Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sağlık Ekibi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soccer Time
    @SoccerTimeTR
    ·
    46d
    Fiziksel Performans Merkezi kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor, ekibe şimdiye kadar 2 isim dahil etti.
    - Malcolm Harkness
    - Alex Segovia Vilchez

Ekibin 8 kişiden oluşması bekleniyor.
    - 4 kuvvet antrenörü
    - 2 spor bilimci
    - 1 kondisyoner
    - 1 rehabilitasyon

Stop sign
    isim: stop sign

Yorum

• kondisyonerler ve fizyoterapistler derhal kovulup almanyadan üst düzey ekip alınmalıdır.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kondisyonerler ve fizyoterapistler derhal kovulup almanyadan üst düzey ekip alınmalıdır.
        Iyi de bu gokhan kandemir ile yeni gelen alex segova ikisi de kondisyoner degil mi mesajda 1 kondisyoner olacagindan bahsediliyor.
        En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 22.10.2020, 01:39.

Yorum

• https://www.transfermarkt.com.tr/gok.../trainer/43512 Trabzonlu ve torpilli sevgili kondisyonerimiz yeni gelen alex dediğin adam bu https://www.transfermarkt.com.tr/ale.../trainer/84922 çok iyi bir kondisyoner mi? soru işareti. ucuza kaçmıştır bizimkiler ) adamın görev yaptığı yerlere bakarsan anlarsın.yabancı olsun ucuz olsun havasında bizimkiler yabancının da dandiğini alır bu yönetim emin ol
          İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Iyi de bu gokhan kandemir ile yeni gelen alex segova ikisi de kondisyoner degil mi mesajda 1 kondisyoner olacagindan bahsediliyor.

Yorum

• giden dönmüyor.

Yorum

• Daha temkinliyiz sanki.Hocanın detaycı olmasından galiba.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Allah aşkına kafalarda tereddüt bırakmayın. Lütfen.

(UEFA)

Yorum

• Oklar yine bunların üzerine dönüyor.

Edgar olayı zaten başlı başına büyük bir fiyaskodur. Bağı kopmuş adamın sakatlığını farkedemediler önemsiz filan dediler hey maşallah.

Şimdi de kas sakatlıkları aldı başını gidiyor. Takımın en önemli adamı için ağrıları var riske edilmedi denilirken 1 aydır dönemedi bu süre niye bu kadar uzadı açıklama yok.

Koita zaten mr cihazının içinde yaşıyor. Ya ben bfk ile yarıştığımız sezonu hatırlıyorum adamlarda sakat olmuyordu bizim takım kırılıyordu resmen.

Şimdi yine aynı her hafta ortalama 5 oyuncusu sakat olur mu bir takımın?
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ünal Hocanın olduğu sezondan başlayarak, hiç bir şekilde tam takım kuramıyoruz..Kağıt üstünde en iyi kadro bizde, ancak takım hep sakat.. Hamsik GS maçında riske edilmeyecek, Avcı hoca sakatlıktan dönen adamı 2.yarı sokabilir belki deniyor, 2 hafta ara var, adam yine maç kadrosunda bile yazılmıyor.AYIPTIR. Bu iş bilmezlerle nereye kadar yahu. Ben eminim, Hasandır, Yunusdur vs. bu isimler taraftarın gazını da alıyor, ve eminim, hamsik kadroda olsa bile oynayamaz Biraz taraftar gazı almak için de bakın 18 kişilik kadroda vs. diye koyuyorlar..Yahu bir takım sezon içinde bu kadar sakatlık verir mi ?? Yeter la bıktımk. Şu takıma profesyonel sağlıkçılar alın, ne kadar para tutacak aga.. 2005-2006 sezonunda Karel D'heane , Aymar Abdelaziz falan sakatlığında kenara gelen adam, hala bakıyorum sağlık ekibinde..Ulan tıp hiç mi gelişmedi..?? Aa bu Fenerde, Gsde niye kimse sakatlanmıyor..GS-TS maçında GS neredeyse eksiksiz oynadı, sakatları falan var deniyordu bir de..Aga Trondsen nerde ya ? Koita nerde ? Hamsik nerde ? Abdüş niye sakatlanıp duruyor ? Darbeye bağlı bile değil ya...Maçı oynuyor bitiriyor adam hafta arası antrenmana çıkmıyor...ULAN KAMİL AHMET NEREDEYSE MAÇ KAÇIRMADI BU SEZON YA..BİZDE 2 MAÇIN 1İNDE YOKTU..BU DA MI TESADÜF AGA ?? LA BİTİRDİNİZ BİZİ YA.
                    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• saçma sapan bir ekiple çalışıyoruz masörler dahil

Yorum

• Takimin en büyük eksigi. Ne zaman dogru düzgün bir saglik ekibimiz olacak ?

Yorum

• Takımın en büyük eksiği stoper değil sağlık ekibi.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bizim tek rakibimiz sizsiniz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• la Hamşik nerede?
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Her şeye paramız var da doktora mı yok anlamıyorum. Çıkın bir açıklama yapın dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ?
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim