xl al bir sorun olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Iyi günler,
Ben yurtdisinda yasayan bir Trabzonspor taraftariyim.
Korgo ücreti ile sorum olacakdi. Yurtdisina kargo ücreti bedava mi degil mi?
Bide ben su an Isvicredeyim, ama 25.12.2009'dan itibaren 01.01.2010'a kadar Antalya/Alanya'da olacagim.
34.90 lik paracali formalardan 4 tane isimli siparis versen simdi benim Türkiye'de oldugum tarihe denk düsürebilirmiyiz Formalarin gelisini. Direk Otele gelmesini isterim .
Bir sorum daha olacak. Ben bir Forma'nin arkasina MEHMET CELIK yazdirmak istiyorum, ama harf kisitlamasi yüzün'den olmuyor. Bunu nasil cözülecek. Mesela ALANZINHOnun formasini almak istesem olmaayacak. Buna ek bir soru'da Formalarda Trabzoncell reklami var mi? Ve Isim üst'de mi alt'da mi yaziyor?
Simdi'den ilginiz ve geri yazacaginiz Mail icin tesekkürler.
Sevgilerle
Mehmet CELIK
---
TS Club'a gönderdim. Insallah yarin cevap alirim hemen.
Forum'da cevap verebilecek biri varsa ona da cok sevinirim.. Fener macina kadar en azinda cevabi alabilsem
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eski Formalar İçin Geçerli Bi Kampanya Sanırım.
Satılmayan Geçen Sezonun Formaları.Her Trabzonspor'lu Trabzon'lu Değildir;
Fakat
Her Trabzon'lu Trabzonsporludur.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi günler,
Ben yurtdisinda yasayan bir Trabzonspor taraftariyim.
Korgo ücreti ile sorum olacakdi. Yurtdisina kargo ücreti bedava mi degil mi?
Bide ben su an Isvicredeyim, ama 25.12.2009'dan itibaren 01.01.2010'a kadar Antalya/Alanya'da olacagim.
34.90 lik paracali formalardan 4 tane isimli siparis versen simdi benim Türkiye'de oldugum tarihe denk düsürebilirmiyiz Formalarin gelisini. Direk Otele gelmesini isterim .
Bir sorum daha olacak. Ben bir Forma'nin arkasina MEHMET CELIK yazdirmak istiyorum, ama harf kisitlamasi yüzün'den olmuyor. Bunu nasil cözülecek. Mesela ALANZINHOnun formasini almak istesem olmaayacak. Buna ek bir soru'da Formalarda Trabzoncell reklami var mi? Ve Isim üst'de mi alt'da mi yaziyor?
Simdi'den ilginiz ve geri yazacaginiz Mail icin tesekkürler.
Sevgilerle
Mehmet CELIK
---
TS Club'a gönderdim. Insallah yarin cevap alirim hemen.
Forum'da cevap verebilecek biri varsa ona da cok sevinirim.. Fener macina kadar en azinda cevabi alabilsem
maglesef 34.90 sirf fener macina kadar yani o güne kadar yapilan bir satis diye düsüniyorum25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önceden beri var bu kampanya
bi 5 daha yapsalar isim parasi cikacak
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB RH+ esprisinin uyarlaması.
Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.
Aslında kulübümüz bu siteye benzer bir çalışma prensibi ile ürün satışı yapabilir.
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftara satılan formaların arkasında trabzoncell yazıyormu?...Bordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden izmirdede bir ts clup yokki doya doya gitsek alısveriş yapsak
ben yakında izmir deyim kuluple görüşüp açmayıo düşünüyorum sizleri bilgilendiririm önce bi görüşmek lazımEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
abilerim biz kuzenime bundan alıcaz kuzenim xlarge veya large beden giyiyodu o bedenden mi sipariş edelim yoksa çok mu büyük bunlar normalde
Ürünlerin kalıbı biraz büyük sipariş verirken normalde verdiğiniz bedenin bir küçüğünü isteyiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum