Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merdiven altında üretilen çakmaların kumaş kalitesinden bi farkı var mı acaba bunların?
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merdiven altında üretilen çakmaların kumaş kalitesinden bi farkı var mı acaba bunların?
      Hocam, son zamanlarda ts club ürünlerini alıyorum. Beklentiniz farklı olabilir ama en azından Jomanın ürünlerinden daha kaliteli. berbat giden sezonlara rağmen en iyi yaptığımız iş ts club ürün kalitesini ve çeşidini artırmak oldu.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam, son zamanlarda ts club ürünlerini alıyorum. Beklentiniz farklı olabilir ama en azından Jomanın ürünlerinden daha kaliteli. berbat giden sezonlara rağmen en iyi yaptığımız iş ts club ürün kalitesini ve çeşidini artırmak oldu.
        Evet genel yorumlar bu şekilde ben de bazı problemler (uçuk fiyatlar, siyah-beyaz üzerine basılıp geçilen ürünler vs.) olsa da katılıyorum. bi gelişme var haklarını yemeyelim
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Fatih tekke formaları ne kadar sattı acaba

Yorum

• TS Club ürünleri kaliteli ve birçok ürün aldım hepsinden memnunum.Hatta bir kaç hafta sonra yeni ürünler almak için TS Club'a gidiceğim...

Yorum

• 20 sene önce teknolojinin bile olmadığı dönemdeki kappa'nın ürünleri daha güzeldi. joma ile umarım son kez çalışırlar. şu fatih hocanın giydiği şeylere bak. köyde bile giyilmez.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X