Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mürdüme çalan koyu bordo rengi nasıl ortaya çıktı? Şimdiye kadar karabükspor renkleri baymıştı. fakat bu sefer de mor benzeri bir renk oluşmaya başladı.

Klasik bordo:

[ATTACH]21906[/ATTACH]
    ahahshhahshq. bir meczup tarafından. Ali Sami Yen'in meşhur sözü Trabzonspor 'a uyarlandı ve ta daaa mor-mavi olduk. 50 tane bordo-mavi kullanan kurumsal ekibimiz yüzünden kızamıyorum adamlara ama Allah akıl fikir versin. taraftar gazıyla kurumsal kimlik inşa ediyorlar. en son logo simetrik değil diye ona da müdahale etmişlerdi. 50 tane logo var bu nasıl kurumsal diye şikayet edip bi tane de kendileri oluşturdu, iyice çöp ettiler işi haberleri yok.

yarın bir gün tamam haydi renkleri ve logoyu sizin isteğinize göre düzeltelim diyince ajansa devredecekler işi ve renk koduna "bi tık " müdahale edecek ekip logoya da farklı bir dokunuş yapacaklar bu sefer bi kurumsalimiz daha olacak ahshdhahhsa.

düşünmeden iyi niyetle bir işe başlamanın sonu bu işte. niyet iyi ama olacaklar hakkında ufacık bir fikrin yok çünkü gazla hareket ediyorsun. mor-acik mavi renk yaptın bize sağol aydincigim. çünkü kontrastlari müthiş ahahshhahs. sağol ya.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://youtu.be/rj4A9c6kPtI?t=411

kullanılan altyazı hangi font bilen var mı?
      okunması kolay ama estetik olarak çöp bir font ve alt yazı tarzı. alttan hafif bir siyahtan transparana geçen gradyen kullanarak saçma sapan gölge verme işinin de önüne geçebilirler ama işte bunlar hep video estetiği. kurgunun yanında bunlar da epey önemli.

kadraj sorunu ve tripod ile çekilmemesi gibi çekim kusurlarına hiç girmiyorum bu görüntüleri kim çekiyor büyük merak içerisindeyim. bardhinin kafasına binecek alt yazı o kadar yakın.

ilgililere duyurulur.
      En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 23.10.2022, 10:25.

Yorum

• 1-2 gün önce BatiYorum yayininda usaklarin demesine göre bir arkadaslari is basvurusu yapmis sonra da bunu aramislar eksiklikler nedir diye, çocuk logo demis hop ayni gün degistirmisler bu logoyu hesaplarda falan... çocugu da 2 aylik denemeye almislar simdilik, grafik tasarimci miymis neymis
        Garip sekilde yürüyor isler yâni, onu demek istedim
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          okunması kolay ama estetik olarak çöp bir font ve alt yazı tarzı. alttan hafif bir siyahtan transparana geçen gradyen kullanarak saçma sapan gölge verme işinin de önüne geçebilirler ama işte bunlar hep video estetiği. kurgunun yanında bunlar da epey önemli.

kadraj sorunu ve tripod ile çekilmemesi gibi çekim kusurlarına hiç girmiyorum bu görüntüleri kim çekiyor büyük merak içerisindeyim. bardhinin kafasına binecek alt yazı o kadar yakın.

ilgililere duyurulur.
          yeri değil ama vlc player için altyazı fontu arıyordum.
          o yüzden sordum.

Yorum

• Fanatik fenerli adamin sosyal medyanin basinda ne isi var?

En son Muhammed Kambur tarafından düzenlendi; 27.10.2022, 10:35.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fanatik fenerli adamin sosyal medyanin basinda ne isi var?

rezaletler silsilesi resmen şu tweetlerde yazanlar gerçekse inanılmaz kötü yönetiliyoruz demektir

her yere yayıp sonlandırmak lazım şu rezaletleri

fanatik fb,gs,bjk taraftarı adamlara kulübü teslimiyet noktasına getirmişler çok yazık
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fanatik fenerli adamin sosyal medyanin basinda ne isi var?

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                rezaletler silsilesi resmen şu tweetlerde yazanlar gerçekse inanılmaz kötü yönetiliyoruz demektir

her yere yayıp sonlandırmak lazım şu rezaletleri

fanatik fb,gs,bjk taraftarı adamlara kulübü teslimiyet noktasına getirmişler çok yazık
                Valla iste bu gibi seylerden sebep baskandan yönetimden soguyorum,,, bizleri salak yerine koyuyorlar diyorum 3 seneden beri bilmem kaçinci kere... iste bu yüzden
                Direkt baskan yapmiyor tabi bu isleri ama, ipi teslim ediyor x birine, o da kafasina göre saçmaliyor, hesap soran yok bir sey yapan yok

Misal bana sorsaniz geçen 1 2 ay önce canli yayin rezilligini yapan aptal usaklar var ya, o bile daha hafif olay
                Ulan ztn zamâninda gökhan dinç gibi oe birine is vermisiz, sonrasinda bize karsi yaptigi tetikçilik ortada, ama hiç akillanmis gibi durmuyoruz üstelik geçmisler sicilleri bize karsi bozuk olan birilerini ise aliyoruz hani bilinmeyen ve sonrada ortaya çikan bir seyler de degil

Bakalim karsi cevap gelecek mi, bu yazilanlarda acabâ yalan var mi, haydi bakalim... çünkü bu isimleri hiç de duymadik, gizli sakli mi döndü bu isler anlamadim

Yorum

• Aciklama yazisini bile düzgün yazamayacak biri ne konumda saka gibi.
                  Istifa ettigini yazmis ama kulüpte bir aciklama yapilsa iyi olacak.
                  (ne dedigi anlasilmayan arkadas twitter hesabini koruma altina altina almis o yüzden fotograf ile paylasiyorum.)

En son Muhammed Kambur tarafından düzenlendi; 27.10.2022, 16:34.

Yorum

• Twitterda kimsenin sesi çıkmasa adamlar yıllarca trabzonsporun parasını yiyecek inanılmaz

Yorum

• inanmadık,

diğerleriyle beraber toplu bir resmi açıklama bekliyoruz
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Simdi anlasildi, Levent Tan herhalde ekipteydi ama gönderildi falan,, valla ama ben de onun yerinde olup da kovulup yerime gelenlerin bu tarz kisiler oldugunu görsem, ayni sekilde hareket ederim kimse kusura bakmasin... birileri kesin sey diyecektir yok kuyruk acisi vardi da ondan karaladi, halbuki karalama yok gerçekleri ortaya çikarma var
                        bu maner hiyaragasi da fuzuli afkurmasin, her sey ortada, kivirip lagaluga yapmis
                        Digerleri de, ve dogruysa onlari ise alan SerdarEkrem Sirin de istifâ etmeli ya da kovulmali

Yorum

• bu sosyal medyanın niye böyle kötü yönetildiği belli oldu. istediği takımı tutabilir sorun yok ama profesyonellik namına zerre gayret, çaba yok. trabzon şehrinde hiç mi tasarımcı sosyal medya uzmanı bulamadınız. en basiti bedavadan bu işi yapacak onlarca insan bulursunuz twitter da.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bitti

Yorum

• Yorum

• ankaragücü kulübü sinema filmi çekiyor turgay tanülkü, inanç konukçu oynuyor. bizimkiler belgeseli bile beceremedi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim