Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol kulübe 11 milyon tl borcu olan bir takım ve bu durumda ligde olacak mıyız? Mevcut yönetim devam edecek mi? Destek çıkan olacak mı...Bakalım sonumuz ne olacak..

Yorum

• Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek irademiz olsaydı fena gelir elde etmezdik.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Abiş Hopikoğlu inat etti kulübü bırakmıyor. Mevcut Trabzonspor yönetimi de anladığım kadarıyla basketbol takımı konusunda çok hevesli değil. Kapanırsa kapansın modundalar.

Yorum

• Basketbol kulübüyle yaşanan sorun hakkında Hacısalihoğlu'ndan başka hiç kimse konuşmuyor. Bütün ipler Hacısalihoğlu'nun eline verilmiş anlaşılan, ne Ağaoğlu ne de diğer yöneticiler çıkıp tek bir kelam bile etmiyor. Burdan büyük ihtimalle uzlaşma çıkmaz. Hacısalihoğlu ve yönetim bağları tamamen koparmak için gözünü karartmış. Hiç kimse kulüp kapatılsın, takım Trabzonspor'un bünyesine dahil edilsin demiyor ya da diyemiyor.

Basketbol kulübünün Trabzonspor ile hiç bir ilgisi olmadığını belirten Hacısalihoğlu, buna rağmen bordo mavili kulüpten basketbol kulübüne 11 Milyon TL aktarıldığını hatırlattı. Basketbol kulübünün iyi yönetilmediğini söyleyen Hacısalihoğlu “Trabzonspor basketbol takımının İstanbul’da bir üniversite ile görüşmesi bizim ilgimiz ve bilgimiz dışında olan bir şey. Zaten bizim kulübümüzle bir ilgilisi yok. Sadece isim hakkı verilmiş. O kulübün adı bordo mavi basketbol takımı da olabilirdi. Borç içinde olan bir kulübün bir başka kulübe borç vermesi mantık olarak da mümkün değil. Basketbol takımı iyi yönetilmemiş. Ofspor Trabzonspor’un takımı değil mi, diğerleri değil mi o da öyle. Bugünkü ekonomik şartlarda Trabzonspor’un dışarıdaki bir kulübe yardım etmesi mümkün değil. Trabzonspor şuanda can derdinde. Ama isterdik ki, basketbol takımı iyi yönetilsin, başarılı olsun biz de bundan gurur duyalım. Ama o diyalog yakalanamamış. İstanbul takımları Avrupa’da şampiyon oluyor. Onların ekonomileriyle yarışmak zor.” dedi.

Yorum

• Basket takımına sahip çıkmayacaksınız anlaşıldı ama en azından her mikrofon uzatıldığında basket takımıyla ilgili kötüleyici cümleler kurmasanız olmaz.

Basket takımı bünyeye katılmalı diyordum ama bu adamlar fazla külfet deyip hemen kapatmaya kalkarlar.

Yorum

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basket takımına sahip çıkmayacaksınız anlaşıldı ama en azından her mikrofon uzatıldığında basket takımıyla ilgili kötüleyici cümleler kurmasanız olmaz.

Basket takımı bünyeye katılmalı diyordum ama bu adamlar fazla külfet deyip hemen kapatmaya kalkarlar.
              Geldiklerinden beri tek söyledikleri şey 11 milyon lirayı geri verin oldu.

Bu kafadan herhangi bir uzlaşma çıkmaz.

Benim anlamadığım şey aday olduklarında başka yönetime geldiklerinde başka konuşuyorlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basketbol kulübüyle yaşanan sorun hakkında Hacısalihoğlu'ndan başka hiç kimse konuşmuyor. Bütün ipler Hacısalihoğlu'nun eline verilmiş anlaşılan, ne Ağaoğlu ne de diğer yöneticiler çıkıp tek bir kelam bile etmiyor. Burdan büyük ihtimalle uzlaşma çıkmaz. Hacısalihoğlu ve yönetim bağları tamamen koparmak için gözünü karartmış. Hiç kimse kulüp kapatılsın, takım Trabzonspor'un bünyesine dahil edilsin demiyor ya da diyemiyor.
                Bu konuda kamuoyu baskısı oluşturmak lazım...

Yorum

• Kabul edelim ki adamcilik, camia içindeki grupların güç gösterisi olduğu sürece buradan uzlaşı çıkmaz.

Asbaşkan şu konuda haklı: Takımın adı Bordo Mavi olsun. O zaman yasa izin veriyorsa, tek taraflı olarak çekin Trabzonspor ismini. Abis Bey de x spor diye yönetsin. Trabzonspor adıyla bulamadığı sponsoru belki o zaman bulur. Hatta takımı da İstanbul'a taşır. Bahçeşehir'le mi birleşir, başkasıyla mı... O da yorulmaz, Ağaoğlu Yönetimi de...

En çok bize yarar. Takım düştü mü, play-off kaçırdı mı düşünmeyiz. Alırım bir Büyükçekmece kombinesi, ohhh mis!
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.06.2018, 11:37.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hopikoğlu'nun takımı kendi malı gibi görmesi de gerçekten enteresan. Yeni yönetim geldikten sonra oturup konuşulabilirdi. Zaten en başından beri bu sistemin ne denli mantıksız olduğunu çok defa dile getirmiştik. Her şey gerçekten pamuk ipliğine bağlı. Basketbol branşı ilk kez oluşturulduğunda ayrı bir kulüp durumu yoktu. Trabzonspor kulübünün altında faaliyet gösteren bir branştı. Ancak ne olduysa bir sene sonra ayrı bir kulüp kurmaya karar verdi Saner Ayar. Keşke en başından beri böyle bir adım atılmasaymış.

Yorum

• Tsbasket Twitter hesabının son mesajına 156 cevap verilmis, 613 kere retweet edilmis. Euroleague'den davet aldık sandım, değilmiş. Mesajda alt yaş gruplarında Fb'ye kaybetmenin haberi var. Göz yaşartıcı... Gurur verici (!) O ki bu kadar ilgili bir taraftar kitlemiz var... Hiç bu takım kapatılır mı??? Altyapı bu kadar takip ediliyorsa A takım maçları kapalı gişe oynanır!

Şaka şaka... Eee koca camianın kendisi zaten şaka gibi değil mi?

Genel manada, bazı (Bazı derken çoğunluğu kastediyorum) Trabzonsporlular için mevzu Trabzonspor ve başarılarımız değil direkt olarak Fenerbahçe'dir. Nokta.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.06.2018, 07:04.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tsbasket Twitter hesabının son mesajına 156 cevap verilmis, 613 kere retweet edilmis. Euroleague'den davet aldık sandım, değilmiş. Mesajda alt yaş gruplarında Fb'ye kaybetmenin haberi var. Göz yaşartıcı... Gurur verici (!) O ki bu kadar ilgili bir taraftar kitlemiz var... Hiç bu takım kapatılır mı??? Altyapı bu kadar takip ediliyorsa A takım maçları kapalı gişe oynanır!

Genel manada, bazı (Bazı derken çoğunluğu kastediyorum) Trabzonsporlular için mevzu Trabzonspor ve başarılarımız değil direkt olarak Fenerbahçe'dir. Nokta.
                        geri zekalılık bu...kimse kusura bakmasın

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hem de daniskası.

Yaptıkları gerçekten büyük terbiyesizlik.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hem de daniskası.

Yaptıkları gerçekten büyük terbiyesizlik.
                            İşin vahim tarafı, bir önceki mesajdaki cocuklarımızın galibiyet haberinin ilgi görmemesi.

Yorum

• Ekonomik olarak sürdürülebilir bir yapı kurulması imkansız bunun kulübün yönetilişi ile çokta alakası yok.İyi yönetilse dahi yine dışarıdan hormonlu paraya ihtiyaç duyacak bir yapı olacak basketbolda, kabul etmeliyiz ki şehrin başarı olmadığı sürece pek ilgisi yok.

Mevcut şartlar ele alındığında 1.ligde bir basketbol takımı bizim şehrimiz için bir lüks halini alıyor. Kapanması en iyisi olacak gibi.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tsbasket Twitter hesabının son mesajına 156 cevap verilmis, 613 kere retweet edilmis. Euroleague'den davet aldık sandım, değilmiş. Mesajda alt yaş gruplarında Fb'ye kaybetmenin haberi var. Göz yaşartıcı... Gurur verici (!) O ki bu kadar ilgili bir taraftar kitlemiz var... Hiç bu takım kapatılır mı??? Altyapı bu kadar takip ediliyorsa A takım maçları kapalı gişe oynanır!

ligdeki basketbol takımları içinde en cahil taraftar bizde. Bu arkadaşlar Trabzonspor'lu değil, Trabzonfutbolsporlu. Bir an önce bu profilden kurtulmamız gerek.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X