Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Evinde internet bile olmamasına rağmen telefondan maç takip edip sosyal medyayı yönetmiş. Ben bu fedakarlığı karşısında çok duygulandım. İşin bu Caner efendi tabiki takip edeceksin. İnternetin kesikse telefondan açacaksın, elektriğin kesikse bir arkadaşına, bir kafeye gideceksin. Yedekte powerbank bulunduracaksın. O maçı takip etmek senin işin, onun için para alıyorsun. Bir de yaptığı lütufmuş gibi anlatmış beyzade…İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAciklama yazisini bile düzgün yazamayacak biri ne konumda saka gibi.
Istifa ettigini yazmis ama kulüpte bir aciklama yapilsa iyi olacak.
(ne dedigi anlasilmayan arkadas twitter hesabini koruma altina altina almis o yüzden fotograf ile paylasiyorum.)
"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Harika iş bence.Twitterde sık sık takip ediyordum güzel işler yapıyor.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
Banu Berberoğlu vardı gösterişsiz hayatını vlog olarak anlatan youtuber, Trabzonlu. Hayrettinle video cekmisti. Aslında Fenerbahce maci icin stadda veya tesislerde bir gün gecirse neseli keyifli bir video olabilirdi
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Yeni sosyal medya ekibi harika gidiyor, kaç yıldır bağıra bağıra kovdurduk amatörleri. Sanırım Yeni Şafak editörü başladı.
Gerçektende üst düzey yaptıkları iş, birde notherlights sanırım o da çok kaliteli çalışıyor, bir şekilde ekibe kazandırılsa güzel olur.
Aklıma geldikçe çıldırıyorum, şampiyon olduk, iyi geceler, günaydın harici bir tane olay yapmadılar, fenerli birini koysan bir video yapardı bu eli kolu yok muydu öncekinin sorun neydi çok merak ediyorum.En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 26.12.2022, 21:09.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yeni ekip çok iyi gidiyor. Özellikle fener maçının sonuna hazırlanmaları çok güzel hareketti. önceden maç bittikten bir saat sonra soyunma odasından galibiyet pozu paylaşır geçerlerdi. Şimdi bombaladılar resmen.
Keşke şu ekip şampiyonlukta olsaydı. Yazık ettik geçen seneye. Haftalarca lider kaldık. Bir gram gaza getirecek video, görsel, yazı paylaşmadılar. Belediye çekimleri ve aslan kar olmasaydı vasat videolarla geçiştirecektik.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
fbliydi ya zâtenİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sosyal medya ekibi harika gidiyor, kaç yıldır bağıra bağıra kovdurduk amatörleri. Sanırım Yeni Şafak editörü başladı.
Gerçektende üst düzey yaptıkları iş, birde notherlights sanırım o da çok kaliteli çalışıyor, bir şekilde ekibe kazandırılsa güzel olur.
Aklıma geldikçe çıldırıyorum, şampiyon olduk, iyi geceler, günaydın harici bir tane olay yapmadılar, fenerli birini koysan bir video yapardı bu eli kolu yok muydu öncekinin sorun neydi çok merak ediyorum.
rezillik
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu Mehmet Fındıkçı mıdır nedir bu arkadaş İstiklal Marşında tombala çekiyor resmen. Bu ne ciddiyetsizlik, çık özür dile arkadaşım. Taraftar grubu liderliği yapıyor bir de bu zat."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum