Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nenad MARKOVIC (Baş Antrenör)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Eger bu yaz takim kurma ve sezona hazirlama sinavini da asarsa, onu cok acik. Cunku zorlu bir ligde iyi is yapti.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Evet oyuncular iyi iş çıkardı ama eğer bu hoca gelmeseydi büyük ihtimal playoff dışında kalmıştık.. Kaldı ki bugün yarı finaldeyiz..

Yorum

Markovic, bu sezon 38 maçta 28 galibiyet 10 mağlubiyet.

Yorum

Adam adam.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yerel gazeteleri takip etme fırsatım olmuyor maalesef, acaba yerel basın Nenad Markovic'in ne denli büyük bir iş başardığının farkında mıdır?

Yorum

Eyvallah koç, bu sene gerçekten iyi iş çıkardın, seneye çok daha iyilerini başarabiliriz inşallah.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyun tarzını araştırdım, soruşturdum.

1) Hücumcu bir koç.

Görev yaptığı dönemlerde Yunanistan Ligi'nde Oly ve PAO'dan sonra en çok skor yapan takımlar genelde Markovic'in takımları olmuş.

2) Yüksek tempoyu tercih eden ve oyuncularına özgürlük tanıyan bir koç.

Genelde kısalarını bire birler üzerinden oynatan, uzunlarını tepeye çıkarıp kısalarına alan açan setleri tercih ediyormuş.

3) Geçen sezon KAOD'la Olympiakos'u yenmiş. Olympiakos geçen sezon ligde sadece iki maçta yenilmişti, biri KAOD diğeri Panathinaikos.

(İşte o maç: http://www.youtube.com/watch?v=sImR6uCNaU4 Devamı Youtube'da )

2009-10 sezonunda da Panionios ile Olympiakos'u yenmişti. O sezon OLY üç mağlubiyet almıştı.

Yine geçen yıl, tüm sezon boyunca tek mağlubiyet alan (Olympiakos'a yenilen) Panathinaikos'a karşı uzatmada 87-85 kaybetti.

Uzatmaların son anları: http://www.youtube.com/watch?v=DwPBZGyS9_E
                Markovic'le 41 maca ciktik. Ortalama 82,1 sayi urettik. 17,5 asist yaptik. %37 ile ucluk attik. Hucum verilerimiz (Efes serisi disinda) yukaridaki analize uyuyor.

Genel oyun sablonu da yine analizdeki gibiydi. Ozellikle Stipanovic bu duzende onemli bir istasyon oldu.

Gs, Bjk, Banvit ve DSK gibi hic yenemedigimiz takimlara kardibgalip geldik.

*

Zdovc da geldiginde benzer bir etki yapmisti. Ikinci sezonu ise istikrarsizdi. Insallah Markovic'in ikinci sezonu daha basarili gecer.

Ve tabii yilin kocu...

28 Galibiyet - 13 Maglubiyet
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.06.2015, 10:47.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Özlettin be hocam kendini, inşallah bu sene geçen seneki başarının üzerine koyarak daha güzel işlere imza atacağız.

Yorum

Hocamızın yolunu gözlüyoruz.

Yorum

• Bosna Hersek milli takiminin (buyuk ihtimalle) yeni bas antrenoru (mu)...

Hayirli olsun. Olsun da...

Pashutin milli takimda calismak istemesi gerekce gosterilerek goreve getirilmemisti. Markovic BH milli takimini calistirmak isterse yonetim ne yapacak?
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.10.2015, 20:47.

Yorum

• Hocam ne olursun şu takıma bir çeki düzen ver, geçen seneki takımı mumla arıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca tam 1 Reis..

Yalnız bizim sorunumuz sezon başı.. Sezon başı bocalayan hocadan sonra gelenler genelde iyi performans sergiliyor ama yeni sezonda batırıp gidiyorlar 2-3 kez yaşadık. Artık son bulur diye düşünüyorum..

Seneye Şampiyonluk için yarışan bir takım olabilirsek ardı gelir bu işin.. Şehirde iyi kötü bir Basketbol seyircisi oluşmaya başladı büyük maçlarda salon neredeyse doluyor zaten..
                          Yine esas problemimize dönmüşüz.. Bu sezon tamamen dağılmadık ama inişli çıkışlı gidiyoruz.. Bence Hoca ile devam edilmeli..

Yorum

• düşüş normal.seneye ciddi bir bütçe ayırıp iyi transferlerle bir kademe daha atlarız.

Yorum

• Markoviç ve ekibi şu anda Basketbol Şubesinde en çok eleştirilenler arasında.
                              Geldiğinde çok iyi başarı yakaladı bence şu anda Avrupa'da kazanılan maçlardan dolayı takımda
                              Ligde çok kolay maçlar kayıp ettik maalesef

Eğer takıma birkaç nokt transfer olursa play of da yarı final hayal değil
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ben halen arkasındayım, bu sene yanlışlar yapsa da kendisine güveniyorum, umarım uzun yıllar bizimle beraber istikrarlı şekilde çalışır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X