Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yeni yönetim eğer isterse nike ile i fes edip yeni sezonda yeni formalar isteyeblr şuanda önümüzdeki sezonun formalarını nevzat aydın seçmiş olsa bile böyle bi hakkı var.bakın unal aysal takımın başına geçtiğinde ilk işi fb li abdullah kiğılının türkie distribitörlüğünü yaptığı adidastan vazgeçip nike ile imzaladııı
    O Başka firma Nike sözleşme fesih bedelini ödeyip daha faza para ödeyecek mi ? İşte sorun bu..

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vitessenin alternatif forması bordo mavi.Bu çizgili bordo mavi renk üzerine geliştirilmesi lazım özellikle bu bu olmalı

Bizim geçen seneki formamız işte.

Yorum

• @gecebekçisi nin önerisine uyup formayı tasarladım inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.

Futbolculara da giydirdim ( Her grafiker yapamaz bunu varsa kapışalım.)

En son Veysel tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 22:24.
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Veysel Eline sağlık,

Geçen seneki formamız olduğunu biliyorum ama bizim formamız bu olmalı ve hiç değişmemeli her sene güncellenmeli üstünde çalışmalı. Bu forma bize çok yakışıyor. Bunun dışında hangi forma çıkarıyorsalar çıkarsınlar
          yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
          ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Heeeeey gidi heeey !!

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @gecebekçisi nin önerisine uyup formayı tasarladım inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.

Geçen seneki formalarımız zaten Neyine giydiriyorsun anlamadım

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan adaylarımızdan birisi yakınen tanıdığım bir isim ve benden taraftarın isteklerinden bahsetmemi istedi
                bende biraz detaya inerek özel forma isteğimizi dile getirdim.Nike'la kaç yıllık sözleşmemiz var hep katolog forması giydik gs ikinci yılında özel forma giydi dediğimde ya bizede özel forma yaparlar ya da nike giymeyiz olur biter dedi.

Peki guzel de, sadece forma degil, TS Club a gittim, gittigime pisman oldum. guzel urun yok. cesitleri az ve kalitesiz... stad disinda cakma urun satanlarin urunleri daha iyi...

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki guzel de, sadece forma degil, TS Club a gittim, gittigime pisman oldum. guzel urun yok. cesitleri az ve kalitesiz... stad disinda cakma urun satanlarin urunleri daha iyi...
                  Bu yaz güzel ürünler çıkacakmış forma stili polyester t-shirtler filan güzel olacakmış öyle bir duyum aldım.

Yorum

• sefa kardeşim zaten 3+2 yıllık değilmiydi anlaşma opsiyonu kullanmaz yeni yönetim üşenmedim forumun te ilk sayfasından 2008 den itbaren pumayla vedamızdan bgune kadar olan yorumları okudum.ne heveslenmişiz pumadan nike a geçince yok nike mağazalrında ürünümz satılcak ts cluba gtmemize gerek yok filan.yeminle istanbulda forum,cevahir,carousel vs hiçbi nike mağazasında trabzonspor forması yok.kız arkadaşım forma alcak bulamıo bu ne lann)))) ha bu sene ha seneye özel formada yok hadi özeli geçtim kötü kategoride olduğumuz için 1 sene geriden takip ediyoruz.hadi formayıda geçtim eşofman,tişört bi tanemi adam gibi ürün olmaz ts clubta.doluyum renkdaşlar gusura kalmayun ha

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sefa kardeşim zaten 3+2 yıllık değilmiydi anlaşma opsiyonu kullanmaz yeni yönetim üşenmedim forumun te ilk sayfasından 2008 den itbaren pumayla vedamızdan bgune kadar olan yorumları okudum.ne heveslenmişiz pumadan nike a geçince yok nike mağazalrında ürünümz satılcak ts cluba gtmemize gerek yok filan.yeminle istanbulda forum,cevahir,carousel vs hiçbi nike mağazasında trabzonspor forması yok.kız arkadaşım forma alcak bulamıo bu ne lann)))) ha bu sene ha seneye özel formada yok hadi özeli geçtim kötü kategoride olduğumuz için 1 sene geriden takip ediyoruz.hadi formayıda geçtim eşofman,tişört bi tanemi adam gibi ürün olmaz ts clubta.doluyum renkdaşlar gusura kalmayun ha
                      Opsiyonu zaten kullandık. Normalde sözleşme sezon sonu bitiyor ama uzatıldı. Büyük ihtimalle uzatıldı filan demiyorum çünkü hem Nevzat Aydın formalarla ilgili küçük bilgiler verdi hem de sezon sonu yeni firmayla anlaşıp o kısa sürede istediğin gibi forma yaptıramazsın.

Elit kategoriden devam edeceksek sıkıntı yok bence..

Yorum

• Elit kategoriye bile ihtiyaç yok. Normal katalogda bile gayet güzel tasarımlar var. Bunu kaç gere gördük. Sırf katalogdaki modelleri uyarlayarak AFS ve burda ki bir sürü kardeşimiz ortaya gayet başarılı tasarımlar koydu.

Ne hikmet ki bizim yöneticiler her zaman sallapati uygulamalarıylan ve zarafet yoksunu tercihleriylen bizi hep ikinci sınıf formalara maruz bıraktılar. Arma, reklam ve font uygulamaları, konç ve şort kombinasyonları da cabası.

Katalogdan gayet zarif ve şık, elit formalara fark atacak formalar giyebilecekken, "Özel" gri forma, golden forma, bu sezonki çakma Barça forması Laser, ve bunun gibi nice dandik forma ve antreman ürünlerine maruz bırakıldık kaç yıldır.

En basitinden...Inter çubuklusu dururken, Laser formayı seçen bir ekibin, Trabzonspor taraftarının zevk ve beklentisinden fazla haberdar olduğunu söylemek mümkün değildir.

En basitinden...Kaç yıldır bu taraftar Arsenal modeli forma ve Nike ürünü polar bekliyor.

En basitinden...Kaç yıldır daha büyük ve dikişli arma bekliyor taraftar. Hala bin türlü bahaneler, yok futbolcuları rahatsız ediyomuş, vs. Her sene formaların anca 2. 3. basılışında armamız oturtulmuş oluyor. Sırf bu yüzden Energy formasını alamamıştım örneğin. Armalar ilk basımda yanlış yere oturtulmuştu. İkinci basımlar çıkana kadar tatilim bittiği için yurt dışına dönmek zorunda kalmıştım.

En basitinden...Kaç yıldır reklamların arkafonsuz basılmasını ya da arkaplan renginin uyarlanmış şekilde basılmasını istiyor bu taraftar.

Ben şahsen artık forma konusunda heyecanlanamıyorum. Eskiden lansman gününü heyecanlan beklerdim. Belki 1-2 tasarım sızarmı diye her gün buraları, twitteri, vs gözetlerdim. Şimdi ise formalarımızın beklentileri karşılayamayacağından eminim. Eminim ki forma tasarımlarımız seçen insanların burda photoshop'tan tasarım yapan genç arkadaşlarımızın heycan, samimiyet, ve özeninin yarısı olsa bu sorunlar çoktan çözülmüştü. Ama hala aynı nakarat.

Bu dediklerimin aynısını transfer politikamıza uyarlayabilirsiniz. O zaman işte bu kulübü sarmış olan rehavet ve umursamazlığın ne kadar kök salmış bir ahtopot olduğunu anlayabilirsiniz.
                        En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 08:30.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen seneki formalarımız zaten Neyine giydiriyorsun anlamadım
                          Arkadaş ironi yapmış önceki mesajları oku.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @gecebekçisi nin önerisine uyup formayı tasarladım inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.

güldürdün beni espiriyi anlıyanda az olmuş sanki
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İyi güldüm ha
                              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güldürdün beni espiriyi anlıyanda az olmuş sanki
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X