kulübün bir şekilde taraftar çekmesi gerekiyor salona. yabancı oyuncularımıza da kavuşursak ilk galibiyetimizi alalım
TBL 2.Hafta | Trabzonspor 80 - 85 Harem Spor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
rakip yine favori gözüküyor. sinerji bir türlü oluşmadı. maçta güvenlik görevlileri taraftardan fazla olursa şaşırmam. bu gidişle geldiğimiz gibi düşeriz. bizim şehir olarak maddi gücümüz belli tekrar alt lige gidersek şube kapanmaya yüz tutar. -
yabancı oyuncularımızın lisans sorunu çözüldü.
genel menajer cömert küce’nin açıklaması: https://x.com/cmrtkuce/status/1836865852500758621?s=46Ne Mutlu TÜRKÜM DiyeneYorum
-
Hayırlı olsun.
Bu tarz bilgilendirme açıklamaları kulübün resmî kanallarından, doğru bir Türkçe'yle yapılmalı.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 11:10.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
sosyal medya ekibi çok kötü zaten, basket tarafında hiç yoklar zaten.
ayrıca ts kurumsal diye neden açıldığı belli olmayan bir hesap var bu açıklamayı oradan yapıp daha çok kitleye ulaşılabilirlerdi.Ne Mutlu TÜRKÜM DiyeneYorum
-
-
Jordan'ın lisansı çıkmış.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Maç biletleri satışa çıktı, pdf bilet uygulaması olacakmış.
Bilet ücreti: 20TL
Ne Mutlu TÜRKÜM DiyeneYorum
-
Belediye maç için saat 15:00'te, eski baro binasının önünden otobüs kaldıracakmış.
İsmail Cem Ulusoy'u almışız. Güzel hamle.Gordon - Utku
Can Uğur - Alican - Oğuzhan
Mert - Ogün
Jordan - Rijad - İbrahim
Doğan - Gökhan
Mevcut kadronun, geç kurulmasına rağmen play-off için yeterli olacağını düşünüyorum. Maç oynadıkça artımızı eksimizi göreceğiz.
Fakat fırsat olursa;
* Bir savunmacı gard (İsmail Cem Ulusoy gibi)
* Bir skorer forvet (Okben gibi)
* Bir fizikli uzun (Ramazan Tekin, Doğukan Sönmez gibi) düşünülebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
İsmail Cem Ulusoy telekom da hatta Aliağa petkim de oynarken de ilk 5 başlıyordu şaşırdım almamıza .. çok net sütü olmasada 2 ci lig için çok net bir delici oyuncu okben de gelirse bence süper lige yukseliriz hayırlı olsunYorum
-
Son dönemde epey sorumlukuk almış ve oyununu geliştirmişti İsmail Cem. Savunması bizim için artı olacaktır. BSL'deki yeni yabancı sayısı kuralından dolayı, çok oyuncu kontrat bulamadı, TBL'ye kaydı.
Bu transferin diğer boyutu, Ankaragücü'nün Baygül hamlesine verdiğimiz mesajdır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Muhammet baygul benim çok beğendiğim bir oyuncu değil bazen aşırı saçmalayan bir oyuncu İsmail Cem Ulusoy topun kıymetini daha çok biliyor çok net bir dripling yeteneği var bence tek eksi olarak şunu söyleyebilirim hızlı oyunu sevmiyor fastbreak oyunundan çok oyunu kontrol etmeyi seviyor okben Ulubay a gelince net bir sutor hele ikinci lig için çok üst düzey bir skorer şu an egehan arna vs ondan çok daha yetenekli umarım alabiliriz efes yıllarında büyük skorer lanse ediliyordu o patlamayı yapamadı.. ramazan tekin i konyada izlemiştim ribaund vs iyide çok kötü bitirici doğan senli veteran zaten savunma olarak zayıf ty Gordon u pek tanimiyorumSon dönemde epey sorumlukuk almış ve oyununu geliştirmişti İsmail Cem. Savunması bizim için artı olacaktır. BSL'deki yeni yabancı sayısı kuralından dolayı, çok oyuncu kontrat bulamadı, TBL'ye kaydı.
Bu transferin diğer boyutu, Ankaragücü'nün Baygül hamlesine verdiğimiz mesajdır.Yorum
-
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.09.2024, 14:17.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum