Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kümede kalma hesaplarını şimdiden yapmaya başlayalım bence. Kalan maçlarımızı şöyle bir sıralayalım.

22.04.2018 Demir İnşaat Büyükçekmece v Trabzonspor
    29.04.2018 Trabzonspor v Darüşşafaka
    05.05.2018 Trabzonspor v Yeşilgiresun Belediyespor
    12.05.2018 Tofaş v Trabzonspor
    19.05.2018 Trabzonspor v Muratbey Uşak

Yabancı krizine bir çözüm bulunamazsa biz bu maçların hiçbirisini kazanamayız. Sahada mücadele veren oyuncularımız elbette olur, ama galibiyet çok zor. Tek bir ihtimal var o da son hafta küme düşmesi kesinleşecek olan Muratbey Uşak'ın yabancılarını gönderip son maça bizim gibi sadece yerlilerle çıkması. Bu ihtimal de bence yüzde bir bile değil. Çünkü ligin aşağısının kaderini etkileyecek bir maçtan önce böyle bir hamleyi Uşak asla yapmayacaktır.

Gelelim aşağıdaki takımların maçlarına.

Büyükçekmece

Bizi ve Muratbey Uşak'ı yenerler ve son altı maçtan en az iki galibiyet çıkarırlar bence. Yeşilgiresun Belediye maçında da sürpriz yapabilirler. İlk maçı sahamızda uzatma sonucunda kaybetmiştik. Bu tabloda ikinci maçı da kaybederiz. İkili averajda Büyükçekmece üstün. Gaziantep'e karşı da ikili averajda bir eşitlik var galiba. Her iki maç da 20 farkla bitmiş. İlk yarıdaki maçı Büyükçekmece ikinci yarıdaki maçı da Gaziantep kazanmış.

Gaziantep

Yukarıdaki listede yok ama son hafta Daçka'ya karşı oynayacaklar, kalan beş maçtan iki galibiyeti çok rahat çıkarır Antep. Sakarya ve İBB zor maçlar gibi görünse de bu maçlarda galibiyete yakın taraf bence Antep. Üç galibiyet almaları da gerçekten sürpriz olmaz. Eğer olursa bizim için gerçekten felaket olur. Trabzonspor, Çekmece ve Antep üçlü averaja kalırsa en üst sırada Çekmece en alt sırada da Antep oluyor. Lig sonlara doğru enteresan bir hal alabilir. İş dörtlü averaja bile kalabilir.

Alt sıralardaki Karşıyaka en az iki galibiyet daha alıp yukarlara çıkar, onun alt sıralarda olacağını tahmin etmiyorum. Belki bir ihtimal Giresun kalan maçlarda tek galibiyette kalabilir. O galibiyeti de bize karşı alabilirler.

Her ihtimali değerlendirmek lazım. Tehlike çanları maalesef bizim için çalıyor.

Yorum

• Süreç iyice rezil bir hal almaya başladı. Ev ve arabaları ellerinden alınıp postalanmis yabancı oyuncular.

Duyguyla değil mantıkla iş yapması gerekirdi yöneticilerin.

Yorum

• 1 - Efes: Anadolu Grubu
        2 - Banvit: Banvit
        3 - Beşiktaş: Sompo Japan
        4 - Darüşşafaka: Garanti
        5 - Büyükçekmece: Demir İnşaat
        6 - Eskişehir: ETİ
        7 - Fenerbahçe: Doğuş
        8 - Galatasaray: Odeabank
        9 - Gaziantep: Akıncıoğlu Şirketler Grubu
        10 - İstanbul BŞB.: Belediye
        11 - Uşak: Muratbey
        12 - Karşıyaka: Pınar
        13 - Sakarya BŞB.: Belediye + Türk Traktör
        14 - TOFAŞ: TOFAŞ
        15 - Yeşilgiresun Belediyespor: Belediye
        Via TSBaskeTaraftar
        16 - TRABZONSPOR : 0

Kimler bunun sorumlusu?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 - Efes: Anadolu Grubu
          2 - Banvit: Banvit
          3 - Beşiktaş: Sompo Japan
          4 - Darüşşafaka: Garanti
          5 - Büyükçekmece: Demir İnşaat
          6 - Eskişehir: ETİ
          7 - Fenerbahçe: Doğuş
          8 - Galatasaray: Odeabank
          9 - Gaziantep: Akıncıoğlu Şirketler Grubu
          10 - İstanbul BŞB.: Belediye
          11 - Uşak: Muratbey
          12 - Karşıyaka: Pınar
          13 - Sakarya BŞB.: Belediye + Türk Traktör
          14 - TOFAŞ: TOFAŞ
          15 - Yeşilgiresun Belediyespor: Belediye
          Via TSBaskeTaraftar
          16 - TRABZONSPOR : 0

Kimler bunun sorumlusu?
          tabiiki bulamayan yönetim

mp yillarca pisliklerini temizledi, hic sonrasini düsünmediler. mp futbola gecince böyle ortada kaldilar...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eh işte yukarıdaki sponsor listesine baktığımızda Trabzonspor'a Muharrem Usta'dan başka cepten destek olan yok...Kaldı ki Usta başkan olmadan önce de Basketbola destek oluyordu...Böyle yazınca da Usta'nın adamı yapıveriyorlar hemencecik hahahaha.

Futbol şubemiz krizde iken Basketbolla da uğraşamayız birkaç yıl geri çekilmek şart...
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eh işte yukarıdaki sponsor listesine baktığımızda Trabzonspor'a Muharrem Usta'dan başka cepten destek olan yok...Kaldı ki Usta başkan olmadan önce de Basketbola destek oluyordu...Böyle yazınca da Usta'nın adamı yapıveriyorlar hemencecik hahahaha.

Futbol şubemiz krizde iken Basketbolla da uğraşamayız birkaç yıl geri çekilmek şart...
              Kimse kusura bakmasın ama Usta'nın en iyi iş göz boyamaktı.

Basketbol takımına da desteği kulüp başkanı olana kadar verdi.

Trabzonspor'a başkan olduktan sonra yaptığı ilk hamlelerden birisi sponsorluğu uzatmamak oldu.

Kısacası basketbol takımını bir basamak olarak kullandı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'a başkan olduktan sonra yaptığı ilk hamlelerden birisi sponsorluğu uzatmamak oldu.

keske bütün baskan adaylari böyle yapsa basket bu sorunlari yasamazdi

nerde hekimoglu, aydin, kaya vs...

Ünal Karaman

Yorum

• İçlerinde bir ikisi hariç bir çoğu yalancı, sahtekar...basketbol futbol kadar popüler olmadığı için basamak olarak kullanıyorlar, kimsenin sporu falan sevdiği yok, herkes meşhur olma peşinde
                  En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 15.04.2018, 11:26.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İçlerinde bir ikisi hariç bir çoğu yalancı, sahtekar...basketbol futbol kadar popüler olmadığı için basamak olarak kullanıyorlar, kimsenin sporu falan sevdiği yok, herkes meşhur olma peşinde
                    basamak olarak kullanilmasinda bir sorun görmüyorum

ama bunlar basdigi basamagi kiriyorlar, onunlan yükseleceklerine

Ünal Karaman

Yorum

• Trabzonspor Basketbol'un son iki sezondaki bütçesi yaklaşık ne kadar acaba?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kapatın gitsin yahu nedir bu yönetememezlik nedir bu rezillik? Kapatın kardeşim kapatın çünkü beceremiyorsunuz yönetmeyi, kimse de beceremeyecek, harcanan paranın karşılığı yok çünkü. Ben basketbolu da çok seviyorum ama bu iş böyle olmaz.

Her sene 10 oyuncu gönderilip 10 oyuncu alınır mı? Bu kulüpler niye hep bu gerizekalılar tarafından yönetiliyor? Trabzon şehri bu kadar mı acınası halde? Bu camiada aklı selim yönetmeyi bilen insan yok mu?
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.04.2018, 13:56.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          keske bütün baskan adaylari böyle yapsa basket bu sorunlari yasamazdi

nerde hekimoglu, aydin, kaya vs...
                          O da doğru ne diyeyim.

En başından beri diyorum, ayrı bir kulüp olması gerçekten büyük bir sıkıntı. Kulübün bünyesine alınması lazım.

Yorum

Basamak olarak kullandı veya kullanmadı sonuçta kendi firmasının kasasından bu kulübe para verdi mi verdi...

Son 15 senede hangi zengin kendi markasının kasasından bu kulübe para akıttı ona bakacaksın...Bakmana gerek yok çünkü yok yok...

Hadi çıksınlar ortaya görelim..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• şehrin zenginleri çok, şirketleride çok ama hentbol bitti,voleybol bitti şimdide basketbol can çekişiyor ve kimsede ses yok. illa emir mi almaları gerekiyor illa menfeat mi sağlamaları gerekiyor ayıp yahu
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

O da doğru ne diyeyim.

En başından beri diyorum, ayrı bir kulüp olması gerçekten büyük bir sıkıntı. Kulübün bünyesine alınması lazım.
                                nee, basimiz iyice derte girsin

yok öyle sey

kendi basina yasasin, olmuyorsa kapansin

bütün amatör branslar böyle outsource olmali bence

futbola kendi derdi yeter

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X