Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu Cumhuriyet tişörtünü 100 lira neden yapıyorsun?

Anlayamıyorum ve anlayamayacağım...

Şimdi 10 tane alıp hediye etmek istiyorum 1000 lira nasıl vereyim yahu?

100 lira yaparsan 20000 satar veya satmazsın ama 30 yap, 40 yap, ulan 50 yap 100000 satarsın, belki de daha fazla...

Aklım almıyor...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu Cumhuriyet tişörtünü 100 lira neden yapıyorsun?

Anlayamıyorum ve anlayamayacağım...

Şimdi 10 tane alıp hediye etmek istiyorum 1000 lira nasıl vereyim yahu?

100 lira yaparsan 20000 satar veya satmazsın ama 30 yap, 40 yap, ulan 50 yap 100000 satarsın, belki de daha fazla...

Aklım almıyor...
      "Sürümden kazanmak"eylemini bizimkiler hiç bilmiyor.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Sürümden kazanmak"eylemini bizimkiler hiç bilmiyor.
        Biliyorlar ya da bilmiyorlar demiyorum ama bir seyden maksimum gelir elde etmek istiyorsan düz mantik sürümden kazanmak degil, talep fiyat esnekligine dikkat etmen lazim.
        „Bir seyi ucuz yap, 1.000 kisi yerine 10.000 alsin“ düz mantigi cogu zaman uymuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Fiyatlar gerçekten çok pahalı. Hadi mont falan uzun ömürlü senelerce giydiğin şeyler ama tişört gibi şeyler bu kadar olmamalı. Bir de bir oluşum konu ise her şeyi satabilirsin. Burada geçerli olan üç öncül var. Çok geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat ve estetik. Bizde bunların üçü de yok ne yazık ki. Bu anlamda farklı futbol takımlarının yaptıkları işe de bakılabileceği gibi farklı alanlarda satış yapan sektörlere de bakılabilir. Örneğin anime ve oyun sektörü bu konuda çok çeşitlidir. Tekrar söylüyorum istisnasız her şey satılabilir. Tırnak makasından mouse padine kadar. Üzerinde bir logo muadiline yakın fiyat. Ben bu işten para kazanacağım diyorsan biraz geniş bak. Forma fiyatları normal mesela ama dümdüz bir tişört için çok paralar isteniyor. Ben günlük hayatımda sadece düz siyah tişört giyiniyorum yap üzerine küçük bir logo böyle sırıtmayacak türden otuz lira da fiyat koy deli gibi alıcısı olur. Bir şey hem çok basit hem çok estetik olabilir. Bu konularla kulüpte kim ilgileniyor bilmiyorum ama birilerinin kesinlikle uyarması gerekiyor
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Tişört geldi.bedenleri dar.
            Tişörtümle 29 Ekimde önce Cumhuriyet yürüyüşü sonra da Volkan Konak konseri beni bekliyor.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bizim siteden takım şeklinde forma alınamıyor mu (forma, şort, tozluk)?
              En son 2010 senesinden takım almıştım, yeniden halı saha maçlarına başladık, takım alamıyoruz arkadaş.

Yorum

• LÖSEV'e destek olmak isteyen arkadaşlar için. 2 çeşit ürün mevcut.
                Ekli dosyalar
                Hamiş

Yorum

• Oğlana bir forma alayım dedim. 3 çeşit forma var zaten, en ucuzu da 190 lira. İstanbul takımlarındaki ürün çeşidini geçtim adam forma şort ve çorap takımını 90 liraya satıyor.
                  En son mavidere tarafından düzenlendi; 19.11.2019, 20:41.
                  TIGER WILL ROAR

Yorum

• Huahahahahahahahahahahahahahahah

Yorum

• tıpkı şimşeksi şeyler gibi tek yıldızı da tekelimize alabiliriz böyle basit bir şeyler
                      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 22.11.2019, 08:55.

Yorum

• Şaka.
                        Hamiş

Yorum

• Indirim yapmasa almazdim ama aldidklhdjasdbasdn

Bunu üreteni de, fikrini vereni de, fiyatini belirleyenin de, satisa cikarinin da....
                          Bence gizli bir örgüt var ve bunlar bizi siniyor. Yoksa bir kurumun böyle boktan yönetilmesi insanin yaradilisina aykiri bir durum. Istesen böyle boktan ürünleri, böyle adam silkeyen fiyatlarla piyasa sürmezsin.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Her ürüne amblem koymalarına anlam veremiyorum ben. Bence amblem sadece formalarda ve futbolcu ürünlerinde kullanılmalı.

Yorum

• Bu tasarım tişört işinde Kaft ile ya da İnstagram'dan falan yetenekli kişirlerle halletseler daha iyi olur.

Kumaşı kaliteli tutup baskıları Ankara pavyonları şeklinden ya da 5 yaş boyama kitabı tarzı tasarımdan kurtarırsak güzel ürünler çıkar.

Şu ürünlere biraz karakter katsak kaliteyle beraber yemin ederim bütün taraftarlar bunları giyer.

Kalıp ve Kollar da önemli kolları çuval gibi oluyor. Hem slim hem oversize üzerine çalışılması lazım. 100 çeşit leş ürün yerine 20 tane güzel ürün olsun.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Merhabalar Semih Bey;

23.11.2019 ‘ da siparişini vermiş olduğunuz ürünler depomuzda bulunmamaktadır. Sistemsel bi problemden kaynaklı yaşanan bu sıkıntıdan dolayı ödeme yapmış olduğunuz kartınıza on dört iş günü içerisin de 207,59 Tl ücret iadesi olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

TRABZONSPOR

Bu ürünler hala internet sitesinde yer alıyor. Güncellemiyorlar. Stokta olmayan ürünleri satıyorlar. Bu kadar zor mu bu işler.
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim