Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Abi teşekkürler...
    Zemin de güzelleştikçe güzelleşiyor...
    Bazıları çok erkenden başlamıştı sallamaya "Böyle zemin mi olur ?" diye (:
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Camları aşağı çekmişler öylemi, forvet transferi yapmasınlar, Umut la devam edelim ordan 200 kişi sağaya girmezse bende bişe bilmiyorum
      Tarih tekerrürden ibarettir. Az kaldı, biraz daha sabır!...

Yorum

• İlk olarak JUVESAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Camları aşağı çekmişler öylemi, forvet transferi yapmasınlar, Umut la devam edelim ordan 200 kişi sağaya girmezse bende bişe bilmiyorum
        Şimdiden diyeyim bişe bilmiyosun...
        Kimse inmez o camlardan aşağıya sen içini ferah tut...
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdiden diyeyim bişe bilmiyosun...
          Kimse inmez o camlardan aşağıya sen içini ferah tut...
          Ben de gayet ciddi söyledim ya zaten ordan 200 kişi iner diye, hatta sayısını da rüyamda gördüm 200 diye, vermek istediğim mesaj farklıydı orda arkadaşım, Umut ve transferden bahsediyodum odak noktası oydu
          Tarih tekerrürden ibarettir. Az kaldı, biraz daha sabır!...

Yorum

• İlk olarak JUVESAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de gayet ciddi söyledim ya zaten ordan 200 kişi iner diye, hatta sayısını da rüyamda gördüm 200 diye, vermek istediğim mesaj farklıydı orda arkadaşım, Umut ve transferden bahsediyodum odak noktası oydu
            Cidden mi ?
            Hamiş

Yorum

• Maraton trübünü ile Kale arka trübünlerinin birleşim yerlerine trübün yapılıyormu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• koselerden birisinin iyi kotu maratonla birlesecek olmasi o deprem cadirlarinin oradan kalkacak olmasi adina guzel bir gelisme.. oteki koseye ayni sekilde birsey yapilamiyorsa bari skorbordu oraya koysunlar .. deplasman tribunu de yeni yapilan bolume alinirsa stadin eli yuzu baya duzelir ve tribunun en baba yerinde oturtmamis oluruz deplasman seyircisini ..

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  deplasman tribunu de yeni yapilan bolume alinirsa stadin eli yuzu baya duzelir ve tribunun en baba yerinde oturtmamis oluruz deplasman seyircisini ..
                  yeni yapılacak yere deplasman seyircisinin alınması stata giriş çıkış noktasıda sorun yaratır.
                  deplasman taraftarını stadın en yoğun bölgesinden stada sokmak pek akıl karı değil.

şuanki deplasman için ayrılan yer genel anlamda bizim için bütünlüğü bozsada giriş çıkış açısından en uygun yer.

Yorum

• fotofatih teşekkürler kardeşim...

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkürler.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Fatih burda tam olarak ne yapılacak..kale arkası tribün uzatılırsa,yeni açılan kısım kapanmayacak mı..yoksa tribünler mi birleştirilecek-ki bu fiziksel olarak imkansız gibi görünüyor..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih burda tam olarak ne yapılacak..kale arkası tribün uzatılırsa,yeni açılan kısım kapanmayacak mı..yoksa tribünler mi birleştirilecek-ki bu fiziksel olarak imkansız gibi görünüyor..
                          Murat abi oradaki görevlinin bana anlattığı durumu bir arkadaki iletimde fotoğrafları ile anlattım.Marshall tabelasının yukarıki kenarı hizasından aşağıya kadar olan kısım tribüne katılacak.Aşağıda temeli atılan betonlara kadar aynı şekilde kale arkası tribünüde temeli atılan betona kadar uzatılacak.O durumda tribünün yeni açılacak kısımlarında görüş açısı olarak sıkıntı olmayacak.O açıdan sahanın görünüşünü arka sayfalarda koymuştum.Tam olarak birleşecek diye söyledi oradaki görevliler ama nasıl yapacaksınız sorusuna net bir cevap alamadım.Şu anki görüntüye göre arada üçgen şeklinde küçük bir alan kalacak gibi ama orayı nasıl bir şekilde birleşime dahil edecekler onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
                          En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 23:23.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• hiçbir düzenleme istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....yeni stad istiyoruz biz.yeniiiiiii
                            Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... :)))

Yorum

• Fatih kardesim,

Allah razi ola...
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Photoshop ile biraz kurcalamak istedim resmi. Dandik oldu evet ama buna benzer bir düzenleme yapmalarını isterdim.

Özellikle köşelere muşamba gibi şeyler ile kapatacaklarına, biraz daha güzel görünebilecek duvar ile kapatabilirler. Bunun abartılı bir maliyet getireceğini de sanmıyorum.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim