Şu lanet skorboard degiştimi ondan haber verin.Skorboard konusunda kasımpaşa ankaraspor gibi takımlardan 80 yıl gerideyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
Soyunma Odalari Fotolarini merakla bekliyorumİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotolari bekliyoruz..Lig baslasa keske hemen..
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
ekledilermi ki maratona sıra? pek eklenmiş gibi durmuyor,hadi eklendi diyelim zaten en ön sıralarda pek maç izleyen olmuyo,pek etki edeceğini sanmıyorum stadın kapasitesineİlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalearkalarindan 2 sira gitdi ama onlar maratoun altina 2 sira olarak eklendi. Yani hic bosa gitmedi, sadece Maratonun en altina eklendi.
Skorboardda en gec FB macinda önce yapilacakmis.
Kaynak: Stat'da calisan işci///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Bilet satılacak ya yeter onlar için.İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekledilermi ki maratona sıra? pek eklenmiş gibi durmuyor,hadi eklendi diyelim zaten en ön sıralarda pek maç izleyen olmuyo,pek etki edeceğini sanmıyorum stadın kapasitesine
Yorum
-
Zaten en altda hep 2-3 Sira bos birakilmali. Artik o 2-3 Sira bos birakilir isteİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekledilermi ki maratona sıra? pek eklenmiş gibi durmuyor,hadi eklendi diyelim zaten en ön sıralarda pek maç izleyen olmuyo,pek etki edeceğini sanmıyorum stadın kapasitesine
BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
az önce staddan geldim arkadaş resim çekti ekler birazdan ama şunu diyeyim çalışma var ama son resimler harici bi değikilk yok,ha şunuda diyeyim kale arkası camları yüzünden yine ilk iki sıra boş kalablir,çünkü camlar yüzünden saha görünmüyorNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
ya geçen gittim makine ile adam alamadi beni içeriİlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzondaki arkadaşlar çekin bikaç fotoğraf herkez sizden birşeyler bekliyor
dışarıdan çektim ama 
FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce staddan geldim arkadaş resim çekti ekler birazdan ama şunu diyeyim çalışma var ama son resimler harici bi değikilk yok,ha şunuda diyeyim kale arkası camları yüzünden yine ilk iki sıra boş kalablir,çünkü camlar yüzünden saha görünmüyor
Fotoları heyecanla bekliyoruz abi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum