Gokhan Yazicioglu nu oyuna bile almadi mesela cok ilginc
TBL 25.Hafta | Trabzonspor 93 - 82 TED Koleji | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Bench sayılarında rakiplerimizin önündeydik. İlk devrede yaklaşık 22,5 sayı alıyorduk yedeklerden. Kupadan sonraki beş maçta bu katkı 16,6'ya düştü.TRABZONSPOR RAKİP FAST-BREAK SAYISI 14,7 10,3 BENCH SKORU 21,4 21,6 TOP KAYBI SONRASI SAYI 9,7 6,0 BOYALI ALAN SAYISI 33,2 31,2 İKİNCİ ŞANS SAYISI 9,3 6,1 Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
maçkolikte fikstüre baktım
bizim kalan maç altı
erokspor kalan maç 10
oynadığımız eşit
erokspor bizden neden dört maç daha fazla yapacak ???
artı eroksporun bugünkü maç hariç kalan maçları çok kolay
MKE Ankaragücü
13-7
Trabzonspor
22.02.2025
İstanbul Anka Spor Kulübü
v
Trabzonspor
28.02.2025
Trabzonspor
v
Esenler Erokspor
7.03.2025
Çayırova Belediyesi
v
Trabzonspor
14.03.2025
Trabzonspor
v
OGM Ormanspor
21.03.2025
Gaziantep Basketbol
v
TrabzonsporEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 18:02.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
Orada hata var, kalan maçları şurada yazmıştım:maçkolikte fikstüre baktım
bizim kalan maç altı
erokspor kalan maç 10
oynadığımız eşit
erokspor bizden neden dört maç daha fazla yapacak ???
artı eroksporun bugünkü maç hariç kalan maçları çok kolay
MKE Ankaragücü
13-7
Trabzonspor
22.02.2025
İstanbul Anka Spor Kulübü
v
Trabzonspor
28.02.2025
Trabzonspor
v
Esenler Erokspor
7.03.2025
Çayırova Belediyesi
v
Trabzonspor
14.03.2025
Trabzonspor
v
OGM Ormanspor
21.03.2025
Gaziantep Basketbol
v
Trabzonspor
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Bodrum bekledigimizden daha kötü Erok kazanacak oyun oynuyorOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Bodrum kepaze bir oyun oynuyor umutlar baska maca kaldiOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Aynen kepazelik 4 kisinin ortasina top düştü ribaundu alamadi herifler hucumda zaten Allaha emanet igrenc bir mac olduOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Velev ki Ankaragucu'ne yenildik ipler yine bizim elimizde bunlari ic sahada o sahaya gömmeliyizOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
O durumda eşitliyoruz ama ikili averajda geçiyoruz sanırım
Ama ondan sonra hatâ yapma şansımız pek yok, ayrıca aradan İlab da sıyrılabilir
Bodrum modrum alayı satılmış, bizi iddiasız da olsalar son maç yenmek için çırpınırlar görün bakın... herifler içerde neredeyse yenilmiyordu bula bula şimdi yenildilerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Antep, Balıkesir ve Bodrum deplasmanlarında iki maç bırakacaklarını düşünmüştüm. Antep'e yenildiler. Balıkesir'i hakemle tek sayıyla yenebildiler. Bodrum'un oyunu büyük hayal kırıklığı. Murat Kozan'ın dönmesine rağmen bu kadar silik ve sinik bir oyun görmedim. Warren'ın son topta ikili sıkıştırma gelince topu elinden çıkarmaması, baskı yokken topu ayağına vurdurması... Çok kötü oynadılar.
Ankaragücü maçının önemi arttı. Bizim maçı hedef maç olarak göreceklerdir. Onlarda içeride bazı huzursuzluklar yaşanıyor, ayrılmak isteyen oyuncular var. Bakalım parkeye nasıl yansıyacak? Çünkü gerçekten eksiğiz. Tek yabancılı, Gökhan'dan yoksun oynayacağız. Nusret'in ekstra bir şeyler yapması lazım. Alican'ın savunma enerjisi, Utku'nun temposu, Ogün'ün şutu... Her top önemli.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 22:56.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Maçı alsa alsa Gordon alır... Gökhan kim ne kadar oynadı dikkatimi çekmedi eksik sayılmaz o bence... Creek'in olmaması sıkıntı... Ulusoy ve Öğüt 3lük kaçırma yarışına girmezse bir şeyler olabilir... rakipteki Elleby tehlikeli ona nefes aldırmayacak biri var mı bizde bilmiyorum...Antep, Balıkesir ve Bodrum deplasmanlarında iki maç bırakacaklarını düşünmüştüm. Antep'e yenildiler. Balıkesir'i hakemle tek sayıyla yenebildiler. Bodrum'un oyunu büyük hayal kırıklığı. Murat Kozan'ın dönmesine rağmen bu kadar silik ve sinik bir oyun görmedim. Warren'ın son topta ikili sıkıştırma gelince topu elinden çıkarmaması, baskı yokken topu ayağına vurdurması... Çok kötü oynadılar.
Ankaragücü maçının önemi arttı. Bizim maçı hedef maç olarak göreceklerdir. Onlarda içeride bazı huzursuzluklar yaşanıyor, ayrılmak isteyen oyuncular var. Bakalım parkeye nasıl yansıyacak? Çünkü gerçekten eksiğiz. Tek yabancılı, Gökhan'dan yoksun oynayacağız. Nusret'in ekstra bir şeyler yapması lazım. Alican'ın savunma enerjisi, Utku'nun temposu, Ogün'ün şutu... Her top önemli.
Ama Agücü neredeyse hedeften kopmuş, içerde dışarda yenilip duran bir takım şu sıralar, bir zahmet son topa kadar köpek gibi oynamasınlar, serokspor maçını sezon başı oynadılar ve 3. Ve 4.çeyrekte iç saha avantajını kullanacaklarına tertemiz yenilmişler, ki o zamanlar ödeme mödeme cart curt sorunları yoktu anladığım kadarıyla...
Ama gider bunlara yeniliriz bizTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Erok'un cok sinir bozucu bir havasi var yeni gelen kisa yabancinin şutu oldugundan savunma yapan takimlar diger oyunculara yardim goturemiyor.Mo Watson varken kafasi kesik tavuk gibiydi zaten şutu falan da yoktu herkes riske ediyordu onun şutunu.Fiksture baktigimda bence artik bizim mac haric sadece Konya deplasmaninda kaybetme ihtimalleri var kalan hepsini kazanirlar bu durumda biz Ankaragucu macini almak durumundayiz ama o da hakkaten cok zor asiri eksigiz biri cikacak 30+ skor yapacak anca oyle maci alma durumuna gelirizOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum