Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Facebook'ta TRABZONSPOR sayfamız budur!

Trabzonspor. 1.042.751 beğenme · 12.559 kişi bunun hakkında konuşuyor. Trabzonspor Kulübü Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page of Trabzonspor)

Teşekkürler Trabzonspor...

Şimdi rahat bir şekilde üye olup paylaşımları takip edebiliriz...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Tunga abinin yazısının altında BMN'yi hedef alan yazılar var buna bi anlam veremedim..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tunga abinin yazısının altında BMN'yi hedef alan yazılar var buna bi anlam veremedim..
        Rahatsız bir tipleme... Kafaya takmaya değmez... Her zaman olduğu gibi bahsi geçen şahıs bulunduğu her yerde karaktersizliğini ortaya koyuyor...

Cevap vermeye değmez...
        Malik bin Dinar

Yorum

hemen beğenelim..
          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Kim bu Kayıhan Gedikli denen adam yahu?
            En son Kaya tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 14:36.
            61>34 Trabzonspor
            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

katıldık logo tasarımlarınıda yenileseler bi el atsınlar sayfaya güzel olur

Yorum

Arkadaşlar sizlerden ricam ismi geçen karaktersizin yorumlarını buraya taşımayalım.

Kendisi kulübün açtığı sayfanın ardından aynı isimle sahte bir resmi grup açarak kalitesiz bir şahıs olduğunu göstermiştir.

Şu amadan sonra tüm Trabzonsporlular'ın görevi kulübümüze ait olan sayfaya üye olmaktır.

Teşekkürler...
                Malik bin Dinar

Yorum

Kendi reklamı için BMN'de başlık bile açan biri, BMN'yi yani Trabzonspor taraftarlarını nasıl reklamla suçlayabilir ki anlamak zor.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bela Adam Yahu İşi Gücü Bırakmış Bmn De Bmn Dio.Nası Acıtmışsa Canını Bmn ...
                    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Resmi sayfamız hayırlı olsun.

Altı üstü birkaç tıkla arkadaş listeleri davet edilebiliyorken bilmemkaç üyeli sayfanın pabucu dama atıldı diye yaygara koparanları anlayamıyorum. Amaç Trabzonspor'sa, resmi bir Trabzonspor sayfamız oldu daha ne olsun? Birilerinin neden işine gelmedi? Resmi sayfamıza inat aynı sayfayı hazırlayıp üstüne üstlük "resmi" ibaresini de ekleyip yeni bir sayfa açanlar BMN.nin reklam ya da çıkar peşinde olduğundan bahsediyor. Gerçekten çok komik.

Bir de Trabzoncell sayfası tüm üyelere özel mesajla sahte sayfanın linkini göndermiş. Umarım bilinçli yapılmamıştır.
                      Fanatik Pacci

Yorum

Hepsini geçtim neden Official yazmak zorundalar

İngilizce neden
                        t @Selim_Turan

Yorum

Trabzonspor'u sadece Trabzon ve Türkiye olarak görmedikleri için. Uluslararası bir kimliğimiz olduğu için.
                          En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 16:03.

Yorum

Bu arada 230.000 kişilik sayfa kapanmamış kapandı sanmıştım ben

İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'u sadece Trabzon ve Türkiye olarak görmedikleri için. Ulusal bir kimliğimiz olduğu için.
                            Uluslararası bir kimlikten bahsetmeye çalıştın sanırım
                            t @Selim_Turan

Yorum

Hayırlı olsun görur görmez beğendim

Yorum

İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporumuzun sadece Türk taraftarları yok yabancıları da düşünmek lazım
                                bravo ayda yılda bi doğru iş yapıyorlar hayırlı olsun
                                İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'u sadece Trabzon ve Türkiye olarak görmedikleri için. Uluslararası bir kimliğimiz olduğu için.

Ben alakalı bulmuyorum arkadaşlar. Türkçesini yazarsın yanına da ugandaca mı flemenkçe mi ne istersen onu yazarsın.

Madem öyle ingilizce haberler de yayınlansın. Offişıl yazmakla olmuyor o iş.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim