Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EBBL l İzmir Bornova Bel. 63 - 48 Trabzonspor l 5 Nisan 2008 l Play Off 1.Maç

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Son 4 Gün
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son 4 Gün
      Eğerki bornova maçında o salonu dolduramazsanız sizi trabzona sokmuyacaz haberin olsun
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Maç Saatlerimiz Belli Oldu

Maç saatleri açıklandı
        Basketbol takımımızın Bornova Bilediyesi ile oynayacağı müsabakaların başlama saatleri belli oldu.

Buna göre takımımız ilk maçını 5 Nisan 2008 Cumartesi saat 13.00'de deplasmanda, rövanşı ise 9 Nisan Çarşamba günü saat 13.00'de 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak. Bu müsabakalar sonunda eşitlik bozulmazsa yine deplasmanda bir müsabaka daha yapılacak.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Abi 72 klio olaraktan ben büyük kısmını doldururum
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

saat çok erkenmiş yahu..
            Hadi eyvallah..

Yorum

Cumartesi okul var mı Egemen senin?
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

haydi izmir doldurun orayı takımımıza sizin desteğiniz çok büyük moral getirecektir

Yorum

okul falan yokta.. haftasonu 1 haftadır alamadıgım uykuyu güzelce alırım diyordum.. neyse organizasyon varsa bende varım
                  Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    okul falan yokta.. haftasonu 1 haftadır alamadıgım uykuyu güzelce alırım diyordum.. neyse organizasyon varsa bende varım
                    çççİnşallah kimse yan çizmez
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Maç izmirde nerde? bilen varmı arkadaşlar? gitmek istiyorum
                      Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç izmirde nerde? bilen varmı arkadaşlar? gitmek istiyorum
                        Maç Işıkkentte de ayrıntılı adresi bulmaya çalışıyorum

İzmir deki organizasyona gelmiyormusunuz?
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

:meşale1: :tsmeşale:

Haydi Kaplanlarım, Hedef 2. Lig
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç Işıkkentte de ayrıntılı adresi bulmaya çalışıyorum

İzmir deki organizasyona gelmiyormusunuz?
                            Arkadaşlar bana gelen anlık ve kesin istihbarati bilgilere göre maç Pınarbaşında Tuborg fabrikasının içindeki salondaymış,bilginize.
                            İzmirde bulamadığınız adres filan olursa söyleyin size Trabzondan yardımcı olalım
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

ışıkkentte demekki tuborg fabrikası dedim ya ömer garajın oralarda.. hatta geçince olabilir.. ayakkabıcılar sitesine gitmeden sanırım.. yada gittikten sonra. öyle işte
                              Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bana gelen anlık ve kesin istihbarati bilgilere göre maç Pınarbaşında Tuborg fabrikasının içindeki salondaymış,bilginize.
                                İzmirde bulamadığınız adres filan olursa söyleyin size Trabzondan yardımcı olalım
                                İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ışıkkentte demekki tuborg fabrikası dedim ya ömer garajın oralarda.. hatta geçince olabilir.. ayakkabıcılar sitesine gitmeden sanırım.. yada gittikten sonra. öyle işte
                                Pınarbaşı-Işıkkent aynı yermi ? bir yanlışlık yapmayın arkadaşlar
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X