Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• xl al bir sorun olmaz

Yorum

• Iyi günler,

Ben yurtdisinda yasayan bir Trabzonspor taraftariyim.

Korgo ücreti ile sorum olacakdi. Yurtdisina kargo ücreti bedava mi degil mi?

Bide ben su an Isvicredeyim, ama 25.12.2009'dan itibaren 01.01.2010'a kadar Antalya/Alanya'da olacagim.

34.90 lik paracali formalardan 4 tane isimli siparis versen simdi benim Türkiye'de oldugum tarihe denk düsürebilirmiyiz Formalarin gelisini. Direk Otele gelmesini isterim .

Bir sorum daha olacak. Ben bir Forma'nin arkasina MEHMET CELIK yazdirmak istiyorum, ama harf kisitlamasi yüzün'den olmuyor. Bunu nasil cözülecek. Mesela ALANZINHOnun formasini almak istesem olmaayacak. Buna ek bir soru'da Formalarda Trabzoncell reklami var mi? Ve Isim üst'de mi alt'da mi yaziyor?

Simdi'den ilginiz ve geri yazacaginiz Mail icin tesekkürler.

Sevgilerle
      Mehmet CELIK

---

TS Club'a gönderdim. Insallah yarin cevap alirim hemen.

Forum'da cevap verebilecek biri varsa ona da cok sevinirim.. Fener macina kadar en azinda cevabi alabilsem

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eski Formalar İçin Geçerli Bi Kampanya Sanırım.

Satılmayan Geçen Sezonun Formaları.
        Her Trabzonspor'lu Trabzon'lu Değildir;
        Fakat
        Her Trabzon'lu Trabzonsporludur.

Yorum

• TS Clup bordo mavi duvar etiketleri yapabilir.

TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Giray mankenliğe verdiği özeni futboluna verse tadından yiyilmeyecek

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi günler,

Ben yurtdisinda yasayan bir Trabzonspor taraftariyim.

Korgo ücreti ile sorum olacakdi. Yurtdisina kargo ücreti bedava mi degil mi?

Bide ben su an Isvicredeyim, ama 25.12.2009'dan itibaren 01.01.2010'a kadar Antalya/Alanya'da olacagim.

34.90 lik paracali formalardan 4 tane isimli siparis versen simdi benim Türkiye'de oldugum tarihe denk düsürebilirmiyiz Formalarin gelisini. Direk Otele gelmesini isterim .

Bir sorum daha olacak. Ben bir Forma'nin arkasina MEHMET CELIK yazdirmak istiyorum, ama harf kisitlamasi yüzün'den olmuyor. Bunu nasil cözülecek. Mesela ALANZINHOnun formasini almak istesem olmaayacak. Buna ek bir soru'da Formalarda Trabzoncell reklami var mi? Ve Isim üst'de mi alt'da mi yaziyor?

Simdi'den ilginiz ve geri yazacaginiz Mail icin tesekkürler.

Sevgilerle
              Mehmet CELIK

---

TS Club'a gönderdim. Insallah yarin cevap alirim hemen.

Forum'da cevap verebilecek biri varsa ona da cok sevinirim.. Fener macina kadar en azinda cevabi alabilsem
              benim bildim yurtdisina da kargosuz ama tam emin degilim
              maglesef 34.90 sirf fener macina kadar yani o güne kadar yapilan bir satis diye düsüniyorum
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• daha önceden beri var bu kampanya

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha önceden beri var bu kampanya
                  39.90 di simdi 34.90 5 ytl indirim
                  bi 5 daha yapsalar isim parasi cikacak

Yorum

• Mesela Avni aker stadının küçük maketleri yapılıp satılabilir...
                    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FB RH+ esprisinin uyarlaması.
                      Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.
                      alkan61'in verdiği bağlantıda bulunan ürünleri http://www.tish-o.com.tr/ adresinde tasarlanıp sipariş edilmiş. Uyanık gittigidiyorda satmış ürünü...

Aslında kulübümüz bu siteye benzer bir çalışma prensibi ile ürün satışı yapabilir.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• nette gezinirken paf takimimizin uluslararasi bir turnuvada katilmis oldugu videoya rastladim.
                        formalarimizin ne kadar rezalet oldugunu gördüm. ya hic mi kimse ilgilenmiyor kulüpte bu islerle merak ediyorum acikcasi.

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          taraftara satılan formaların arkasında trabzoncell yazıyormu?...
                          satıştalar artık..bilginize...
                          Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden izmirdede bir ts clup yokki doya doya gitsek alısveriş yapsak

ben yakında izmir deyim kuluple görüşüp açmayıo düşünüyorum sizleri bilgilendiririm önce bi görüşmek lazım
                            Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abilerim biz kuzenime bundan alıcaz kuzenim xlarge veya large beden giyiyodu o bedenden mi sipariş edelim yoksa çok mu büyük bunlar normalde

Ürünlerin kalıbı biraz büyük sipariş verirken normalde verdiğiniz bedenin bir küçüğünü isteyiniz.
                              http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Bu üründe çok güzel olmuş.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X