TBL 25.Hafta | Trabzonspor 93 - 82 TED Koleji | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sefer A.
    • 27.05.2008
    • 24773
    • 61
    • Fransa

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi
    Erok'un cok sinir bozucu bir havasi var yeni gelen kisa yabancinin şutu oldugundan savunma yapan takimlar diger oyunculara yardim goturemiyor.Mo Watson varken kafasi kesik tavuk gibiydi zaten şutu falan da yoktu herkes riske ediyordu onun şutunu.Fiksture baktigimda bence artik bizim mac haric sadece Konya deplasmaninda kaybetme ihtimalleri var kalan hepsini kazanirlar bu durumda biz Ankaragucu macini almak durumundayiz ama o da hakkaten cok zor asiri eksigiz biri cikacak 30+ skor yapacak anca oyle maci alma durumuna geliriz
    Konya tertemiz verir onlara maçı
    Bu serokspor duruma göre Bordo'ya ve Ankara koleje karşı daha çok zorlanabilir depte... iç sahadaki İlab maçları da kolay olmayabilir
    Lobileri olmasa bu saydıklarımın hiçbirini yenemezlerdi, transfer kadro falan hikâye...

Bu arada bu şampiyonluğu kaybedersek sahada değil masa başında kaybederiz, lobimiz serok lobisini alt etmeyecekse olmaz olsun sie gitsin öyle lobi mobi...
    Şimdi biz kayıpsız ya da ona yakın gidip serok maç kaybettiğinde kimse bana yok efendim "lobi dedin serok dedin götsu dedin bak biz 1.bitirdik" demesin, olması gereken o anasını satayim şimdiden uyarıyorum yandaş yalAKaları
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• TurnaSuyu
      • 15.07.2009
      • 608
      • Muhasebe
      • Trabzon

Bugün hoca ile karşılaştım bir yerde takımı ve tabiki Ankara maçını sordum bugünkü sonuçtan sonra ne yapıp edip maçı alacağız dedi. Ayrıca Erok ile ilgili burada biz ne dusunuyorsak hoca da aynılarını söylüyor. Nasıl kollandigi vs vs
      En son TurnaSuyu tarafından düzenlendi; 18.02.2025, 02:02.

Yorum

• Sefer A.
        • 27.05.2008
        • 24773
        • 61
        • Fransa

İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi
        Bugün hoca ile karşılaştım bir yerde takımı ve tabiki Ankara maçını sordum bugünkü sonuçtan sonra ne yapıp edip maçı alacağız dedi. Ayrıca Erok ile ilgili burada biz ne dusunuyorsak hoca da aynılarını söylüyor. Nasıl kollandigi vs vs
        O zaman Faruk Besok adamdir diyebilir miyiz ? diyebiliriz
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• TurnaSuyu
          • 15.07.2009
          • 608
          • Muhasebe
          • Trabzon

Hocanın eksikleri vs olabilir ama bana bu işi başaracağı samimiyetini verdi

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
            Yönetim Kurulu
            • 20.08.2009
            • 26211
            • Danışman
            • Kuzey Amerika

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
            Maçı alsa alsa Gordon alır... Gökhan kim ne kadar oynadı dikkatimi çekmedi eksik sayılmaz o bence... Creek'in olmaması sıkıntı... Ulusoy ve Öğüt 3lük kaçırma yarışına girmezse bir şeyler olabilir... rakipteki Elleby tehlikeli ona nefes aldırmayacak biri var mı bizde bilmiyorum...
            Ama Agücü neredeyse hedeften kopmuş, içerde dışarda yenilip duran bir takım şu sıralar, bir zahmet son topa kadar köpek gibi oynamasınlar, serokspor maçını sezon başı oynadılar ve 3. Ve 4.çeyrekte iç saha avantajını kullanacaklarına tertemiz yenilmişler, ki o zamanlar ödeme mödeme cart curt sorunları yoktu anladığım kadarıyla...
            Ama gider bunlara yeniliriz biz
            Öğüt 50%'nin üstünde 2'den fazla isabetle atıyor, şu anda ligin en iyi atan oyuncusu konumunda. Sezon boyunca bir Konya kupa maçı bir de buradaki CO maçında atamadı. İsmail Cem şutör değil ama son TED maçında üstü üste kaçırdığımız şutlardan sonra sağ dipten attığı şutla maçı aldık.

*

Erok bizimle oynadıktan sonraki hafta Ankaragücü'yle karşılaşacak.

Kalan maçları tekrar paylaşayım:

TRABZONSPOR EROKSPOR
            25. Hafta A.Gücü (D)
            26. Hafta Anka (D) Kapaklı
            27. Hafta Erok TS (D)
            28. Hafta Çayırova (D) A. Gücü
            29. Hafta Orman Konya (D)
            30. Hafta G.Antep (D) Final
            31. Hafta CO Bordo (D)
            32. Hafta Balıkesir (D) iLab
            33. Hafta Fb TED(D)
            34. Hafta Bodrum (D) Anka

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi
            Erok'un cok sinir bozucu bir havasi var yeni gelen kisa yabancinin şutu oldugundan savunma yapan takimlar diger oyunculara yardim goturemiyor.Mo Watson varken kafasi kesik tavuk gibiydi zaten şutu falan da yoktu herkes riske ediyordu onun şutunu.Fiksture baktigimda bence artik bizim mac haric sadece Konya deplasmaninda kaybetme ihtimalleri var kalan hepsini kazanirlar bu durumda biz Ankaragucu macini almak durumundayiz ama o da hakkaten cok zor asiri eksigiz biri cikacak 30+ skor yapacak anca oyle maci alma durumuna geliriz
            Berkay Sinirlioğlu & Roberson oynadıklarında, bu defa Berkay'ın şutu zayıf. Savunmada Roberson'a odaklanıp Berkay'ı riske edebilirsiniz.

Mustafa Baki dönmüş. O da hücumda oyunu açıyor fakat savunmada ağır kalıyor. Bodrum hiç onun üstüne oynamadı. Diğer uzunları da öyle... Sadece el üstü şuta gittiler.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.02.2025, 07:39.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• exelans_25
              • 22.05.2010
              • 8684
              • öğrenci
              • Bursa

Hadi bakalim insallah hocanin dedigi gibi olur yeneriz Ankaragucunu ha olmazsa da hersey bitmis degil ic sahada bunlari yenip liderligi aliriz
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...