Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Ben vallahi dalga geçiyorsunuz sandım, inanmadım siteye girdim, bu işten para kazanan bi birim varsa eğer Klüpte, derhal postalanmalı . Bu resmen dalga geçmek bu. O kadar güzel bir işi boka saplamak bu. İş bilmez liyakatsiz sığır sürüsü.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
yahu bakıyorumda şu TSCLUB internet sıtesınden herkes razı galiba..
online alısverişi sıklıkla yapan biriyim. Birçok siteden alışveriş yaptım. Daha çoklarında ise gezindim ama TSCLUP internet sitesi kadar daha berbat içerikli bir site görmedim.
Allah aşkına siteyle ilgilenen kişi yada kişiler ne yapar ne eder? Ürünler güncel değil, mağazadaki kimi ürün sitede yok. Yahu en tiksindiğim bölümde bebek bölümü. O mankenler üzerindeki kıyafetler her ne kadar güzel olsa bile İTİCİ geliyor bana. Geçen zıbın almak için bakayım dedim sogudum resmen. Alayım diyosun sayı yetersiz. Gittim aynılarını başka siteden aldım. Hemde 12 adet zıbın.
Yorum
-
liyakat eksikliği nelere kadir ya rabbim. sana her fırsatta destek olmak isteyen ve pek çok konuda da olan bir taraftar kitlen var ve sen bunu kullanamıyorsun. siteye her girdiğimde gözlerim kanıyor bu kadar mı özensiz olur bu kadar mı çirkin olur ürünler. ara sıra wishe ebaye amazona aliexpresse bi girin insanlar neler üretiyor bir bakın. biraz estetik katsanız şu ürünlere ölür müsünüz. her şeyden önce emek verilmediği baştan savma yapıldığı belli oluyor. bir de utanmadan seksen lira para istemişsiniz o saçma şeye. bu resmen biz ne üretirsek bunlar alır kafası başka bir şey değil. taraftarı keriz yerine koymaktır bunun adı.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Gri fermuarlı sweatten aldım. Çok güzel ürün.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yiğit şişme montu görme, deneme şansın oldu mu?...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri fermuarlı sweatten aldım. Çok güzel ürün.
Yorum
-
Deneyerek almadım ne yazık ki Murat. Siparişle geldi.İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit şişme montu görme, deneme şansın oldu mu?...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Eyvallah sağolasın cevap için..Alacağım da görebileceğimiz yer yok....Ücreti de malum.....Boşa olmasın istiyorum....İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneyerek almadım ne yazık ki Murat. Siparişle geldi.
Yorum
-
Haklısın. Abartı pahalı...İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah sağolasın cevap için..Alacağım da görebileceğimiz yer yok....Ücreti de malum.....Boşa olmasın istiyorum....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

....

Yorum