Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sağlık Ekibi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlık Ekibi

Trabzonspor takımının Sağlık Ekibinin sorgulanması lazım .

Neden mi ?

Geçen sezon Yattara sakatlığında yaşananları herkez biliyor.

İyileşti , iyileşecek sonra sakat sakat oynattılar.

Bu sezon başlangıcında Engin sakatlığı hala oynamış değil.

Glowacki için Sivasspor maçında oynabilir dendi Kayserispor maçında da yok.

Bunlar bu sezona özel bir durum değil geçmiş sezonlarda da aynısını yaşadık.

Maçı izlerken aman oyuncumuz sakatlanmasın diyoruz , biliyoruz ki 2 haftada iyileşir denen oyuncu 2 ayda iyileşiyor - o da en ufak sakatlıkta - .

Dolayısıyla Sağlık ekibinin gözden geçirilmesi taraftarıyım ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Katılıyorum..
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

gs en sonunda illallah dedi Ankaragücü sağlık ekibini tümüyle transfer etti. Bizim sağlık ekibini oluşturan, atayan kim? Belki de sorun ordan başlıyor. Çünkü arkadaşların dediği gibi sakatlarımız vaktinde iyileşmiyor.

Bir de şunu merak ediyorum: Ersun Yanal döneminde az sakat veriyorduk sağlık ekibimiz aynı mıydı? Haklarını yemek istemem...
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Az oncekı baslıkta'da yazdım...

Trabzonsporun doktorlarının nekadar kasap oldugunu ne yazıkkı tarfatar yenı anlıyo... 5 yıla yakındır bu konu hakında savas verdım...bır kısı bıle bu kasapları yerel ve ulusal basında kaleme almadı..ve Taraftar yenı yenı uyanmaya baslıyor sevındırıcı...Tselıf dedıgıne katılıyorum Glo bence ılk yarıyı kapattı..Traktorcu abı yuzunden sakatladık adamı,ustunede bızım saglıkçılara bıraktık..sımdı sızde beklıyorsunuz Glo Donecek.Ben ıddalıyım glo Ilk yarıdan asagıya donmez.
        Engın sakatlıgı Bursaspor macından once olmustu yetkılı agızlar ne dedı ?ufak bır sakatlıgı var rıske etmıyecez lıgde en geç Fenerbahce macında sahada olucak...sonuc?
        Yattarayı demıyorum bıle...!
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs en sonunda illallah dedi Ankaragücü sağlık ekibini tümüyle transfer etti. Bizim sağlık ekibini oluşturan, atayan kim? Belki de sorun ordan başlıyor. Çünkü arkadaşların dediği gibi sakatlarımız vaktinde iyileşmiyor.

Bir de şunu merak ediyorum: Ersun Yanal döneminde az sakat veriyorduk sağlık ekibimiz aynı mıydı? Haklarını yemek istemem...

Ersun Yanal en buyuk özelıklerınden bırısıydı bu Futbolcu kolay sakatlanmıyordu,saglık ekıbıyle bır alakası yok benced Ersun Yanalla alaklı durumdu..Yanı Bu abılere pek bır ıs dusmuyordu sanırım.
          KÜLTÜRÜ!

Yorum

Cok merak edıyorum Jaja ne zaman sahalara donecek..Besıktas macında sahada olmazsa kımse sasırmasın.
            KÜLTÜRÜ!

Yorum

Dün gece 15-20 sayfa gezdim. Bu konuyla ilgili bir konu vardı diye. İnşallah birisi tekrar açar bu konuyu diye içimden geçirdim. Hatta sabah Olcay abi ile konuyu konuşuyorduk.

Uzak örneklere gitmeyeceğim. Glowacki için 1 ay sonra hazır olur denildi. Sivasspor maçında hoca şans verirse sahada olur denildi. Sivasspor maçı geçti. Manisa maçı geçti, Kayseri maçında da oynamayacakmış.

Yahu futbolcu sakatlanınca demeç vermesinler. Tarih vermesinler. Birbirleriyle çelişiyorlar.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

"Sağlık Ekibi" Allah'a emanet,yönetimin bu sağlık ekibini sorgulaması lazım.

Yorum

Ve son olarakta jaja galiba.Bakalım o ne kadar bekletilecek.

Yorum

Sihhiye sihhiye nerdesin!
                    Son aldigim duyumlara göre; sahayi temizleyen ekibin, sihhiye ekibiyle telefon trafigi dinlemeye takilmis.

Yorum

Sağlık ekibi var mı bizde?
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

NDND başlığından.

İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İhsan Alioğlu: (Basın mensuplarına) Arkadaşlar, malumunuz Alanzinho'nun boyu şu kadarcık, bu da ikili mücadelelerde dezavantaj oluyor, ben şimdi kendi buluşum olan bir yöntemle arkadaşımızın boyunu 20 cm uzatacağım.

Alanzinho: (Ellerini açarak) Allah'ım ne olur yardım et, kimbilir ne yapacak bana!

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağlık ekibi aynı mıydı bilmiyorum ( bence aynıdır) ama o zaman tedavi edebilecekleri bir sakatlık yaşanmıyordu takımda
                          Yoksa bu ekipten bişi olmaz .
                          O yüzden İA istifa
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Hakan abi için üzülüyorum..

İhsan gibi birinin altında çalıştığı için..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

sağlık ekibinde problem var galiba...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim