2.ceyrekde ki geri donus iyiydi, ilk ceyrekde cok kotu basladik ve maci bana gore orda kaybettik.takimi genel anlamda begenmedim acikcasi harem daha tecrubeli guclu takim tamamda, bizde bir tek gordonun eline bakiyoruz gibi geldi,onun ekstra performansina yazik oldu mac boyu o kadar top kullandirirsan adama macin sonunda sacmalamasi normal ..bundan sonraki maclar umarım toparlanir takım ligde her turlu kalinir da ust lig icin yeterlimi bu kadro buyuk soru isareti,ilk sene icin beklentiyi yuksek tutmamak lazim..
TBL 2.Hafta | Trabzonspor 80 - 85 Harem Spor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Harem güçlü ve tecrübeli değil. Yapmayın. Geçen hafta Kapaklı için brnzer yorumlar yapıldı, bu hafta otuz yiyorlardı.2.ceyrekde ki geri donus iyiydi, ilk ceyrekde cok kotu basladik ve maci bana gore orda kaybettik.takimi genel anlamda begenmedim acikcasi harem daha tecrubeli guclu takim tamamda, bizde bir tek gordonun eline bakiyoruz gibi geldi,onun ekstra performansina yazik oldu mac boyu o kadar top kullandirirsan adama macin sonunda sacmalamasi normal ..bundan sonraki maclar umarım toparlanir takım ligde her turlu kalinir da ust lig icin yeterlimi bu kadro buyuk soru isareti,ilk sene icin beklentiyi yuksek tutmamak lazim..
Gen sezon TB2L oyuncusu Atakan'la yendiler bizi. Cihat'la Kerem geçen sezon takımlarında yedekti. Koçları Serhat'ın bile ilk head coachluk deneyimi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.09.2024, 11:50.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Basketbolu trabzonspor kapatildiktan sonra yeterince takip etmesem de 1 2 sene once ust ligde degilmiydi bu harem yanlismi hatirliyorum kadrosu da kagit ustunde bizden daha iyi gozukuyor.kapakliya karsi fibanin sacma cezasi olmasa galip gelebilirdik harem ile kapakliyi kiyaslamak yanlis.yeni kurulmus alel acele toplanmis bir takimiz bulundugumuz ligde de kalite olarak bir cok takimin gerisindeyiz yanlismi biliyorum.tekrar soyluyorum takviye olmazsa bir ust lige cikabilecegimizi sanmiyorum beklentiyi yuksek tutmamak lazim bu sene ozelinde, iki macida izledim gecen hafta yabancilar olmamasina ragmen daha organize bir takim vardi sahada bu hafta tek bir adamin eline (gordon) bakti resmen takim bu sekilde oynayan bir takimin ligde basarili olmasi cok zor..bizden zayif ekiplerde olabilir ancak henuz takim olamamisiz lig de bizden guclu takim sayisi daha fazla bu sene ligde tutunacagimizi ancak bir ust lige cikamayacagimizi dusunuyorum insallah yanilan ben olurum..Harem güçlü ve tecrübeli değil. Yapmayın. Geçen hafta Kapaklı için brnzer yorumlar yapıldı, bu hafta otuz yiyorlardı.
Gen sezon TB2L oyuncusu Atakan'la yendiler bizi. Cihat'la Kerem geçen sezon takımlarında yedekti. Koçları Serhat'ın bile ilk head coachluk deneyimi.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.09.2024, 12:46.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Yok hocam, Harem geçen yıl TBL'ye çıktı, karıştırıyorsun. Bir Ömer bir de Tuna Han var tecrübeli. Dediğim gibi, zayof takım. Çok iyi mücadele ettiler, buna saugı duyuyorum.Basketbolu trabzonspor kapatildiktan sonra yeterince takip etmesem de 1 2 sene once ust ligde degilmiydi bu harem yanlismi hatirliyorum kadrosu da kagit ustunde bizden daha iyi gozukuyor.kapakliya karsi fibanin sacma cezasi olmasa galip gelebilirdik harem ile kapakliyi kiyaslamak yanlis.yeni kurulmus alel acele toplanmis bir takimiz bulundugumuz ligde de kalite olarak bir cok takimin gerisindeyiz yanlismi biliyorum.tekrar soyluyorum takviye olmazsa bir ust lige cikabilecegimizi sanmiyorum beklentiyi yuksek tutmamak lazim bu sene ozelinde, iki macida izledim gecen hafta yabancilar olmamasina ragmen daha organize bir takim vardi sahada bu hafta tek bir adamin eline (gordon) bakti resmen takim bu sekilde oynayan bir takimin ligde basarili olmasi cok zor..bizden zayif ekiplerde olabilir ancak henuz takim olamamisiz lig de bizden guclu takim sayisi daha fazla bu sene ligde tutunacagimizi ancak bir ust lige cikamayacagimizi dusunuyorum insallah yanilan ben olurum..
Biz hazır değiliz kesinlikle.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Merkezefendi ile karistirmisim haremi dogru diyorsun.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum