Yahu bu www.trabzonspor.com.tr sitesi ne işe yarar.Madem ben sitede ürünleri göremeyeceğim.Niye var?
Şu çocuk tsirtlerine bakmak istiyorum ama konulmuyor.:hırr
bence ts club ramseyden yardım alabilir normal gundelik kıyafet konusunda
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
nike çubuklu benim için hayal kırıklığı almam,
ama destek tişörtlerle olacak söz verdim
fakat resmi sitede tişörtler yok,Ts Clup lardan internetten alış veriş yapamıyormuyuz...
Nike'nin çubuklu formasını beğenmiyenlere anlam veremiyorum. Bence tarihin en iyi çubuklu formasından. Tam ayarında yapılmış. Çıktığı gün aldım. Pişman değilim herkese almasını tavsiye ediyorum. Birincisi Forma üzerinde boya yapılmamış. İplikleri renkli. Gayet ayrıntılı. Hiçbir yazı boya değil arka ense kısmında el yazısıyla Trabzonspor yazısı yapıştırma. Arma Yapıştırma Kenarları turuncu yapıştırmadan yapılmış ama armanın içindeki işçilik örgüden 1 milyon kat daha iyi. Yakadaki beyaz şerit hava katmış. Arka kısım gayet güzel tasarlanmış. Forma şort dışında çok dügün oturaklı bir görünüm kazanmış. Formal tam istediğimiz standartta vücda oturur şekilde dizayn edilmiş. Kollar daha ne kadar güzel olabilirki. Ayrıca Nike Barcelona'ya bile forma tasarlamazken biz neler bekliyoruz ki... Yaptığı ürünler dayanıklılık ve göze gelen görüntü bakımından Türkiye'deki en iyi formalardan... Ben sadece Şapkasını bekliyorum artık...
Yorum