Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TB2L l Trabzonspor 71 - 70 Beykoz l 18 Nisan 2009 l 2.Tur 3. Maç Final Four'dayız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anca battı dükkan desene

Yorum

• beykozlular tam önümüzde neler çekti neler.helallik isteme fikri iyi olmuş yoksa o garibanların çektiklerini nasıl unuturduk
      kulağımın ağrısı geçsin diye slow müzik dinliyorum.belki iyi gelir.başka tavsiyesi olan varsa söylesin.ses telleri içinse güzel bir çay iyi gider.
      maçta bi ara 9 sayı fark yedik o an etraftakiler biraz kötü hale geldik ama umudumuzu hiç yitirmedik.sonunda kazandık.
      ya o beykozun koçu maç boyu gıcıklık yaptı.sanki adam sahaya girip oynayacak hep sahanın içindeydi.hakemler de müsaade etti.ama maçtan sonra iyi biri olduğu anlaşılmış.benim de ona karşı gıcıklığım gitti şimdi.
      ayrıca resimler için emeği geçenlere teşekkürler.bikaç resimde kafamın yarısı çıkmış o da bişe
      Trabzonda basketbol seyircisi kültürü oluşmaya başladı.bu sevindirici.ayrıca bu maç hayatımda izlediğim en heyecanlı ve en güzel basketbol maçıydı.maç sonu kolbastı ve taraftarın sevinci, coşkusu unutulmaz...

Yorum

• Yaa maçtan sonra sahaya atlayıp ortada kolbastı oynamaya çalışan biri vardı ? Ne gerek var allah aşkına. Onu çok garipsedim... Tamam şahane bi galibiyet aldık coşmak lazım ama sporcular oynasın eglensin tribünlerle beraber,sende trübünden eşlik et... İllaha biri girecek yani oyun alanına...!
        TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• listeye girmeye aday isimler bu başlığa alalım sizi

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anca battı dükkan desene
            sıra bende ,bu hafta sıra sendeydi hakkını kullandın
            bu arada ben ciddiyim ha
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kadırga tv ye teşekkürlerimizi iletelim iyi bir yayın olmasa da izlememizi sağladıkları için
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sıra bende ,bu hafta sıra sendeydi hakkını kullandın
                bu arada ben ciddiyim ha
                sen 2 kez üst üste kulllanmıştın Konya + antep
                hemde ben hangi hakkımı kulandımsadece izin aldım başka işlerimde vardı:d
                şaka bi yana sen yeter ki git ben dururum

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen 2 kez üst üste kulllanmıştın Konya + antep
                  hemde ben hangi hakkımı kulandımsadece izin aldım başka işlerimde vardı:d
                  şaka bi yana sen yeter ki git ben dururum
                  yokla gelemeyeceğim,sen git tamm

şaka yapmıştım zaten ççç
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• helal olsun ne maç olmuş öyle, final serisinde Trabzonsporumuza başarılar, zamanında fenerli arkadaşlarla basketbol muhabbeti yaparken sen ne konuşuyosun sizin basketbol takımınız mı var diye takıldığında bende espri yaparak var ama Türkiye değil nba de demiştim hangi takımmış o diye sorduğunda Laz Angeles Lagers diye takılmıştım, Allah ın izniyle artık espri yapmayacağım...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• arkadaşlar acaba kadırga tv diğer maçları verecekmi
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Maçın hakemleri için de bir şey söyleyeyim.

BERBATSINIZ

Tamam anladık federasyon size dedi ki gidin Trabzonspor'u biçin. Bunu yaptınız. Lakin o kadar aleni faulleri vermediniz ki bu maça PROGRAMLANIP geldiğinizi 3 yaşındaki çocuklar bile anladı. Basketbolun içine ediyorsunuz, insanları salondan soğutuyorsunuz kendi ekmeğinize mani oluyorsunuz haberiniz yok.
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• gencler galibiyeti selcuk aydin abd kazanmasi
                          basketbolda finalfour bu hafta süper oldu
                          gel keyfim gel
                          [T][S]

Yorum

• maç sonunda iş aş diye bağırmadık ayıp oldu
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maç sonunda iş aş diye bağırmadık ayıp oldu
                              eyvah!
                              la onu nasıl unuttuk ya oldu mu şimdi

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar acaba kadırga tv diğer maçları verecekmi

bu imkansız gibi birşey ama belki trtnin maçları verme durumu olabilir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X