Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Bakırköy TS Clupa gittik maçtan sonra.
    Bu aynı tarzda kupa tshirtleri vardı.Fakat o top falan sarı değil maviydi.Trabzonspor amblemi de farklıydı.
    Ayrıca tshirtlerde lisanslı ürün olduğuna dair hiç bir şey yoktu.
    Baskılar bile bize çok kalitesiz geldi.Tshirtin fiyatı 10 lira idi.
    Adama sorunca orjinal mi diye adam bi triplere girdi yok sahte yok cart yok curt yok almayın falan.
    Oranın başında duran adamı da onu oraya dikeni de su tshirti adam gibi üretemeyen de dahil hepsinin taaaa .........
    En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 22:01.
    aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne yazık ki sarı..beğendiğimden almadım zaten. alma gereklliğinden aldım. bence herkes alsın
      Ben de alacağım da belki düzeltmişlerdir diye sorayım dedim..sağolasın bilgiler için..

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de alacağım da belki düzeltmişlerdir diye sorayım dedim..sağolasın bilgiler için..
        Ömer abi bazı yerlerde maviymiş. Bilgine.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Kulüp bi işi doğru yapsa şaşarım!
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeşim bu kadar kalitesiz vede kalıpları dar yani bedenleri minyatür kupa tişörtü bastırıyorsun fiyatınıda 20 lira yapıyorsun hadi hepsini geçtik..

Ürünü bulanlar milli piyangodan ikramiye çıkış gibi seviniyor...!!

Bu Kulüpte Ts Clublarda çalışanları ilk önce sıra dayağına çakeceksin sonrada kapının önünü göstereceksin..

Ataköy Olimpiyat salonnunda 7000 bin TrabzonSPOR taraftarı var ürün satacak tek bir Yetkili yok...

Her taraf seyyar satıcı korsan ürün...!!

Bunlar körmü sağırmı Ts Club tırı nerde..??

Ürün Çadırları nerde..??

Dergi stantları nerde??

Bu kulübün profesyonelleri nerde??
            Evet dogru söylüyorsun....O T-Shirt'e 20 TL cok...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şanlı trabzon atkı istiyoruz...

Yorum

• Yeni dönemle birlikte bol çeşit ürün her bedeni((XS)gibi) mevcut bir şekilde bekliyorum.Bu ne yaaaa millet takımının her türlü tişörtünü giyiyor.Bizimde Allahtan formamız var... Çok şükür ya rabbi..

Yorum

• kupa t shirti çok uyduruk olmuş...
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sene ki Ts Club ürünlerini görmüş bulunmaktayım.

Giyim yelpazesini bu sene çok genişletmişler. Bir kaç ürün var ki çok hoşuma gittiler kesin alacağım onları
                    Bu sene yaz uygulaması 15 masyısta başlıyormuş. Beklemedeyim
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Mecbur alıp havamızı atıyoruz

Yorum

• Bende aldım ama biraz göbekli olduğum için fotoğraf çekilip koyamıyorum
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Futbolcu t-shirtleri neden yapmazlar ?

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende aldım ama biraz göbekli olduğum için fotoğraf çekilip koyamıyorum
                            Benim gibi arkanı dönüp koyabilirsin sanırım

Yorum

• ben bakırköyden aldım mavi yıldızlı olan bedenleri s l m diye sarının bedenler numaralıydı bilginize
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Aldırdım sonunda ablama. Artık; mavi toplu mudur, sarı toplu mudur orasını bilemem. Kalitesine pek güvenmediğimi daha giymeden söyleyebilirim. Gelsin de bi bakalım.
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X