Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nihat toker ihalenin iptal olduğu belirtti.
    zaten bu 2011 üzerine ankarada yapılan bütün ihaleler bir şekilde iptal ediliyor.
    Bu Nihat bey (ne hikmetse )Trabzon için biraz önyargılı mıdır nedir anlamadım ?
    2011 Olimpiyatları için tşört yapımında ( biz üstlenmiştik şirket olarak) biraz ağız yapmış sanırım neden Ankara'da yapılmadı gibisinden..
    Yani belki alakası yoktur konu ile ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Nihat bey (ne hikmetse )Trabzon için biraz önyargılı mıdır nedir anlamadım ?
      2011 Olimpiyatları için tşört yapımında ( biz üstlenmiştik şirket olarak) biraz ağız yapmış sanırım neden Ankara'da yapılmadı gibisinden..
      Yani belki alakası yoktur konu ile ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

olimpiyatların başına trabzonlu olmayan adam verirseler sonuç böyle olur.
      olimpiyatlar için ankarada yapılan bütün ihaleler iptal oldu bu gidişle bazı salonlar yetişmeyecek.ihaleleleri trabzon yapıp trabzonlu esnafın para kazanması birilerine batıyor sanırım.
      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Evet giyim işi Trabzon'da kaldığı için baya sıkıntı olmuş Nihat beye!
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Taraftarın Çatı İsyanı

Hüseyin Avni Aker stadında yeni sezon öncesi çalışmalarda sona yaklaşılırken, çatı için bir girişimin olmaması taraftarı isyan ettiriyor.

Haberin devamı..

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=3547
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• abilerim şimdi bu maratonla kale arkasını birleştirme işlemi diğer köşelerede uygulanacakmı ?
            Üç büyük yok tek büyük var o da TRABZONSPOR...

Yorum

• bi köse haric düzenlenecekmis mis mis

öyle diyorlar

Yorum

• çok trajikomik bi olay.bir skorbordun ihalesini bile yapamıyoruz
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok trajikomik bi olay.bir skorbordun ihalesini bile yapamıyoruz
                  bızımle alakası yok bu ıhalenın...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kemençeli bando olayı ne alemde? bu sezon başlıyacak mı kesin?
                    Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• bu fotoda kalearkası ile maraton arasında kalan köşeye nasıl trıbun yapılacağı gözukuyor..demır blokların üzerine yapıalcak tırbunler..güzel oalcak gibi

Yorum

• fotoğraf ceken yokmu baya oldu yeni fotoları gormeyeli rentaşlar fatih kardes bi el atın su ıse saygılar bekliyoruz....
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• skorboard konusunda gelişme var mı?
                          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Sezon başlayana kadar 3 köşe de biter mi sizce?
                            Bundan önce ağırlık başka tarafa verilmişti sanırım eğer tribün işine
                            yoğunlaşırlarsa rahat yetişir gibi geliyor bana.
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bugün sıtada gidecem biirsürü foto cekip akşam yüklerim buraya
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu fotoda kalearkası ile maraton arasında kalan köşeye nasıl trıbun yapılacağı gözukuyor..demır blokların üzerine yapıalcak tırbunler..güzel oalcak gibi

şu kale arkalarınıda maraton seviyesine kadar yükseltip öyle köşeleri çevirsek bence çok daha hoş durur
                                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim