Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TB2L l Trabzonspor 71 - 70 Beykoz l 18 Nisan 2009 l 2.Tur 3. Maç Final Four'dayız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçların başka bir ilde oynanması iyi olacak. Çünkü evimizde oynayamıyoruz. Basketçilerimiz baskıtı kaldıramıyorlar. Ama işimiz çok zor. Hücumda iyi top döndürüyoruz ama içeri pas veremiyoruz. Savunmada bayağı kötüyüz. Çok faul yapıyoruz.
    NOT: Konuşmalarım son periyoda göre öncesini izleyemedim.

Yorum

• Şimdi durum nedir acaba ?

Son 4 takım mı kaldı ?
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçların başka bir ilde oynanması iyi olacak. Çünkü evimizde oynayamıyoruz. Basketçilerimiz baskıtı kaldıramıyorlar. Ama işimiz çok zor. Hücumda iyi top döndürüyoruz ama içeri pas veremiyoruz. Savunmada bayağı kötüyüz. Çok faul yapıyoruz.
        NOT: Konuşmalarım son periyoda göre öncesini izleyemedim.

Arkadaşım neyin baskısı? Basketbolcularımızla her maç sonrasında sarmaş dolaş oluyoruz Salonda en kritik atışları kaçırsalar en kritik faulleri atamasalar bile hep destekliyoruz, baskı lafına kesinlikle katılmadığımı belirteyim.
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• inşallah çıkarız 4'lü finallerden. çok güzel maç olmuş ama gidemedim ben malesef.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi durum nedir acaba ?

Son 4 takım mı kaldı ?
            evet 4 takım kaldı ve bır tur daha gecersek yukselıyoruz cunku 2 takım cıkcak yanı 2 li finaldeyız suan
            Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım neyin baskısı? Basketbolcularımızla her maç sonrasında sarmaş dolaş oluyoruz Salonda en kritik atışları kaçırsalar en kritik faulleri atamasalar bile hep destekliyoruz, baskı lafına kesinlikle katılmadığımı belirteyim.
              Yanlış anlaşıldım. Ben baskı yapıyoruz değil onlar kendilerini baskı altına sokmak istiyorlar demek istedim. Bundan önce hiç dolu sahada oynamamışlar. Birkaçı bunu yaşayabilmiş. Anlatmak istediğim bu.

Yorum

• Süper maçtı yaa.Başım ağrıyor,boğazım acıyor.İki gün üst üste olmuyor bu iş baba

Bu arada ne diyorduk.

Maç Kadırga'da izlenir.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yanlış anlaşıldım. Ben baskı yapıyoruz değil onlar kendilerini baskı altına sokmak istiyorlar demek istedim. Bundan önce hiç dolu sahada oynamamışlar. Birkaçı bunu yaşayabilmiş. Anlatmak istediğim bu.
                  tamam şimdi oldu çünkü gerçekten seyirci çok çok pozitif bir etki yapıyor basketbol takımımıza

İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süper maçtı yaa.Başım ağrıyor,boğazım acıyor.İki gün üst üste olmuyor bu iş baba

Bu arada ne diyorduk.

Maç Kadırga'da izlenir.

iş aş ayrıca
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Diğer takımlardan avantajımız şu olabilir: Rakiplerimizde bildiğim kadarıyla 1-2 adam ön plana çıkıyor. Bizim ne yapacağımız belli değil. Herkes oyuna katkı yapıyor.

Yorum

Diğer takımlardan avantajımız şu olabilir: Rakiplerimizde bildiğim kadarıyla 1-2 adam ön plana çıkıyor. Bizim ne yapacağımız belli değil. Herkes oyuna katkı yapıyor.
                      Aferim delikanlı,tesbitin güzel,
                      Misal İTÜ takımı tek kutluay'a oynuyor ama bizdeki herkes kutluay

İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katılıyorum,bu konuyu bir konuşmamızda Alaeddin hocada belirtmişti,oyuncularımız böyle taraftar önünde maç oynamaya alışık olmadıklarından kendilerini biraz baskı altında hissediyorlar demişti ama bunlarada alışacaklar ki alışmayada başladılar zaten,maçtan sonra salonun içinde ve dışında taraftarla içiçe olmalarıda bunun bir göstergesi,artık bu çocuklar bizden gibi oldular

Maç başlıklarında en çok eleştirilen ama benim en çok beğendiğim oyuncuların başşında gelen Recaiye özel bir tşk göndermeden yapamıyacağım,bugün bu maçı koparmamızdaki en büyük etken Recaiydi,savunmada ve pota altındaki insanüstü mücadelesiyle müthiş bir oyun çıkardı,tebrikler.

Bu arada Umut Tınaya çok üzüldüm,inşallah önemli bir şeyi yoktur da tekrar geminin dümenine geçer,geçmiş olsun umut.
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Maç sonu görüntüleri - Kolbastılar - Birkan'dan 3'lü. Hoparlörünüzün sesini biraz kısın

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç sonu görüntüleri - Kolbastılar - Birkan'dan 3'lü. Hoparlörünüzün sesini biraz kısın

bizden sonra yıkmıssınız gerçekten salonu ah bende Trabzonda olsam
                          Hastikoz

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aferim delikanlı,tesbitin güzel,
                            Misal İTÜ takımı tek kutluay'a oynuyor ama bizdeki herkes kutluay

Katılıyorum,bu konuyu bir konuşmamızda Alaeddin hocada belirtmişti,oyuncularımız böyle taraftar önünde maç oynamaya alışık olmadıklarından kendilerini biraz baskı altında hissediyorlar demişti ama bunlarada alışacaklar ki alışmayada başladılar zaten,maçtan sonra salonun içinde ve dışında taraftarla içiçe olmalarıda bunun bir göstergesi,artık bu çocuklar bizden gibi oldular

Maç başlıklarında en çok eleştirilen ama benim en çok beğendiğim oyuncuların başşında gelen Recaiye özel bir tşk göndermeden yapamıyacağım,bugün bu maçı koparmamızdaki en büyük etken Recaiydi,savunmada ve pota altındaki insanüstü mücadelesiyle müthiş bir oyun çıkardı,tebrikler.

Bu arada Umut Tınaya çok üzüldüm,inşallah önemli bir şeyi yoktur da tekrar geminin dümenine geçer,geçmiş olsun umut.
                            Ben Recai'yi burada ki Eyüp maçında ve TED maçında beğenmemiştim. İki maçla karar verilmez ama benim gözüme girememişti. Ama son haftalarda bayağı iyi oynadı ve bizi kurtaranlardan biri oldu. Yanlış değerlendirme yapmışım onun hakkında. Bu arada maçlar ne zaman başlayacak?
                            En son Kılıç tarafından düzenlendi; 18.04.2009, 21:26.

Yorum

• ahahahahahahah Sacit'e en sonda bayıldım

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ahahahahahahah Sacit'e en sonda bayıldım
                                Onun yüzünden video çekimini bitirmek zorunda kaldım
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X