Size bir tüyo vereyim,maçtan sonra görüştüğüm bir kişi (isim vermiyeyim) karşıyaka klübünün bir yetkilisiyle görüştü taraftar desteği için,sanırım karşıyakalılar Trabzonsporumuzu destekleyecekler yan çizip bornova tarafına geçmezlerse
Gerçi bornovanın koaç'ı eski karşıyakalıymış ama bakalım görecez
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
konuyu ilk okuyunca tamam dedim giderim ama sonradan aklıma açık öğretim sınavları geldi.onlarda 4-5 nisanda. aydına sınava gitmem gerekiyor. inşallah bidaha ki maça.
Yine bi ihtimal maçın saatine bakalım kaçta olacak.
Listedeki arkadaşlarımı tenzih ederek şöyle bişey söylemek istiyorum.. Süper Lig'de İzmir'in takımı kalmadı diye üzülüyorsunuz Trabzonspor buraya gelemiyor diye.. İşte İzmir'deki kardeşlerimize fırsat bunun branşı yok oraya gelen yine Trabzonspor.. Haydeyin maça ula
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
bornovayı eleyip, son 6 takım arasına kalmalıyız.
son 6 takım arasına kalıp bütün rakiplerle tek maç üzerinden yapacağımız lig usulü maçlar sonucunda ilk 4 e kalacak takımlardan biri olmak için mücadele edeceğiz. sonrası 2. Lig.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum