Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galiba pozisyon tekrarlarini vermek yasak scorboarddan.

gol tekrarlarini izleriz, milletin cekirdek yiyisini, dedikodu yapmasini

güzel olacak yaa

Yorum

• Test görüntülerinden anladığımız kadarıyla sol köşede bozukluk var ortanın az üstü..

Resimler için teşekkürler..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Test görüntülerinden anladığımız kadarıyla sol köşede bozukluk var ortanın az üstü..

Resimler için teşekkürler..
        evet bende fark ettim. ama giderirler heralde 1 haftada.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet bende fark ettim. ama giderirler heralde 1 haftada.
          suanda test asaması icin video oynatıorlar.. dediginiz gibi o kısımda bir sorun var gercekten... ama bunun giderilcegini tahmin ediorum.. okadar para veripte bozuk mal kimse almaz
          şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• İlk olarak kotan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            suanda test asaması icin video oynatıorlar.. dediginiz gibi o kısımda bir sorun var gercekten... ama bunun giderilcegini tahmin ediorum.. okadar para veripte bozuk mal kimse almaz
            zaten kisim kisim yerlestirildigi icin scorboard, sadece o kismini degistirmekte sorun cikarmiyacaktir... bu arada resimler icin tesekkürler

Yorum

• ooo skorbord müthiş olmuş hakketten..çekirdekçiler kendilerini orda gördüğü anda nolacak acaba merak ediyorum tüm stada deşifre olacaklar
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• güzel olmuş,ben begendim
                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• yönetim sözünde durdu. tebrikler...!

uygulamalardan suana kadar scorboard hatasiz duruyor. zemin calismalari hatali. isiklari haftaya görecez...

Yorum

• arkadslar skordbord tam ekran nıye olmuyo yukarıda bosluk kalıyo bılgıısı olan var mı?

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadslar skordbord tam ekran nıye olmuyo yukarıda bosluk kalıyo bılgıısı olan var mı?
                      Verilen görüntü 16:9 , scoreboard 4:3 lük görüntü verilirse tam ekran olur..

Yorum

• bence tam ekran olsa cok daha guzel olur dıye dusnuyorum....

Yorum

• Yahu zaten tam ekran. Deneme yapılıyor.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu zaten tam ekran. Deneme yapılıyor.
                            Tam ekran görüntü için 4:3 vermeleri gerekiyor..Artık geçmişte kaldı 4:3 lük görüntüler..Hem nereden biliyorsun tam ekran olacağını..Bence bu haliyle kalsın fazla elleşmeyelim

Yorum

• Önceki sayfada fotoğrafı çeken arkadaş açıklamış neden tam ekran olmadığını. Bi zahmet geri tıkla.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• çok büyük olmuş istemezük !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim