Sümer panele katıldı
Eğitim ve Bölge Koordinatörümüz Özkan Sümer, Bener Cordan İlköğretim Okulun'da "Çocuk ve Gençlerin Spora Yönlendirilmesi, Sporun Koruyucu Etkileri ve Kitlesel Koşullar" konulu panele konuşmacı olarak katılarak öğrencilere önemli bilgiler verdi.
Okulda öğrenciler tarafından büyük bir sevgi gösterileriyle karşılanan Sümer, konuşmasında sporun bir sanat olduğunu belirterek, “İnsanlığın gelişimi için spor yapmak şart. Çocuklar ve gençler aktif olarak spor yaparak fiziksel, zihinsel ve kişilik olarak kendilerine çok büyük artılar katabilir. Yöre insanı çok kabiliyetli. Her türlü spor dalında başarı gösterebiliyor. Zaten Trabzonspor geçmişte kendi değerlerinin üstün yetenekleri sayesinde büyük başarılar kazanmıştır” dedi.
Sümer ayrıca, Trabzonspor ismi altında kız futbol takımının kurulmasının hedeflendiğini söyledi.
Eğitim ve Bölge Koordinatörümüz Özkan Sümer, Bener Cordan İlköğretim Okulun'da "Çocuk ve Gençlerin Spora Yönlendirilmesi, Sporun Koruyucu Etkileri ve Kitlesel Koşullar" konulu panele konuşmacı olarak katılarak öğrencilere önemli bilgiler verdi. 
Sümer ayrıca, Trabzonspor ismi altında kız futbol takımının kurulmasının hedeflendiğini söyledi.

yada imdaat.
Yorum