Twitter hesabı dün 296 bin olmuş. Bayaa hızlı ilerliyor. 1 hafta öncesine 293 idi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
-
Hayır böyle bir şey yapmaları güzel. Her hafta bir futbolcuyla bir gün böyle bir şey yapılıp hem aktif hem de taraftar gözünde şirin görünmek hoş olur aslında. Tabii kafalar farklı işliyor. Keşke olsa. Ama arkadaş vidyoları yutuba koymasaİlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi buldular ya suyunu çıkarana kadar Ekici paylaşırlar. Adam büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı temalı video çekmekten antremana odaklanamıyor.
MCMLXVII
Yorum
-
Basketbol takımı ile ilgili şeyler paylaşmıyorsun bence paylaşmalısın.İnsanları basketbol'a teşvik edebilirsin.
kulüp oyuncularını takip edebilirsin.
Uefa Avrupa Ligi resmi sayfası Mehmet Ekici ile ilgili bir şey paylaşmış.Onu RT edebilirsin.
Kulüp tarihi için önemli bir gün olunca hatırlatma,anma gibi şeyler yapabilirsin.
Kısacası gs,fb,bjk hesaplarına bir göz at ne demek istediğimizi anlarsın.Öncesine göre tabi ki iyisin ama yetmez.(Burayı okuduğunu farz ederek yazdım
)
En son OĞUZHAN061 tarafından düzenlendi; 09.03.2015, 23:54.
Yorum
-
Hocam üye sayısı 200ü geçmez ise dediğin yapılabilir. Benim facebook sayfam var oradan biliyorum. Fakat resmi hesaplarda işlem nasıl olur bilmem. Birleştirmeye kısıtlama geldiİlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında Facebook'da sayfa'daki üye sayısını başka sayfaya aktarabiliyordun. Böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum. Eğer halen var ise, resmi hesap belli üye sayısına ulaşmış "sadece" Trabzonspor ismindeki sayfaların üyelerini kendine çeksin..Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum