.. üzerime yapışmıştı giydiğimde.. yıkandıktan sonra giymeye cesaret edemedim.. katlayıp dolaba kaldırdım..
            bundan sonra inşallah düzgün birşeyler yaparlarda alırız.. hatta hala başket takımının kupa töreninde giydiği tshirtün satışa çıkmasını beklemekteyim..
            Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• TS Club yetkilileri ne yaparsak yapalım ne de olsa taraftar alıyor zihniyetinden vazgeçmeli.

İşi bilen kişiler buraya getirlimeli. TS Club, Trabzonspor vitrininin bir yüzü.

Bu kadar amatörce yönetilemez.

Yorum

• şimdi farkettimde o kadar sarı yıldız olayına laf söyledik..üstteki bannerda da yıldız sarı .

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi farkettimde o kadar sarı yıldız olayına laf söyledik..üstteki bannerda da yıldız sarı .
                  Bannerdaki sarı başka tişörtteki başka. Bannerımızdaki renk Trabzonspor'un resmi renklerinden oluşturuldu. Tişörtte ise civciv sarısı üstelik armadaki top ta sarı yani yanlış. BMN'de kullanılan Trabzonspor logolarında ise böyle bir durum söz konusu değil.

Aynı şey değil.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arma konusu her alanda sorun.Arması düzgün olmayan ürünler çakma görüntü veriyor.Bu şapkalar hepsi lisanslı.

*
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Arkadaşlar kupa tişörtü için verdiğim sipariş elime ulaştı ve amblemdeki topun renginin değişmesine sevindim

Normalde S beden giyiniyorum fakat L beden aldım ve tam oldu..

Alacak arkadaşlar beden olarak 2 beden büyük alırlarsa sıkıntı yaşamazlar..
                      En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 12:30.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar kupa tişörtü için verdiğim sipariş elime ulaştı ve amblemdeki topun renginin değişmesine sevindim

sevindim olduğuna. hadi hayırlı olsun. bayada çabuk geldi

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar kupa tişörtü için verdiğim sipariş elime ulaştı ve amblemdeki topun renginin değişmesine sevindim

benden bir abim XL istedi, ben şimdi XXXL mi alacağım ? tabi böyle bir beden varsa...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benden bir abim XL istedi, ben şimdi XXXL mi alacağım ? tabi böyle bir beden varsa...
                            Cengiz abi sitede 3XL bedeni var muhtemelen olur

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sevindim olduğuna. hadi hayırlı olsun. bayada çabuk geldi
                              Evet Ufuk iyi ki L almışım tavsiyelerin için teşekkürler

Perşembe kargoya verildi ve an itibariyle elimde

Yorum

• Kulübümüz günlük hayatta da giyebileceğimiz kıyafetler konusunda gerekli çabayı göstermiyor bence. Ülkemizde en çok bayan taraftar Trabzonspor'da olduğu halde bayanlar için güzel ürünler tasarlanmıyor. Mecburen gidip erkek t-shirleri alıyoruz. Örneğin; önünde 61 TS 1967 plakalı araba resmi olan bir t-shirt vardı modeli çok hoşuma gitti erkek t-shirt ü olduğu halde aldım. Ya da köpek balıkları ve hamsi resmi olan bir t-shirt vardı o da çok hoştu. Bayanlar için de bu tarz t-shirtler yapılsa bayağı satılacağı kanaatindeyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim