Bu hamleyle birlikte takım da kapanır. Bu saatten sonra en fazla üç yabancı transferi yapabilirsin. Gerçi bu takıma hiçbir yabancı gelmez tablo buyken.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç kazanma ihtimalleri kesinlikle yok. Dokuz galibiyet kümede kalmak için yetmez. Çünkü kalan maçlarımızdan ikisi bizim altımızdaki Giresun ve Büyükçekmece ile. Onlara bu maçları verdin mi bizi çok ama çok rahat geçerler."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekagit üzerinde büyük cekmece ve usaka karsi böylede sansimiz olmali
ins. kaliriz ligdeBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Küme düştük Antep-Çekmece bayram etmiştir
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantep 3 galibiyet alırsa düşeriz çok yüksek ihtimalle, yerli rotasyonumuzla
zar zor usaki yenmisler
bence 1 galibiyet bile alamazlar, bu istatistiklere göre
bizim birde daha usak macimiz var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantepin bütün rakipleri play off da
zar zor usaki yenmisler
bence 1 galibiyet bile alamazlar, bu istatistiklere göre
bizim birde daha usak macimiz var
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHesaplar çok karışır aşağıda. Bizim sadece Antep'e üstünlüğümüz var ikili averajda. Giresun ve Büyükçekmece ikili averajda bizim önümüzde. Son maçta bir galibiyet alırsak belki ligde kalırız. Büyükçekmece'ye yenilirsek ligde kalma şansımız yok.
oyunu pek anlamasamda istatistikler ortada, cekmeceyi, giresunu neden hesaba katiyorsun
fikstürleri inceledin mi antep tek rakip
antepin fikstüründe antep bunu yener diyebilecegin 1 mac var mi?
yokken birde 3 mac yenmeliler, yani kalan maclarin yarisini
birde biz usaki yenersek bu bile yetmez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav 2 takim düsmüyor mu?
oyunu pek anlamasamda istatistikler ortada, cekmeceyi, giresunu neden hesaba katiyorsun
fikstürleri inceledin mi antep tek rakip
antepin fikstüründe antep bunu yener diyebilecegin 1 mac var mi?
yokken birde 3 mac yenmeliler, yani kalan maclarin yarisini
birde biz usaki yenersek bu bile yetmez
Yorum
-
Bugün yaşanan rezillik bu kulübün 10 yıllık tarihinde yaşadığı en büyük rezilliklerden biridir,
Bu aciz ve markayı rezil eden yönetim istifa etmek için hala ne bekliyor, takımı tekrar düşürmeyi mi?
Mala'sını da alıp gitsinler şu takımın başından, en acil aksiyon alınması gereken yer oyuncular değil yönetim ve takımın menajeridir.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkili averaja kalırsak dediğin doğru, ama üçlü ya da dörtlü averaj olursa en alttaki takım yüksek ihtimalle biz oluruz.
Gaziantep kalan beş maçın üçünü kazanırsa küme düşüyoruz maalesef. İki maç kazanır diye düşünüyorum, ancak üç maç gerçekten zor bir ihtimal. Ancak yine de dediğim gibi son maçların tümüne asılacaklardır.
Yorum
-
Yahu bir sezon hariç kaç sezondur çuvallayan sürekli aldıkları oyuncuları hocaları gönderip yerine yenilerini alan bir yönetici güruhu hala nasıl görevine devam edebiliyor? Bu kulüp sahipsiz mi kardeşim? Bu ne omurgasızlıktır. Bu ne rezilliktir.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum