Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.

Trabzonspor armasındaki top burada da beyaz görünüyor!

Yıldız da mavi hangisi doğru ürün acaba?

Konu ile ilgili yetkilere mail attım düzeltilir umarım. Ayrıca beyaz bir tişört için fiyatı pahalı geldi bana.
    şu mutlu günümüzde yine bir aksaklık çıktı
    bu iş böyle olmayacak ya....
    illa taraftar devrim mi yapsın yani,bütün kulüp yöneticilerini indirip yerine işini en iyi yapacak adamı oturtmuyorlar oraya....

hayret bir şey ya....

bu kadar beceriksizlik olmaz.
    çok kaşınıyor bu ürünleri yapanlar...
    ama elbet bir gün bu taraftar şamarı indirecek,öyle bir indirecek ki bir daha ayağa kalkamayacak bu basiretsiz beceriksiz herifler...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• urfa fenere kusmus diye tshirt cıkarsak satıs patlaması yapılır cimbom la besiktaslılar bile kapısır ::

Yorum

• İlk olarak Özgür Meriç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ürünü aldım netten ama ben alırken 36 beden vardı sadece bende tek beden olarak çıkartılar herhalde deyip aldım sonradan degişik bedenlerinde oldugunu gördüm M beden olarak degiştirilmesi için mail attım yeterli mi aramam gerekiyor mu?bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim...
        TRABZONSPOR

Yorum

bu ürünü asla almam. daha dogrusu hatali olan ürünleri nicin alayim.
          hem hatali yap sonra yapistir 20 tl fiyatini satisa sun.

Yorum

Evet Hatali olabilir... ama bu Takima Maddi destek gerekiyor... öyle onu istiyorum... bunu isitiyorum transfer olarak demekle is bitmiyor =) istiyorsak almaliyizda gerek forma gerek diger ürünleri... yanlis veya dogru... birsekilde bordomavi olsun yeter =) forma almistim... simdide net'den almanyaya forma alti... kapsonlu kazak... ve 2 tane kupa t - shirti ismarladim... hadi hayirlisi ilk kez net'den ts clup'dan yurt disina birsey ismarladim insallah bir aksilik olmaz... ismarladim yarin havaleyi yapacagiz siparis numarasi ile birlikte insallah problem olmaz... ilginc olan almanyayi sectigimde miktarin ayni kalmasidir yani herhangibi bir cargo ücreti eklenmedi insallah sonradan birsey cikmaz... =) haydi hayirlisi... =)
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• ben top morda olsa alacam ama nacizane bir önerim kupaların hepsinin orjinal resimleri kullanılsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum hepsini kupanın son haliyle resmetmişler.

Yorum

• Olimpiyat Fırsatı!

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.

Burda da beyaz görünüyor!

Yıldız mavi hangisi doğru ürün acaba?
                Umarım bu bariz hatadan dönülür. İnsan kendi lisanslı ürününü baştan hatalı yapar mı?

İsteğimiz ve ısrarırımız bu hatanın düzeltilmesi ve bu konu ile ilgi başka ürünlerin de çıkarılması yönünde.

Önümüzde İstanbul'da oynayacağımız bir maç var. Şimdiden hazırlıklara başlanıp, tedbirler alınmalı ve korsan ürünler stad çevresine sokulmamalı.

Stadyumun çevresine ve içine TS Club standları açılmazsa -ki İstanbul'daki bayiler açsın bir kısmını- yine korsan ürünler çıkacak meydana.

Söyleyeceğimizi hep testi kırılmadan önce söylüyoruz, umarım bu kez işe yarar.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi sen bi temasa geçsen klüple olmaz mı?

Yorum

• Bu ürün düzeltilir mi ona göre şimdi alıcam da?
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abi sen bi temasa geçsen klüple olmaz mı?
                      Şu ana kadar geçmemiş olabilir miyim sence?

Cevap bekliyorum sabahtan beri.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gidip alacaktım ama hatayı görünce vazgeçtim...
                        Umarım düzeltirler!
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu ana kadar geçmemiş olabilir miyim sence?

Cevap bekliyorum sabahtan beri.
                          Sende haklısın abi,kusura bakma.Umarım olumlu cevap gelecektir.

Yorum

• bugün sahrayıcedit teki tsclub e saf saf gittim belki t-shirt gelmiştir ama nerde gezer 2-3 gün sonra gelir dediler, o ürünü oraya göndermeyip o makamda oturup aldığı paraları zıkkımlananlara yazıklar olsun

Yorum

• her ikiside kötü..ama mavi yıldızlı çıkarsa alacağım hemen, çıkmassa biraz bekleeycem olmazsa mecbur amblemi sarıya boğulmuş tişörtü alacam. bunun atkısıda var o da çıkar yakında o daha süper bence tişörtten...

Yorum

• Bence t-shirtte kupaları yaptılar , bir de maç üzerine bir t-shirt çıkarsalar. Örneğin çok güzel sloganımız da var. Gündüz maçında Fener luzumsüzdü söndürdük. Bence daha çok ilgi çeker.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X