Hayırlı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor
Daraltma
X
-
Düzenledim gerektiğince..İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Trabzonspor'dan bahsediyoruz.
Ben de "beğen"dim.
Yorum
-
Yahu bari siz yapmayın.İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamda girip bunlar bişe yaptıysa hayır yoktur dicektim ki galiba yönetim bmn den miş
Ne BMN'si?
Ne yönetimi?
Bordomavi.netin ilgili sayfayla tek alakası taraftar olarak birer hayran şeklinde sayfada yer almasıdır.
Adamların abuk subuk yorumlarına inanıp burada yazmayın arkadaşlar..
Etmeyin yahu...
Yorum
-
Son zamanlarda üzerine en çok gidilen taraftar grubu, BMNİlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamda girip bunlar bişe yaptıysa hayır yoktur dicektim ki galiba yönetim bmn den miş
Suçlamaya yer arıyorlar akıllarına ilk gelen kim, BMN
Meyve veren ağaç taşlanır ne de olsa...
Resmi sayfayı da yönetenler BMN'den dediler ya pes diyorum artık !
Yorum
-
Ya Bu Ne Eşek Osursa Bmn den Biliyorlar Tevbe Estağfurullah Yaa
Bende Fanpage Hayranlarından Çıktım Azıttılar İyice
Yorum
-
ben adamların yazısını değil tunga abinin yazısını görünce öyle bir şey aklıma geldi . yanlışsa düzelttiğiniz için teşekkürler .İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bari siz yapmayın.
Ne BMN'si?
Ne yönetimi?
Bordomavi.netin ilgili sayfayla tek alakası taraftar olarak birer hayran şeklinde sayfada yer almasıdır.
Adamların abuk subuk yorumlarına inanıp burada yazmayın arkadaşlar..
Etmeyin yahu...TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
hay ağzımı eşek arısı soksun . sesli düşündüm bir kere bundan sonra yapmam böyle bişey . hem bundan baskaları niye rahatsız olsun ben onu anlamadım. sizin dediğiniz gibiyse bmn nin baskalarına bir yanlısımı oldu.İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlarda üzerine en çok gidilen taraftar grubu, BMN
Suçlamaya yer arıyorlar akıllarına ilk gelen kim, BMN
Meyve veren ağaç taşlanır ne de olsa...
Resmi sayfayı da yönetenler BMN'den dediler ya pes diyorum artık !
sonuçta aynı renklere aşık değilmiyizTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Yarın bir gün seninde Dergide yazın çıkarsa face sayfasında senin yazınıda paylaşacaklar.İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben adamların yazısını değil tunga abinin yazısını görünce öyle bir şey aklıma geldi . yanlışsa düzelttiğiniz için teşekkürler .
fanpage ilk kurulduğunda harı harıl burda duyuruları yapıldı. bizlerde destekçileri olduk.
şimdi ne değiştide BMN için laf söyleniyor reklamcı deniliyor anlamak mümkün değil.
fanpage de son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey vardı.
Her türlü organizasyon herşey duyuruluyordu. sadece BMn ile alakalı organizasyonalr duyurulmuyordu.
Bunu gördükten sonra sayfadan bende soğudum. BMN yi cephe aldıklarını düşündüm. sanırım yanılmamışım.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Sitemim sana değil Reşit yanlış anlama..İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehay ağzımı eşek arısı soksun . sesli düşündüm bir kere bundan sonra yapmam böyle bişey . hem bundan baskaları niye rahatsız olsun ben onu anlamadım. sizin dediğiniz gibiyse bmn nin baskalarına bir yanlısımı oldu.
sonuçta aynı renklere aşık değilmiyiz
Yaptıkları açıklamaya istinaden böyle düşünüyorum..
BMN'nin yanlışları çok oldu görmüyor musun !!
En basitinden Orman Projesi diyorum "mayın" niyetine olsa gerek engellenmedi mi !
Birine birşey olsa BMN'den biliyorlar..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum