Trabzonspor Kadın Futbol Takımı | Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Gamze
    Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    • 28.01.2006
    • 16849
    • İstanbul

İlk olarak Misina tarafından gönderildi
    ye bırakın gidin allah aşkına yaw.kızlardan futbol takımı mı olur basketbolu ible kız gibi oynuyorlar
    Tabii ki o sporcular basketbolu da futbolu da kız gibi oynayacaklar.Çünkü cinsiyetleri bu.Ne bekliyordunuz ki ? Hayret yani...Hasan Üçüncü gibi oynamalarını beklemiyorsunuz her halde

Yürüyeceğini sanmıyorum.Çok sağlam bir zemine oturtulmalı...

Yorum

• Misina
      • 20.07.2006
      • 8291
      • İşçi
      • Trabzon

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi
      Tabii ki o sporcular basketbolu da futbolu da kız gibi oynayacaklar.Çünkü cinsiyetleri bu.Ne bekliyordunuz ki ? Hayret yani...Hasan Üçüncü gibi oynamalarını beklemiyorsunuz her halde

Yürüyeceğini sanmıyorum.Çok sağlam bir zemine oturtulmalı...
      renktaşım

kız gibi oynuyorlar derken sporun gerektirdiği agresifliği ortaya koyamıyorlar anlamında söyledim.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Gamze
        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
        • 28.01.2006
        • 16849
        • İstanbul

İlk olarak Misina tarafından gönderildi
        renktaşım

kız gibi oynuyorlar derken sporun gerektirdiği agresifliği ortaya koyamıyorlar anlamında söyledim.
        Farkındayım ama bu çok normal ben de bunu söylüyorum.Sonuçta agresifliğin derecesi de bayan sporunda düşüyor.Erkeklerinkiyle karşılaştırmamak gerek.Hani şu Eurosport'ta gösterilen bayan futbol maçları var mesela,keyif almıyoruz izlerken ama fazla bir beklenti içine girmemek gerek.Fiziki farklılıklar ortada...Kapasite ortada.Bayanlar erkek sporu denilen bu tür sporlarda yine de ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Estetik isteyen başka sporlarda erkeklerden çok beklentimiz olmuyor,bunda da bayanlardan olmayıversin.

Yorum

• Misina
          • 20.07.2006
          • 8291
          • İşçi
          • Trabzon

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi
          Farkındayım ama bu çok normal ben de bunu söylüyorum.Sonuçta agresifliğin derecesi de bayan sporunda düşüyor.Erkeklerinkiyle karşılaştırmamak gerek.Hani şu Eurosport'ta gösterilen bayan futbol maçları var mesela,keyif almıyoruz izlerken ama fazla bir beklenti içine girmemek gerek.Fiziki farklılıklar ortada...Kapasite ortada.Bayanlar erkek sporu denilen bu tür sporlarda yine de ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Estetik isteyen başka sporlarda erkeklerden çok beklentimiz olmuyor,bunda da bayanlardan olmayıversin.
          son cümlende haklısın.herkes işin yapmalı dimi
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Gamze
            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
            • 28.01.2006
            • 16849
            • İstanbul

ŞU iş şu cinsiyete ait olacaktır diye kriterler yok,kurallar yok.Kişi ne isterse ve neye yatkın olduğunu hissederse o işi yapar.Sporda da bu böyle...Boksör hanımlar var,yakıştırmayabilirsiniz kendi görüşünüzdür ama ''Herkes kendi işini yapsın'' dediğinizde benmerkezci davranmış olursunuz.Kendi görüşünüzü mutlak doğru olarak kabullenme var burada,olmamış Ben futbolcu olmak isteyebilirdim,olurdum.Kimin hakkıdır ''Kendi işini yap,bu senin işin değil'' demek? Hiç kimsenin...Genellemeleri bırakalım da kişilerin özgür tercihlerine saygı duyalım...

Yorum

• xxxxxxx

kurulsun hasan ayman ferhat keçeli çağdaş musa belki kız takımını görürde futbolcu olmadıklarını anlarlar kısaca şu kızlar kada oynayamıyorsunuz yani

Yorum

• h@msi61
                • 26.07.2005
                • 11100
                • ogrenci/elektronik muhendisi
                • Kuzey Amerika

başlıktaki kız ifadesi bayan olarak değiştirilirse daha şık olur sanırım...

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 31.08.2006
                  • 8220
                  • Operatör
                  • Trabzon

Valla onu bunu bilmem ama şurası bir gerçek ki Trabzonspor Bayan Futbol Takımı kurulursa bayan futbolu Türkiye'de çok büyük ilgi ve alaka görür.

Haa düşüncemi sorarsanız kurulmasından yanayım
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Misafir

İsmi güzel kendisi boş bir girişim.

Yorum

• tslimerve
                      • 14.06.2007
                      • 17

mükemmel olur paçiler halleder bu işi

Yorum

• Misafir

İlk olarak tslimerve tarafından gönderildi
                        mükemmel olur paçiler halleder bu işi

bayan arkadaşlardan özür dilerim......
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 14:25.

Yorum

• guci 29
                          • 30.11.2006
                          • 2583
                          • Beden Eğitimi Spor Bilimleri Fakültesi
                          • Ankara

Ya neden bu bayanların oynadığı futbola karışılır anlamam! Kardeşim; beğenmiyorsan beğenme; izlemiyorsan izleme!!! İlla bi yorum yapacaksınız yani! Nedir bu düşmansı görünüm anlamadık gitti yani. Ne olmuş yani kişi istediği sporu yapıyorsa? Bu size bir zarar mı veriyor yoksa bir bedel mi ödettiriyor? Kime ne zararı var? Gerçi biliyorsunuz ama ben bir bayanım ve futbolcuyum. Çok da seviyorum futbol oynamayı. Artık futbol hayatımın ayrılmaz bir parçası oldu benim için. Ama bunun kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum! İlgilendirmez de zaten. Oturduğun yerden yorum yapmak kolay. Hiç merak edip de baktın mı maçlarımıza? Ama önüne geleni de izlemiyeceksin tabi! Gerçekten çok yetenekli arkadaşlarımız var ve hepsi de milliler! Başarıyla da temsil ettiler Türkiye'yi! Onları bi izleyin derim!
                          Bir bordon var bir de mavin
                          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Misafir

iyi de siz neden bu kadar celallendiniz eleştirmeyelim mi iyi bir şey varsa da bunu belirtmeyelim mi ?

Yorum

• Adem Erdoğan
                              • 09.03.2005
                              • 21546
                              • Yazılım, Danışmanlık
                              • İstanbul

Bayan futbol maçlarını izleyebilecek düzeyde bir ülke deiliz.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• xxxxxxx

İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi
                                Ya neden bu bayanların oynadığı futbola karışılır anlamam! Kardeşim; beğenmiyorsan beğenme; izlemiyorsan izleme!!! İlla bi yorum yapacaksınız yani! Nedir bu düşmansı görünüm anlamadık gitti yani. Ne olmuş yani kişi istediği sporu yapıyorsa? Bu size bir zarar mı veriyor yoksa bir bedel mi ödettiriyor? Kime ne zararı var? Gerçi biliyorsunuz ama ben bir bayanım ve futbolcuyum. Çok da seviyorum futbol oynamayı. Artık futbol hayatımın ayrılmaz bir parçası oldu benim için. Ama bunun kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum! İlgilendirmez de zaten. Oturduğun yerden yorum yapmak kolay. Hiç merak edip de baktın mı maçlarımıza? Ama önüne geleni de izlemiyeceksin tabi! Gerçekten çok yetenekli arkadaşlarımız var ve hepsi de milliler! Başarıyla da temsil ettiler Türkiye'yi! Onları bi izleyin derim!
                                BENCE HAKLISIN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...