Zamanında Facebook'da sayfa'daki üye sayısını başka sayfaya aktarabiliyordun. Böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum. Eğer halen var ise, resmi hesap belli üye sayısına ulaşmış "sadece" Trabzonspor ismindeki sayfaların üyelerini kendine çeksin..
Zamanında Facebook'da sayfa'daki üye sayısını başka sayfaya aktarabiliyordun. Böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum. Eğer halen var ise, resmi hesap belli üye sayısına ulaşmış "sadece" Trabzonspor ismindeki sayfaların üyelerini kendine çeksin..
Daha çok Trabzonspor ismindeki sayfaları kapatmayı tercih ediyorlar
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Daha çok Trabzonspor ismindeki sayfaları kapatmayı tercih ediyorlar
Şu anda facebook kullanmadığım için bir şey bilmiyorum. Son zamanlardaki olaylar vs.
Ancak zamanında 2011 gibiydi herhalde.. Eğer 2 sayfan var biri 300 diğer 500 kişiyse birisini diğerine aktarıp kapatabiliyordun. Gibi bir şey vardı.. Çok iyi hatırlıyorum. Ancak hala var mı bilmiyorum. Eğer var ise yapılabilir böyle bir şey. Facebook yönetimiyle konuşulup.
Şu anda facebook kullanmadığım için bir şey bilmiyorum. Son zamanlardaki olaylar vs.
Ancak zamanında 2011 gibiydi herhalde.. Eğer 2 sayfan var biri 300 diğer 500 kişiyse birisini diğerine aktarıp kapatabiliyordun. Gibi bir şey vardı.. Çok iyi hatırlıyorum. Ancak hala var mı bilmiyorum. Eğer var ise yapılabilir böyle bir şey. Facebook yönetimiyle konuşulup.
Bende 2 yıldır kullanmıyorum ama resmi hesap başvurduğu takdirde diğer Trabzonspor isimli sayfaları kendisiyle birleştirebilir. Buna hakkı var. Sayfa birleştirme kısa süreliğine normal kullanıcılara da açılmıştı ama hatırladığım kadarıyla baya kısa bir süreliğineydi
İstediği zaman sayfa kapattıranlar isteseler diğer sayfalarıda kendileriyle birleştirebilirler.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Shop programını az biraz bilen insanın yapabileceği çok paylaşım var. Hesap tek kişi tarafından verimli yönetilemez ama bu kadar da verimsiz yönetilmez ki be kardeşim.
Yorum