Kovaların içine zemindeki küçük taşları toplayıp atıyorlardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
İlker hiç anlamam ben bu zemin işinden.Kimseye yanlış bilgi vermeyeyim.
Ama neredeyse zemine her hafta basan biri olarak giderek zeminin oturduğunu söyleyebilirim.
Yamalı kısımlar eskiye oranla daha bir birleşmiş zeminle hatta çoğu belli bile olmuyor.
İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır muhtemelen.
Zeminde çalışma yapan arkadaşlar Golf arkadaşımızınn dediği ekibin elemanları değil klüp personeliydi.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
[QUOTE=onuR AKYÜZ;1917156949]sahaya dozer sokmak 1.000 tl,
dozerin icine ettigi cimlerin yenilenmesi ve bakimi 500.000 tl,
iyi bir ortasaha ve defans oyuncusu almak 7.000.000 tl,
dozerin aldiginiz oyunculara carparak sakatlamasi paha bicilemez(!)
ççç
Yorum
-
Yorumsuz!Mourinho, iyi futbol oynayamamalarının asıl sebebini ise kötü zemine bağlarken, "Bu şartlar altında oynanan futboldan ben tatmin oldum. Çünkü, patates tarlasında oynamak kolay değil' dedi.
Başarılı teknik adamın açıklamasından hemen sonra Santiago Bernabeu'da hummalı bir çalışma başladı. Zemindeki çimler 40 kişilik bir ekip tarafından söküldü. Yeni zemin için Slovakya, Almanya ve Hollanda'dan 484 kalıp çim siparişi verildi. Yıllarca İngiltere'de stad zeminlerini düzenleyen, bu konunun ünlü uzmanı Paul Burgess, başkente çağrıldı.
Yeni çimlerin Perşembe günü Madrid'e ulaşacağı ve stadın 3 Ekim'de oynananacak Deportivo maçına yetişeceği açıklandı.
KaynakPavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."
Yorum
-
Ne oldu ses sistemi scorbort vede aydınlatma ihalesi bilen duyan varmı...??
Biz burda zeminle ilgili taa yapılmaya başladığı zaman eleştirilerimizi sıralamış...
Bu kafayla bu amatörlükle bu zeminin olmayacağını çünkü işi profesyonellere verilmediğini defalarca yazmıştık...
O gün bizi burda art niyetli bir kova suda fırtına kopartan insanlar olarak lanse edenlere sevgilerimi sunuyorum...
Ve her zaman diyorum Profesyonellikten başka herşey yalan...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum