Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayırlı olsun
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet Trabzonspor'dan bahsediyoruz.

Ben de "beğen"dim.
      Düzenledim gerektiğince..

Yorum

Herşey tamam da şu ofişıl'a ne gerek vardı?

Olmuyor mu onsuz
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

her işte düşünülmüş bir hayır vardır elbet

güzel paylaşımlı, hayırlı bir sayfa olsun...
          ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

tamda girip bunlar bişe yaptıysa hayır yoktur dicektim ki galiba yönetim bmn den miş
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamda girip bunlar bişe yaptıysa hayır yoktur dicektim ki galiba yönetim bmn den miş
              Yahu bari siz yapmayın.
              Ne BMN'si?

Ne yönetimi?

Bordomavi.netin ilgili sayfayla tek alakası taraftar olarak birer hayran şeklinde sayfada yer almasıdır.

Adamların abuk subuk yorumlarına inanıp burada yazmayın arkadaşlar..
              Etmeyin yahu...

Yorum

Hayırlı olsun...
                Habu Sevdaluk 7 Beni ;)
                HarekeTSirası bizimdur !
                ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Bu sayfa Trabzonspor.org.tr'nin webmasteri tarafından yönetiliyor muhtemelen.

İnşallah kendi başına almış olduğu bir karar değildir..

Yorum

Son zamanlarda üzerine en çok gidilen taraftar grubu, BMN

Suçlamaya yer arıyorlar akıllarına ilk gelen kim, BMN

Meyve veren ağaç taşlanır ne de olsa...

Resmi sayfayı da yönetenler BMN'den dediler ya pes diyorum artık !

Yorum

Ya Bu Ne Eşek Osursa Bmn den Biliyorlar Tevbe Estağfurullah Yaa
                      Bende Fanpage Hayranlarından Çıktım Azıttılar İyice
                      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu bari siz yapmayın.
                        Ne BMN'si?

Ne yönetimi?

Bordomavi.netin ilgili sayfayla tek alakası taraftar olarak birer hayran şeklinde sayfada yer almasıdır.

Adamların abuk subuk yorumlarına inanıp burada yazmayın arkadaşlar..
                        Etmeyin yahu...
                        ben adamların yazısını değil tunga abinin yazısını görünce öyle bir şey aklıma geldi . yanlışsa düzelttiğiniz için teşekkürler .
                        TRABZONSPOR
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

biz burada kavga ediyoruz tribun nasil birleşecek ey gidi akıl
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son zamanlarda üzerine en çok gidilen taraftar grubu, BMN

Suçlamaya yer arıyorlar akıllarına ilk gelen kim, BMN

Meyve veren ağaç taşlanır ne de olsa...

Resmi sayfayı da yönetenler BMN'den dediler ya pes diyorum artık !
                            hay ağzımı eşek arısı soksun . sesli düşündüm bir kere bundan sonra yapmam böyle bişey . hem bundan baskaları niye rahatsız olsun ben onu anlamadım. sizin dediğiniz gibiyse bmn nin baskalarına bir yanlısımı oldu.
                            sonuçta aynı renklere aşık değilmiyiz
                            TRABZONSPOR
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

ben adamların yazısını değil tunga abinin yazısını görünce öyle bir şey aklıma geldi . yanlışsa düzelttiğiniz için teşekkürler .
                              Yarın bir gün seninde Dergide yazın çıkarsa face sayfasında senin yazınıda paylaşacaklar.

fanpage ilk kurulduğunda harı harıl burda duyuruları yapıldı. bizlerde destekçileri olduk.
                              şimdi ne değiştide BMN için laf söyleniyor reklamcı deniliyor anlamak mümkün değil.
                              fanpage de son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey vardı.
                              Her türlü organizasyon herşey duyuruluyordu. sadece BMn ile alakalı organizasyonalr duyurulmuyordu.
                              Bunu gördükten sonra sayfadan bende soğudum. BMN yi cephe aldıklarını düşündüm. sanırım yanılmamışım.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

hay ağzımı eşek arısı soksun . sesli düşündüm bir kere bundan sonra yapmam böyle bişey . hem bundan baskaları niye rahatsız olsun ben onu anlamadım. sizin dediğiniz gibiyse bmn nin baskalarına bir yanlısımı oldu.
                                sonuçta aynı renklere aşık değilmiyiz
                                Sitemim sana değil Reşit yanlış anlama..

Yaptıkları açıklamaya istinaden böyle düşünüyorum..

BMN'nin yanlışları çok oldu görmüyor musun !!

En basitinden Orman Projesi diyorum "mayın" niyetine olsa gerek engellenmedi mi !

Birine birşey olsa BMN'den biliyorlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim