Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ürünü alıp kullanan var mı acaba? Yakınımızda tsclup yok....Ürün açıklaması da yok....Kalın mı? Soğuklarda giyilir mı? Görmeden alacağım için fikir verirseniz sevinirim...

Yorum

• Antep maçı öncesi futbolcuların giydiği ATATÜRK resim ve imzası olan tişört satışa çıkacak mı?
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antep maçı öncesi futbolcuların giydiği ATATÜRK resim ve imzası olan tişört satışa çıkacak mı?
        Aynı şeyi düşündüm gelip yazayım dedim.
        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antep maçı öncesi futbolcuların giydiği ATATÜRK resim ve imzası olan tişört satışa çıkacak mı?
          Cikacakmis, YES yazmisti galiba.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı şeyi düşündüm gelip yazayım dedim.
            Hocam öğrendim. 29 Ekimde satışa çıkacakmış.Antep maçı sayfasından öğrendim.

Kaxım koyuncu, dozer Cemil ve bu tişört.

Diğerlerini çerçeveletip duvara asmıştım.

Klasik bunlar.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Tişört çok iyi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 29 Ekim'e özel ürün
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tişörtu çok beğendim.

(UEFA)

Yorum

• CUMHURİYET tişörtünün siparişini verdim.fiyatı daha makul olmalıydı.
                    Ben bu tür tişörtleri çerçeveleyerek duvara asıyorum.
                    Kazım Koyuncu, Dozer Cemil ve bu. Üçü de büyük anı olacak benim için.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 96 TL nedir yahu, T-Shirt in maliyeti nedir ?!!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          96 TL nedir yahu, T-Shirt in maliyeti nedir ?!!
                          Hocam ödedigin ürünün bedelinin yüzde 90'inini marka degerine yatiriyorsun.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            96 TL nedir yahu, T-Shirt in maliyeti nedir ?!!
                            İlk başta böyle düşünmüştüm, TS Club'ın sitesine girip diğer ürünleri ve fiyatlarını gördükçe normal karşıladım
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• yemin ediyorum küfür edicem. su ts club avrupa sayfasi olayi beni deli ediyor.
                              t-shirt'den 3 tane alicaktim tabiki sayfada yok. bitek tshirt degil resmen formadan baska birey satmaya niyetleri yok galiba.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Eger Trabzonspor'da bu kisim ile sorumlulugu olan kisiler lütfedipte bu basligi okuyorsa bir zahmet Aston Villa'dan ilham alsinlar. Hatta birebir taklit dahi edebilirler.

Erkek: https://shop.avfc.co.uk/stores/aston...c/fashion/mens

Kadin: https://shop.avfc.co.uk/stores/aston...fashion/womens

Cocuk: https://shop.avfc.co.uk/stores/aston...c/fashion/kids

Bebek: https://shop.avfc.co.uk/stores/aston...c/fashion/baby
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim