Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kastamonuda sadece TsClub yazılı boxer gördüm.Üstünde 11 lira yazıyordu. Alsam Klübe bir faydam dokunur mu?

Yorum

• yeğenim 4.sınıfa başladı,spor çantası almak için kırtasiyeye gittik diğerlerinin spor çantası vardı bizim ki yoktu sordum getirmedik dediler,bende almıyorum dedim.gece internetten alırım dedim.siteye girdim spor çantası yok.alışveriş sitelerine ara tara yok yok yok...hayret bişey yavvv...yönetim ürün çeşitliliği işine acil çözüm istiyoruz aciill...

Yorum

• parçalı forma internette resmi sitemizde satışta...bir adet sipariş verildi...

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Günaydın
            Tekrar yazıyorum yakında yeni tasarımlı ürünlerimizi yeni internet sitemizde ve mağazalarımızda göreceksiniz.
            Basketbol giysileriyle ilgili yeni bir çalışmamız yok bu konuya daha çoook zaman var.Taklit ürünlerle ilgili çalışma başlatıldı yalnız
            Sanıldığı kadar bu işler kolay değil .Selamlar & iyi çalışmalar

Ziya Yılmaz
            Genel Koordinatör

arkadaşlar neden yeni ürün yok diye yazdım ziya bey bana yazdığı cevap yukarıda sizlerle baylaşıyorum yorum sizin
            En son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 19:15.
            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• son derece gayri ciddi bir cevap vermiş sana Halil...bu işler sanıldığı kadar tabi kolay olmaz böyle beceriksiz adamlar kulüpte olduğu müddetçe...

Yorum

• Yavaş yavaş ürünleri sitede görüyoruz,fiyatlardan fazla memnun olmasam da başka çaremiz yok alacağız çeşit çeşit.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Fiyatalar uygun eskısınden ıyıdır.

Yorum

• arkadaşlara foruma yeni katılan bir taraftar olarak formalarla ilgili bir sorum olacak .bu seneki formalarımız nike nin özellikle aston villa modeli dedıgımız formamızdan aldım birkaç ürün daha aldım ts club dan ama formalarımızın kesimleri biraz bol değil mi sizce yani üstüne oturmuyor insanın daha önceki kappa lar ya da puma daha iyi değil miydi görüşlerinizi almak istiyorum.

TRABZONSPORUMUZA BAŞARILAR...
                    hep destek tam destek ölene dek TRABZON

Yorum

• Katiliyorum. Zaten bu yilin formalari nike in forma katalogunda vardi yane Trabzonspora özel yapilmadi. Seneye güzel formalar bekliyoruz! Varya birde sampiyon oldukmu ne ürünler yapar nike bize

Yorum

• bir bordo formam vardi , bir tane de cubuklu forma ciksin, ondan alacagim.
                        eger gunluk giyim icin birseyler uretilirse neden olmasin ?

Yorum

• artık parçalı formaları bekliyoruz!!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu yağmurluk güzelmiş. Hem fiyatıda uygun. 35 YTL.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Benim hiç hoşuma gitmedi nedense.

Üründe kalite yok ya gösteremiyor kendini.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu yağmurluk güzelmiş. Hem fiyatıda uygun. 35 YTL.
                                Güzel Ürün.

Nike nin kazık fiyatlarına alternatif ürünler yaratmasın lazım Ts club un.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim